Stiri despre autoreport

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vor fi disponibile ediţii speciale BMW i8 exclusive ale supercarului hibrid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vor fi disponibile ediţii speciale BMW i8 exclusive ale supercarului hibrid

  Anul trecut 5.456 de unităţi BMW i8, model propulsat de combinaţia între un motor termic turbo cu trei cilindri şi un electromotor, au fost vândute în întreaga lume în 2015. Tehnologia hybrid plug-in inovatoare a automobilului furnizează o putere totală de 266 kW/362 CP.

 • Ford EcoSport -SUV-ul de oraş cu motor de la Craiova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ford EcoSport -SUV-ul de oraş cu motor de la Craiova

  Ford mizează mai nou pe SUV-uri încercând să acopere cele 3 principale segmente. La gama în care deja era Kuga s-a adăugat EcoSport şi, în curând va veni şi Flex. EcoSport este subiectul testului nostru de azi.

 • Great Wall Hover H6 - SUV-ul vecin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Great Wall Hover H6 - SUV-ul vecin

  Testul de astăzi ne aduce în faţă primul brand chinezesc, dar şi un SUV interesant. Este construit la uzina Litex din Bulgaria, împreună cu un pickup denumit Steed 5. Totuşi, subiectul testului nostru este Hover H6.

 • DS5 facelift - premium franţuzesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DS5 facelift - premium franţuzesc

  DS este cel mai nou nume sosit în zona mărcilor premium. În acelaşi timp reprezintă un nume de legendă, cel al unei maşini Citroen extraordinare. Dacă ar fi să numim un urmaş al acelei legende am numi maşina pe care o testăm acum, DS5 Facelift.

 • VW Multivan - un test cu o maşină multifuncţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VW Multivan - un test cu o maşină multifuncţională

  Am simţit că este timpul să testăm şi maşini mai mari şi multifuncţionale, de aceea subiectul acestui review este un Multivan. Acesta a ajuns la o nouă generaţie denumită T6, iar Adevărul a testat versiunea pentru transportul de persoane, vestitul Multivan.

 • Porsche Cayenne - Facelift rafinat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Porsche Cayenne - Facelift rafinat

  Încă avem zăpadă în Bucureşti. Astfel, ne-am hotărât să profităm de aceasta pentru a face un test cu Porsche Cayenne. SUV-ul de lux s-a înnoit de curând şi este testat de Adevărul.ro în varianta diesel.

 • La ce trebuie să fii atent când închiriezi o maşină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce trebuie să fii atent când închiriezi o maşină

  Autoreport.ro şi Centrul European pentru Protecţia Consumatorului au pentru voi nişte sfaturi care vă vor ajuta să închiriaţi mai uşor maşina de care aveţi nevoie. Mai ales că sezonul vacanţelor se va apropia.

Modifică Setările