Stiri despre augustin bena

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ioan Mureşan a înfiinţat fanfara de copii de la Petreşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ioan Mureşan a înfiinţat fanfara de copii de la Petreşti

  Ioan Mureşan este un păstrător şi continuator al tradiţiilor locale din Alba. Cântă al trompetă în fanfara Centrului de Cultură „Augustin Bena“ din Alba Iulia, dirijeză Fanfara din Petreşti şi învaţă copii să cânte la instrumente pentru a deveni, la rândul lor, membri în trupa de fanfară a judeţului.

 • Alba Iulia: Tradiţii şi obiceiuri prezentate la Grădiniţa nr.12
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: Tradiţii şi obiceiuri prezentate la Grădiniţa nr.12

  Grădiniţa nr. 12 din Alba Iulia găzduieşte joi, 3 martie, lansarea proiectului „Tradiţii şi obiceiuri româneşti“, iniţiat de Centrul de cultură „Augustin Bena“. Proiectul are ca şi scop familiarizarea preşcolarilor cu folclorul şi etnografia specifică judeţului Alba.

 • Spectacol în cinstea Unirii Principatelor Române, susţinut de artişti albaiulieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacol în cinstea Unirii Principatelor Române, susţinut de artişti albaiulieni

  Centrul de Cultură „Augustin Bena“ din Alba Iulia organizează, duminică, un concert extraordinar care va marca ziua de 24 ianuarie, când a avut loc Mica Unire, primul pas spre a înfăptuirea României Mari de mai târziu. Ansamblul Folcloric al judeţului Alba îşi va lansa primul album la doi ani de la înfiinţare.

 • Gheorghe Pintilie, un sfert de secol la flaut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gheorghe Pintilie, un sfert de secol la flaut

  Gheorghe Pintilie cântă la flaut de aproape 30 de ani. A făcut parte din fanfara Colegiului Militar „Mihai Viteazul“, iar acum şi-a diversificat activitatea alături de colegii de la „Augustin Bena“. În tinereţă, a cântat alături de Adrian Păunescu.