Stiri despre austria

  1197 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Merkel: Germania va coopera cu România în problema Dunării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Merkel: Germania va coopera cu România în problema Dunării

  România ar urma să colaboreze cu Germania, din 2011, ca state membre implicate în strategia pentru Dunăre. Strategia, ce ar urma să fie adoptată anul viitor de Consiliul European, a fost iniţiată în 2008 de Austria şi România şi se referă la acţiuni de protecţie a mediului, gestiune a apei şi dezvoltarea socio-economică între statele riverane.

 • Clubul devoratorilor TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul devoratorilor TV

  Simpatica prezentatoare a rubricii „Vremea" de la Pro TV a început anul cu o vacanţă în Austria.

 • Bani austrieci pentru restaurarea lagărului de la Auschwitz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani austrieci pentru restaurarea lagărului de la Auschwitz

  Guvernul de la Viena a deblocat şase milioane de euro pentru restaurarea lagărului de concentrare nazist Auschwitz-Birkenau, din Polonia, unde au fost exterminate circa 1,1 milioane de persoane, dintre care un milion de evrei, relatează AFP.

 • Austria poate contribui la pensiile românilor, prin prevederile UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Austria poate contribui la pensiile românilor, prin prevederile UE

  Potrivit portalului de ştiri austriac Heute.at, orice cetăţean UE cu domiciliul în Austria are dreptul la compensaţii plătite din buzunarul contribuabilului austriac, conform prevederilor Uniunii Europene (articolului IV paragraful 2 al regulamentului CEE 1408/71).

 • Schi în Austria – concediu la modă printre albaiulieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schi în Austria – concediu la modă printre albaiulieni

  Agenţiilele de turism din Alba Iulia au cele mai multe solocitări de concedii pentru staţiuni montane din străinătate. În topul preferinţelor sunt Alpii austrieci. Cazarea pentru un concediu de şapte zile la schi în aceste staţiuni costă ceva mai mult de 400 de lei.

 • Croaţia şi Danemarca, punctaj maxim la Europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Croaţia şi Danemarca, punctaj maxim la Europene

  Croaţia şi Danemarca, campioana europeană en titre, au acumulat punctaj maxim în grupele A şi respectiv B, din cadrul CE 2010 de handbal din Austria, după meciurile din etapa a 2-a a grupelor şi şi-au asigurat calificarea în grupele principale ale competiţiei.

 • Afaceri româneşti dezvoltate în Austria, în plin an de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afaceri româneşti dezvoltate în Austria, în plin an de criză

  O româncă a investit zeci de mii de euro pentru a pune bazele unei afaceri, astfel încât să poată ajuta oamenii să câştige un leu cinstit. Bănăţeanca locuieşte în Austria de şase ani şi anul trecut a avut curajul să pornească o afacere prin care să îi ajute pe reşiţeni.

 • Clubul devoratorilor TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul devoratorilor TV

  Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea, şi-a petrecut vacanţa de iarnă în Austria. Dacă până anul trecut, Crăciunul l-a sărbătorit lângă ai ei, de data aceasta, vedeta a reuşit performanţa să fie de Sărbători în afara ţării, ceea ce nu este tocmai obişnuit pentru ea: a ciocnit un pahar cu punch, s-a delectat cu turtă dulce şi a servit cârnaţi albi.

 • Cronică de moravuri : Viena, vie, vin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de moravuri : Viena, vie, vin

  Era prin octombrie, în plin sezon viticol, când noul meu şef – un călugăr iezuit harnic până la şase seara, chefliu până la şase dimineaţa şi catolic în permanenţă - m-a luat cu el în Austria.

 • Proprietatea din Austria, la preţ de România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proprietatea din Austria, la preţ de România

  O proprietate situată la doi paşi de pârtia de schi are preţuri comparabile cu cele de pe Valea Prahovei. Austria este una din destinaţiile favorite de vacanţă ale multor români. Un argument pentru ca firmele imobiliare din această ţară să se adreseze compatrioţilor noştri.

 • Întâmpină Anul Nou în Dubai sau la schi în Austria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întâmpină Anul Nou în Dubai sau la schi în Austria

  Vacanţele în străinătate au fost la fel de căutate în ciuda perioadei de criză.  „Avem clienţi care au ales să-şi petreacă Sărbătorile în Dubai, Viena, Praga şi Austria. Oferta pentru Dubai a fost foarte bine primită datorită preţului promoţional“, a spus Liliana Manole, directorul unei agenţii de turism.

 • Românii, în topul infractorilor străini din Austria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, în topul infractorilor străini din Austria

  Infractorii români ocupă primul loc în numărul celor care încalca legea pe teritoriul austriac, potrivit cotidianului "Kronen Zeitung", care citează date oficiale ale poliţiei.

 • Văduva sătmăreanului mort la Salzburg dă în judecată statul austriac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Văduva sătmăreanului mort la Salzburg dă în judecată statul austriac

  Soţia decedatului acuză medicul de pe ambulanţă, care a refuzat să-i ridice soţul  de la domiciliu, de iresponsabilitate şi vrea să ceară despăgubiri Austriei. Presa din Ţara Valsului a scris, eronat, că românul suferea de gripă nouă, fapt infirmat de rezultatul analizelor.

Modifică Setările