Stiri despre atentat

  791 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Cecenii revendică atentatele de pe ruta Moscova - St.Petersburg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cecenii revendică atentatele de pe ruta Moscova - St.Petersburg

  Un grup islamist din Caucazul de Nord revendică atentatul împotriva trenului Nevski Express. Operaţiunea a fost pregătită şi coordonată de fostul preşedinte separatist cecen Doku Umarov, care s-a proclamat emir şi şef al tuturor rebelilor din Caucazul rus.

 • Statele Unite: Ucigaşul poliţiştilor din Seattle este rănit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statele Unite: Ucigaşul poliţiştilor din Seattle este rănit

  Presupusul autor al atacului armat în cursul căruia şi-au pierdut viaţa, duminică, patru poliţişti este rănit şi se bănuieşte că s-ar ascunde într-o casă din Seattle, au anunţat, luni, autorităţile din statul Washington (nord-vest), transmite AFP.

 • Danemarca: Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru prevenirea atentatelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Danemarca: Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru prevenirea atentatelor

  Poliţia din Copenhaga i-a invitat pe danezi să o ajute la prevenirea eventualelor atentate în cursul summit-ului mondial al ONU consacrat climatului care va avea loc în capitala Danemarcei în decembrie, la care au fost invitaţi să participe 191 de şefi de stat şi de guvern, informează AFP.

 • Atentat cu bombă în Pakistan: doi morţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atentat cu bombă în Pakistan: doi morţi

  Doi ofiţeri de poliţie pakistanezi şi-au pierdut astăzi viaţa într-un atentat cu bombă în Peshawar, la o zi după ce un atentator sinucigaş omorâse 19 persoane, atentatele înscriindu-se în valul de atacuri prin care militanţii islamişti ripostează ofensivei armatei în regiunea de lângă graniţa Afganistanului, Waziristanul de Sud, relatează Agerpres.