Stiri despre autenticitate

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Scurt moment de autenticitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scurt moment de autenticitate

  Sunt de părere că trăim o degradare a binelui în momentul în care un termen ce denotă o valoare ajunge să se remarce preponderent prin opusul său.

 • Cât de autentică este Sfânta Parascheva. Biserica invocă un act de la 1641, însă n-a făcut niciodată o expertiză: „Cine neagă să ne prezinte argumente!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de autentică este Sfânta Parascheva. Biserica invocă un act de la 1641, însă n-a făcut niciodată o expertiză: „Cine neagă să ne prezinte argumente!“

  Oficialii Bisericii Ortodoxe Române afirmă că n-au realizat şi nici nu intenţionează să desfăşoare un studiu ştiinţific care să certifice vechimea şi originalitatea rămăşiţelor pământeşti ale Sfintei Cuvioase Parascheva. Clericii invocă drept unică garanţie a autenticităţii un document emis la Constantinopol în urmă cu 375 de ani.

 • O expresie a firescului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O expresie a firescului

  Literaturii dramatice româneşti scrisă în vremea din urmă îi lipsesc în principal două lucruri: autenticitatea şi teatralitatea. Textele scrise, premiate, lăudate, promovate, însă foarte puţin jucate, adoptă problematici pretins la modă, cu personaje marginalizate, furioase, supărate, nervoase, defavorizate, dar care nu au o existenţă scenică reală, convingătoare.