Stiri despre autobuze

  613 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ATENŢIE: Hoardele de hoţi de buzunare se întorc în autobuze şi tramvaie, în pieţe şi magazine aglomerate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ATENŢIE: Hoardele de hoţi de buzunare se întorc în autobuze şi tramvaie, în pieţe şi magazine aglomerate

  Criza scoate hoţii din nou la "muncă". Poliţiştii atrag atenţia brăilenilor să aibă grijă la buzunare pentru că aglomeraţia este mediul propice unde acţionează răufăcătorii.Din ce în ce mai mulţi indivizi "tuciurii" acţionează în zonele aglomerate, în mijloacele de transport în comun, dar şi în magazinele din municipiu. Atenţie, aşadar, la buzunare şi la poşete.

 • Râmnicu Vâlcea: Turul doi, cât opt autobuze noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Turul doi, cât opt autobuze noi

  Algerile de duminică scot din bugetul local banii pentru înoirea flotei ETA. Autorităţile se plâng că alegerile anticipate de anul acesta au secat bugetul oraşului de mai mulţi bani decât de aşteptau.

 • Defecțiuni în lanț au ținut tramvaiele și orădenii pe loc, mai bine de trei ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Defecțiuni în lanț au ținut tramvaiele și orădenii pe loc, mai bine de trei ore

  Mii de orădeni au avut în această dimineață scuza perfectă pentru a fi întârziat la serviciu sau la școală. Un scurtcircuit lângă Biserica Emanuel și o șină ruptă în zona Parcului 1 Decembrie au scos tramvaiele din uz, la oră de vârf. Până în acest moment, cea de-a doua defecțiune nu a fost remediată, în locul tramvaielor fiind puse în folosință patru autobuze.

 • Autogara se mută din centru în zona de nord
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autogara se mută din centru în zona de nord

  Proprietarii terenului, retrocedat în 1992, au vândut totul unei companii care vrea să construiască un supermarket.Cei care fac naveta în zona centrală şi de sud a oraşului sunt cei mai afectaţi. La fel de nemulţumiţi sunt şi transportatorii care nu s-au înţeles încă cu reprezentanţii Primăriei pe traseele şi staţiile din municipiu.

 • Autobuze în Făget, de luna viitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuze în Făget, de luna viitoare

  Locuitorii din zona Făget vor putea ajunge în oraş mai uşor, începând de luna viitoare, când vor fi introduse mijloace de transport în comun. Tarifele practicate vor fi cele din Cluj-Napoca.

 • Microbuzele din Galaţi, reîmpărţite pe trasee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Microbuzele din Galaţi, reîmpărţite pe trasee

  Din luna mai, transportul public de persoane va fi făcut de 32 de tramvaie, 10 troleibuze, 71 de autobuze şi 170 de microbuze. În ciuda presiunilor venite din partea operatorilor privaţi de transport public, Primăria a decis: numărul de maxi-taxi va fi redus la jumătate.

 • Târgu-Mureş:Hoţii de buzunare sunt principalul pericol în autobuze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Hoţii de buzunare sunt principalul pericol în autobuze

  Numărul furturilor din mijloacele de transport în comun creşte constant în Târgu-Mureş. Criza financiară profundă şi creşterea ratei şomajului din judeţ sunt principalele motive pentru care mureşenii recurg la astfel de infracţiuni.

 • Hoţii de buzunare acţionează în locuri aglomerate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţii de buzunare acţionează în locuri aglomerate

  Oamenii legii îi avertizează pe brăileni că hoţii de buzunare acţionează la orice oră, în locuri aglomerate. Cele mai prielnice locuri pentru acestia sunt mijloacele de transport în comun şi pieţele

 • Primăria interzice manelele în autobuze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria interzice manelele în autobuze

  Consiliul Local va  interzice şoferilor de autobuze şi microbuze să se îmbrace în pantaloni scurţi şi slapi, să aibă tatuaje şi să mai asculte manele.

 • Primăria de decis: Manelele lui Guţă şi Salam sunt interzise la Galaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria de decis: Manelele lui Guţă şi Salam sunt interzise la Galaţi

  Şoferii de autobuze şi microbuze vor fi obligaţi să aibă o ţinută decentă. Nu vom mai vedea şoferi îmbrăcaţi în maieu, tatuaţi şi, desigur, care ascultă manele la maxim. Din luna mai, gălăţenii vor beneficia de 170 de microbuze noi de ultimă generaţie, dar suprapunerile pe traseele principale vor exista în continuare.

 • Telegondola, vedeta investiţiilor 2010 în oraşul de pe Bârzava
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Telegondola, vedeta investiţiilor 2010 în oraşul de pe Bârzava

  Municipalitatea are în vedere cumpărarea unor mijloace noi de transport în comun, dar şi a funicularului din centru. Bugetul Reşiţei pentru anul în curs este printre cele mai mici din zona de vest a ţării, însă locuitorii plătesc aceleaşi taxe ca şi anul trecut.

 • Cornel Popescu a lucrat pe autobuze cu „rachete“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cornel Popescu a lucrat pe autobuze cu „rachete“

  Şef atelier exploatare în cadrul Societăţii de Transport Public (STP) Alba Iulia, Cornel Popescu lucrează în acest domeniu de activitate din anul 1973. După terminarea şcolii profesionale, s-a angajat la Trustul de Construcţii Hunedoara, cu sediul în Deva. Era în 1966. După şapte ani de stat în Deva, a venit în Alba Iulia unde din 1973 încoace lucrează doar în transportul public de călători.

 • Şoferii de la Transurb au câştigat meciul cu autorităţile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoferii de la Transurb au câştigat meciul cu autorităţile

  Sindicatele din cadrul societăţii de transport local şi Primăria au bătut palma, majoritatea revendicărilor salariale fiind acceptate.Şoferii au obţinut o victorie importantă după ce reprezentanţii municipalităţii gălăţene au acceptat construirea unei noi hale pentru reparaţia şi întreţinerea autobuzelor.

 • Vechimea scoate la pensie tramvaiele din municipiul Reşiţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vechimea scoate la pensie tramvaiele din municipiul Reşiţa

  Confortul iese din discuţie, atunci când vine vorba despre tramvaiele sau autobuzele care îi deservesc pe reşiţeni, din cauza vechimii. Municipalitatea ia în calcul pentru anul 2010 ca variantă modernă de transport urban pe linia CFR, între Gara Reşiţa Sud şi Reşiţa Nord.

Modifică Setările