Stiri despre auditie

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ion Caramitru, acuzat de actriţa Diana Dumbravă că i-a interzis 
accesul la o audiţie: „«Herr Direktor» se comportă de parcă teatrul ar 
fi moşia lui“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Caramitru, acuzat de actriţa Diana Dumbravă că i-a interzis accesul la o audiţie: „«Herr Direktor» se comportă de parcă teatrul ar fi moşia lui“

  Actriţa Diana Dumbravă (49 de ani) îl acuză pe Ion Caramitru (73 de ani), directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, că i-a interzis accesul la audiţia pentru un spectacol, în timp ce Caramitru spune că fiecare actor crede că i se cuvine totul, precizând că artista nu se încadra în criteriile impuse de piesă, arată Mediafax.

 • Evocari teatrale la Majestic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evocari teatrale la Majestic

  La final de stagiune tradiţionalele audiţii de la Majestic, organizate de Teatrul Naţional Radiofonic în parteneriat cu Hotel Ramada-Majestic la iniţiativa regizorului Mihai Lungeanu, au fost consacrate evocării unor mari actori dispăruţi prematur precum: Gina Patrichi, George Constantin, Irina Petrescu ale căror voci înnobilează fonoteca de aur a radioului public.

 • În sală sau acasă? Celibidache sau Gould?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În sală sau acasă? Celibidache sau Gould?

  La fiecare ediţie a Festivalului Enescu se reia discuţia despre necesitatea unei săli de concerte adecvată nivelului Festivalului şi lumea e unanimă: ne trebuie sala! Însă, tema mai amplă, a calităţii audiţiei muzicale în general, a locului în care audiţia e preferabilă, e departe de a stîrni unanimităţi. Dimpotrivă.

 • Noua iubită a lui James Bond e grecoaică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua iubită a lui James Bond e grecoaică

  Actriţa şi top-modelul grec Tonia Sotiropoulou a făcut furori după ce a fost anunţat oficial că ea va juca rolul celei de-a treia fete Bond din filmul „Skyfall“, următorul lungmetraj din franciza „James Bond“.

 • Muzică clasică şi folk maghiar în clubul Jazz&Blues
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzică clasică şi folk maghiar în clubul Jazz&Blues

  Mureşenii care iubesc muzica folk vor avea parte de o seartă pe gustul lor, începând cu ora 20.00, în localul de pe strada Sinaia. Tot de la aceeaşi oră, în Sala Piano a clubului Jazz&Blues va avea loc o audiţie de muzică clasică.

 • Festivalul dedicat lui George Enescu devine festival al maselor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul dedicat lui George Enescu devine festival al maselor

  Timişorenii vor fi martorii unui concert în primă audiţie în cea de-a doua zi a Festivalului Internaţional „George Enescu”. Tom toms, roto toms, tobă mică, tobă mare, djembe, vibrafon şi o duduk garantează un public numeros şi ascultător.

 • Călăraşi: Audiţie de pe disc „Ion Creangă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Audiţie de pe disc „Ion Creangă“

  Biblioteca Judeţeană, organizează audiţie pe disc „Ion Creangă“, împlinindu-se 174 de ani de la naşterea povestitorului şi scriitorului român, pe data de 1 martie 2011.

 • AUDIO Replicile cutremurului Tocilescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AUDIO Replicile cutremurului Tocilescu

  „Eşti rea!“, „Pleacă acasă!“, „Ţi-e frică!“, „Aici o să ai doar necazuri!“, „Poponăreşte-te pe scenă!“, „Eşti babană!“, „Ghinionul tău!“. Scoase din context, toate aceste fraze spuse de  regizorul Alexandru Tocilescu îl pot demoniza, ceea ce nu este deloc adevărat. Le vom băga imediat la loc, în context, nu înainte de a continua.

Modifică Setările