Stiri despre aurel stroe

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Triplul concert de la Ateneu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Triplul concert de la Ateneu

  Triplul concert e un mic paradox: sună mai bine în înregistrările de studio decât în sala de concert, stereotipurile exasperante din jurul muzicii lui Beethoven sugerează că n-ar fi o lucrare la fel de bună precum concertele pentru instrument solo şi are nevoie de trei solişti invitaţi, o scuză perfectă pentru filarmonicile din ţară să nu-l programeze prea des, din lipsă de buget.

 • Festivalul SIMN 2017 a oferit marele spectacol al muzicii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul SIMN 2017 a oferit marele spectacol al muzicii

  Astfel ni s-a revelat a fi marea desfăşurare de sunet şi lumină, de muzică şi de spirit, de muzica nouă şi mai puţin nouă, mai tradiţională sau avangardistă, lucrări extinse pe perioada a nouăsprezece concerte ale recentei ediţii a festivalului Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi.

 • Momente de muzică, momente de cultură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Momente de muzică, momente de cultură

  La Ateneul Român, recitalul pianistului Viniciu Moroianu readuce în atenţia publică, cu sens de exemplaritate, prezenţa muzicii româneşti în marele context european al valorilor.

 • Premieră naţională la Buşteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră naţională la Buşteni

  Casa de Cultura din Busteni găzduieşte, astăzi, cu ocazia schimbării denumirii sale, un concert în premieră naţională aparţinând compozitorului Aurel Stroe.