Stiri despre autobuze

  613 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Staţia de autobuze de la Podgoria va fi reamenajată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Staţia de autobuze de la Podgoria va fi reamenajată

  Pentru că în prezent şoferii autobuzelor care staţionează în Podgoria sunt nevoiţi să parcheze pe şosea, pe prima bandă, edilii locali îşi doresc reamenajrea acesteia, astfel încât circulaţia din zona respectivă să fie fluidizată.

 • Primii controlori români în autobuze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primii controlori români în autobuze

  Pentru ameliorarea serviciilor destinate călătorilor, în transportul public torinez au fost angajaţi în premieră absolută cinci imigranţi. La firma care se ocupă de transportul în comun din Torino (GTT) a avut loc recent o mică „revoluţie“: au fost angajaţi primii controlori imigranţi, printre care şi doi români.

 • Frigul a paralizat transportul sucevean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frigul a paralizat transportul sucevean

  Probleme apar şi în cazul trenurilor. Călătorii circulă, în funcţie de noroc, fie în garnituri îngheţate, fie în unele încălzite.

 • Târgu-Mureş: Transport în comun îngreunat de zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Transport în comun îngreunat de zăpadă

  Ninsoarea care a acoperit întreg oraşul a îngreunat serios mersul autobuzelor societăţii locale de transport în comun. Miile de localnici care circulă cu autobuzele au fost nevoiţi să suporte întârzieri de câteva zeci de minute atât în staţiile de autobuz, cât şi pentru a ajunge la destinaţie, întrucât viteza de circulaţie a maşinilor a fost foarte scăzută.

 • Autobuzul care a înconjurat pământul de 25 de ori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuzul care a înconjurat pământul de 25 de ori

  Maşina produsă în anul 1981 rulează de nouă ani pe străzile Piteştiului, unde a făcut deja 571.900 de kilometriChiar dacă este cel mai vechi autovehicol din parcul Publitrans 2000 SA, „se ţine“ mai bine decât altele. Reprezentanţii societăţii spun că va părăsi cel târziu în primăvară rutele 2B, Prundu-Trivale, şi 3 B, Prundu-Războieni, pe care circulă.

 • Autobuze care au făcut înconjurul lumii de 40 de ori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuze care au făcut înconjurul lumii de 40 de ori

  Deşi greu de imaginat, două mijloace de transport din parcul SC Transurb au depăşit un milion de kilometri parcurşi iar alt opt vor atinge acest prag în maxim o lună. În spatele sutelor de mii de kilometri parcurşi de autobuzele societăţii publice de transport local stă o adevărată istorie, cum ar fi transportul jandarmilor în Valea Jiului pentru stoparea minerilor care veneau spre capitală.

Modifică Setările