Stiri despre autobuze

  613 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De astăzi, abonamentele şi biletele de autobuz sunt mai scumpe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De astăzi, abonamentele şi biletele de autobuz sunt mai scumpe

  Scumpirea biletelor şi abonamentelor transportatorului public de călători  are la bază majorarea Taxei pe Valoarea Adăugată cu 5%. Piteştiul este, în continuatre, în topul oraşelor cu cel mai scump transport public de călători. În Bucureşti, spre exemplu, o călătorie  costă 1,3 lei iar un abonament lunar pe toate liniile urbane, 50 de lei, cu 85 de lei mai puţin decât la noi.

 • Satu Mare: Curse speciale la autobuze în weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Curse speciale la autobuze în weekend

  Pentru cei care încă nu ştiu cum vor ajunge pe aeroport în acest weekend, la evenimentul Opel DragRacing, organizatorii împreună cu Transurban SA au prelungit câteva curse municipale. Astfel, din zona 14 Mai-Solidarităţii, cu trecere prin centru, respectiv din cartierul Micro 16 vor circula patru autobuze cu program special.

 • Transportul în comun din Focşani este pus în dificultate de concurenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transportul în comun din Focşani este pus în dificultate de concurenţă

  Amplasarea staţiilor pentru taxiuri şi vremea ploioasă îi determină pe mulţi focşăneni să nu mai circule cu autobuzul. Societăţile de taximetrie au recurs la reduceri de personal nu pentru că nu ar avea clienţi, ci pentru a putea să menţină tarifele la nivelul celor de anul trecut.

 • Craiova: FOTO/ Suprataxă RAT pe autobuze bune de aruncat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: FOTO/ Suprataxă RAT pe autobuze bune de aruncat

  Craiovenii vor plăti un „bilet special“ în valoare de 30 de lei dacă vor fi prinşi circulând fraudulos. „Flota“ Regiei Autonome de Transport Craiova cuprinde şi autobuze mai vechi de 20 de ani puse în funcţiune pe cele mai circulate trasee din oraş.

 • Bacău: SC Transport Public a învins Primăria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: SC Transport Public a învins Primăria

  Reprezentantul Guvernului în judeţ a blocat procedura de atribuire a transportului public unei alte firme până la pronunţarea magistraţilor, invocând încălcarea legilor UE.

 • Schimbări de traseu la transportul public de persoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbări de traseu la transportul public de persoane

  Datorită lucrărilor de carosabil de pe strada Rodnei, mijloacele de transport în comun îşi schimbă traseele. Astfel, apar modificări pentru autobuzele Real 1 şi 2, autobuzul nr. 1 i nr. 12.

 • Autobuze mai puţine în perioada estivală la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuze mai puţine în perioada estivală la Sibiu

  În perioada 14 iunie – 12 septembrie Tursib va aplica modificări la programele de circulaţie ale autobuzelor de pe traseele 1, 5, 10, 14, 112 şi 114, datorită trecerii la programul de vară. Toate programele de circulaţie pe celelalte trasee rămân neschimbate.

 • Transport de criză: liber la achiziţia de autobuze SH
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transport de criză: liber la achiziţia de autobuze SH

  Autorităţile din Galaţi, Brăila, Buzău şi Focşani nu mai au bani pentru maşini noi.Autorităţile locale, care sunt proprietarele companiilor de transport public, spun că nu se pot face investiţii decât dacă activitatea va aduce profit.

 • S-a decis: metroul, autobuzele şi tramvaiele nu circulă pe 1 iunie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a decis: metroul, autobuzele şi tramvaiele nu circulă pe 1 iunie

  Sindicaliştii RATB şi cei ai Metrorex au anunţat astăzi că marţi vor opri circulaţia până la ora 16.00. Cel mai mare protest va avea loc la începutul săptămânii, când peste 70.000 de sindicalişti din învăţământ, sănătate şi administraţie publică vor ieşi în stradă.

 •  Autobuzele vor trece mai rar prin staţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuzele vor trece mai rar prin staţii

  Ca să facă economii, Publitrans vrea să mărească intervalul de succedare a autobuzelor.Operatorul public de transport călători aşteapă ca  Municiapalitatea să –şi  dea acordul pentru modificarea programului.

 • IMPORTANT/ Află cum să te descurci cu noile trasee de maxi-taxi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  IMPORTANT/ Află cum să te descurci cu noile trasee de maxi-taxi

  „Adevărul de seară" vă ajută să înţelegeţi ce s-a întâmplat cu traseele de transport în comun în urma restructurării lor. Azi vă prezentăm modificările de la principala linie de transport dintre cartierul Dunărea şi zona centrală: Traseul 60 (Billa1 - Parc CFR).

 • Craiova: Transportul în comun intră în era hi-tech
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Transportul în comun intră în era hi-tech

  Craiovenii vor avea parte, în următorii trei ani, de un sistem modern de transport, implementat deocamdată la nivel experimental. În cadrul proiectului Modern, “porţia” Craiovei este de trei milioane de euro.

 • Autobuze spre Făget de 1 Mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuze spre Făget de 1 Mai

  Clujenii care ies pâine la grătare în zona de agrement pot ajunge la pădure cu autobuzele 29A şi 40, ce vor pleca din staţiile Bucium şi Mihai Viteazul

 • Autobuzele din autogară sunt pericole pe patru roţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuzele din autogară sunt pericole pe patru roţi

  Majoritatea autobuzelor societăţilor de transport din judeţ sunt vechi de mai bine de 25 de ani.Clienţii care apelează la serviciile acestor operatori, iarna îngheaţă de frig, iar vara suportă cu greu căldura, praful şi mizeria.

 • Conducerea Transurban a demisionat din motive adminsitrative
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conducerea Transurban a demisionat din motive adminsitrative

  Conducerea Transurban SA şi-a dat demisia. După demisionarea lui Iosif Simon din funcţia de director general, Consiliul Local va numi înlocuitorul acestuia. Primarul spune că demisionarea lui Simon se datorează problemelor organizatorice din cadrul societăţii.

 • Târgu-Mureş: Se schimbă orarul autobuzelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Se schimbă orarul autobuzelor

  Mureşenii vor trebui să-şi schimbe programul de mers la lucru. Asta pentru că şi programul autobuzelor şi maxi-taxiurilor din oraş se va modifica.

 • Bucureşti: Haiducii rutieri, „arşi” în Pipera
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Haiducii rutieri, „arşi” în Pipera

  Şoferii de maxi-taxi şi de autobuze private au transformat Bulevardul Dimitrie Pompei într-o permanentă staţie pentru călători. Conducătorii auto opresc oriunde un călător le face semn, blocând traficul pe întreaga arteră. Ieri, poliţiştii au amendat cu 12.000 de lei şase astfel de şoferi.

 • Bulevardul Dimitrie Pompeiu, blocat de maxi taxi şi autobuze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bulevardul Dimitrie Pompeiu, blocat de maxi taxi şi autobuze

  Artera îngustă este veşnic aglomerată şi nicio autoritate nu face nici pentru a fluidiza traficul din zonă. Problema traficului din nordul Capitalei este arhicunoscută de edilii oraşului, însă nimeni nu se implică în rezolvarea ei, pasând vina pe dezvoltarea imobiliară a locului pe o infrastructură nepregătită.

Modifică Setările