Stiri despre automobil electric

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Yves
Caracatzanis, director general Dacia: „Dacă nu menţinem competitivitatea uzinei
de la Mioveni punem în mare pericol viitorul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Yves Caracatzanis, director general Dacia: „Dacă nu menţinem competitivitatea uzinei de la Mioveni punem în mare pericol viitorul“

  Director general al Dacia şi al Grupului Renault România din aprilie 2016, Yves Caracatzanis (54 de ani) a acordat un interviu în exclusivitate pentru „Adevărul“, în care vorbeşte despre vânzările-record ale celei mai mari companii din România, despre robotizarea uzinei de la Mioveni şi despre concurenţa cu uzina Renault-Nissan din Tanger (Maroc), care produce tot Dacii.

 • Cum am plantat arderea în automobilul electric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum am plantat arderea în automobilul electric

  Acum exact douăzeci de ani, atunci când a doua fază de evoluţie a automobilelor electrice atinsese punctul dintre exuberanţă şi disperare, se prezentară la biroul meu din Zwickau, în Germania, într-o dimineaţă frumoasă de primăvară, doi domni eleganţi, care se anunţaseră telefonic cu o zi înainte, din Paris.

 • Aşa arată încărcătorul pentru maşina electrică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa arată încărcătorul pentru maşina electrică

  Compania americană General Electric a prezentat WattStation, un încărcător de vehicule electrice uşor de folosit. Acesta permite reducerea considerabilă a timpului necesar încărcării vehiculelor. Cu ajutorul tehnologiei de reţea inteligentă (Smart Grid), permite companiilor de utilităţi să gestioneze impactul vehiculelor electrice asupra reţelelor locale şi regionale.