Stiri despre autocritica

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 8
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 8

  Ultima noapte din #CarsAndRoads by Michelin la Wolkendorf Bio Hotel and Spa a fost scurtă. Nu petrecere, nu chef... doar un somn greu care a părut o clipă. Spre casă...

 • Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 7
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 7

  Nu am vorbit despre ziua a şasea din #CarsAndRoads by Michelin? A fost o zi liberă, liberă de condus. Aşa că am profitat din plin de ospitalitatea oferită de Theodora Golf Club.

 • Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 5
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 5

  Am lăsat Orandea în urmă şi cu toată speranţa spre Theodora Golf Club... pentru că aici vom rămâne două zile în #CarsAndRoads by Michelin. Astăzi la volanul unui DS7 Crossback.

 • Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 4
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 4

  Am lăsat în urmă SunGarden Golf&Spa Resort şi am pornit în a patra zi #CarsAndRoads by Michelin la volanul unui BMW X7 xDrive 40d. Surpriza de azi? Drumul naţional 1H!

 • Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 3

  Recunosc, ecourile zilei a doua din #CarsAndRoads by Michelin încă sunt prezente la finalul celei de a treia... când m-am aşternut să scriu impresiile de peste zi. Ce poveste frumoasă Meşendorf 65, şi da, voi căuta de acum ”Punct Gastronomic Local”.

 • Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 2
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 2

  Ziua a doua a reprezentat medicamentul de care aveam nevoie pentru a regăsi optimism. Cum automobilul îmi induce un grad suficient de autism, unele chestii bune de se mai întâmplă prin ţara asta... îmi scapă.

 • Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de bord #CarsAndRoads – Ziua 1

  Aş putea să-i zic acestui tur în multe feluri... team building, aventură, evadare din urban... Şi pe undeva este câte puţin din fiecare.

 • Metode de dezvoltare a încrederii şi a iubirii de sine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode de dezvoltare a încrederii şi a iubirii de sine

  De multe ori, problemele în relaţii nu au la bază decât insuficienţa încrederii de sine. Atunci când dragostea pentru propria persoană creşte, vei simţi şi schimbarea atitudinii celor din jur.

 • Radu Cosaşu nu-şi mai face autocritica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Cosaşu nu-şi mai face autocritica

  În anul în care împlineşte 86 de ani, scriitorul Radu Cosaşu tocmai a scos o carte nouă – „Viaţa ficţiunii după o revoluţie“, Polirom. Radu Cosaşu e unul dintre cei mai minunaţi, pasionanţi (şi pasionaţi), talentaţi, provocatori şi îndrăgostiţi de literatură prozatori ai României postbelice, dar şi, probabil, unul dintre cei mai puţini cunoscuţi în rîndul cititorilor sub 35 de ani. Sau cel puţin al celor printre care mă învîrt eu.

 • De ce le place oamenilor să se laude
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce le place oamenilor să se laude

  Nimănui nu-i place să se înconjoare de lăudăroşi, dar aproape tuturor ne face plăcere ca, măcar din când în când, să ne etalăm calităţile în faţa celorlalţi. Nevoia de a împărtăşi informaţii despre noi este foarte puternică şi există un motiv pentru acest lucru, spun oamenii de ştiinţă.

Modifică Setările