Stiri despre aurel cazacu

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Jens Stoltenberg menţine NATO la altitudinea aşteptărilor aliaţilor, iar Angela Merkel restartează UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jens Stoltenberg menţine NATO la altitudinea aşteptărilor aliaţilor, iar Angela Merkel restartează UE

  În mod paradoxal, în timp ce Alianţa Nord-Atlantică a avut forţa de a reacţiona gradual, cu un potenţial vizibil, la extinderea pandemiei, Uniunea Europeană a rămas iniţial blocată de atitudinile mai degrabă aristocratice ale Germaniei, Olandei, Austriei şi ale unor state nordice, fiind ulterior marcată de scuzele Ursulei Gertrud von der Leyen şi de ieşirea din adormire a celei considerată Mutter von Deutschland, încă puternica Angela Merkel.

 • VIDEO Industria naţională de apărare nu este o iluzie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Industria naţională de apărare nu este o iluzie!

  Doi ingineri - Gabriel Linţă şi Aurel Cazacu - au avut iniţiativa unui turneu la câteva fabrici de armament din ţara noastră. Semn că se poate ieşi din inerţie, atunci când promovarea interesului naţional se face ofensiv, pragmatic, cu obiectivul firesc de a contribui la relansarea industriei autohtone de apărare, extrem de necesară României, străjer de nevoie la graniţa de est a NATO.

 • Contractele de armament ale României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contractele de armament ale României

  La nivelul guvernului şi apoi în Parlament se vor face demersuri anunţate pentru achiziţionarea unor rachete americane de tip Patriot, care sunt menite a întări necesara defensivă naţională. Context în care se justifică identificarea poziţiei actuale a României, pe piaţa mondială de armament.

 • INTERVIU În luna decembrie ne putem integra în industria europeană de apărare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU În luna decembrie ne putem integra în industria europeană de apărare

  Într-o discuţie recentă purtată la vernisajul unei expoziţii de artă, un interlocutor cu surâs emblematic m-a surprins afirmând ceea ce pare de domeniul incredibilului. Industria naţională de apărare, crezută de unii dispărută, poate produce acum, în unele fabrici, la fel de mult cât producea înainte de 1989. Dar...

Modifică Setările