Stiri despre atentat

  796 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • După atentatul eşuat, Obama cere reexaminarea procedurilor de securitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După atentatul eşuat, Obama cere reexaminarea procedurilor de securitate

  Preşedintele american Barack Obama a cerut reexaminarea procedurilor de securitate în vigoare pentru a-i identifica pe potenţialii terorişti şi pentru a preveni îmbarcarea de explozibili la bordul avioanelor de linie, a anunţat purtătorul său de cuvânt Robert Gibbs pentru postul de televiziune ABC, preluat de AFP.

 • Măsuri suplimentare de securitate în aeroporturi - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măsuri suplimentare de securitate în aeroporturi - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională scrie despre noi măsuri de securitate introduse în aeroporturi, despre zăpada ce a afectat Statele Unite, cât şi despre acuzarea nigerianului care a încercat să distrugă avionul companiei Northwest Airlines. Printre alte subiecte, cel puţin 40 de persoane au murit în urma prăbuşirii unui pod din India, iar taxiurile din New York vor fi locul de desfăşurarea  a artei moderne.

 • Nouă morţi în patru atentate în Irak
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nouă morţi în patru atentate în Irak

  Nouă persoane au fost ucise sâmbătă, în patru atentate comise în Irak în ajunul sărbătorii şiite Achoura, informează surse oficiale, potrivit AFP.

 • Tehnică inedită, utilizată în atentatul din avionul de Detroit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnică inedită, utilizată în atentatul din avionul de Detroit

  Tânărul nigerian care a încercat, vineri,  să arunce în aer un avion american de pasageri de pe linia Amsterdam-Detroit a utilizat un amestec de pudră explozivă şi un lichid, tehnică nouă nedetectabilă prin razele X, potrivit canalelor mass-media din SUA, citate de AFP.

 • Teroristul nigerian ar fi studiat ingineria mecanică la University College London
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teroristul nigerian ar fi studiat ingineria mecanică la University College London

  Ancheta cu privire la atentatul eşuat de ieri este susţinută şi de autorităţile britanice, care colaborează 'strâns' cu omologii lor din Statele Unite ale Americi, conform premierului britanic Gordon Brown. Numele teroristului pare să fie confirmat ca un fost student al unei universităţi din Londra.

 • VIDEO Atentatul de la Detroit are legătură cu masacrul de la Fort Hood?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Atentatul de la Detroit are legătură cu masacrul de la Fort Hood?

  Nigerianul care a încercat să detoneze un dispozitiv exploziv la bordul unui avion de linie american care efectua o cursă între Amsterdam şi Detroit este posibil să fi fost în legătură cu un imam americano-yemenit al cărui nume a apărut şi în cazul masacrului de la Fort Hood, a declarat republicanul Pete Hoekstra, transmite AFP.

 • UPDATE VIDEO Teroristul nigerian a ieşit din spital, în custodia poliţiei federale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE VIDEO Teroristul nigerian a ieşit din spital, în custodia poliţiei federale

  Un nigerian de 23 de ani  a încercat să  detoneze ieri, în ziua de Crăciun, un dispozitiv exploziv la bordul avionului Airbus al companiei americane Northwest Airlines, care asigura legătura între Amsterdam şi Detroit, informează presa americană, citată de AFP. Nigerianul a suferit arsuri de gradul trei.

 • Autorul atentatului de la Lockerbie era milionar în lire sterline
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorul atentatului de la Lockerbie era milionar în lire sterline

  Abdelbaset Ali al-Megrahi, autorul atentatului din 1988 de la Lockerbie, deţinea, la momentul când a fost condamnat, în urmă cu opt ani, suma de 1,8 milioane de lire sterline (două milioane de euro) într-o bancă din Elveţia, informează The Sunday Times, în ediţia electronică.

 • UPDATE Act terorist in centrul Pakistanului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Act terorist in centrul Pakistanului

  O bombă plasată într-o maşină, a explodat într-o piaţă din Dera Ghazi Khan, în centrul Pakistanului, fiind înregistrate cel puţin 18 victime şi peste 35 de răniţi, potrivit Ministerului iranian al Sănătăţii.

 • Egiptenii construiesc un zid subteran la graniţa cu Fâşia Gaza - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Egiptenii construiesc un zid subteran la graniţa cu Fâşia Gaza - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre construirea unui zid subteran la graniţa Egiptului cu Fâşia Gaza, despre explozia unuei gume de mestecat ce a provocat moartea unui student şi despre protestele de la Ierusalim. De asemenea, comandantul forţelor de securitate de la Bagdad a fost concediat după atentatele cu bombă, iar cinci americani au fost arestaţi în Pakistan.

 • VIDEO O nouă tentativă de atentat într-un tren în Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO O nouă tentativă de atentat într-un tren în Rusia

  O nouă bombă a fost descoperită marţi seara sub un tren care făcea legătura între Sankt Petersburg şi Sevastopol, dispozitivul exploziv fiind în cele din urmă neutralizat de specialişti, potrivit Interfax.

 • FBI îl anchetează pe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FBI îl anchetează pe "creierul" atentatului de la Mumbai

  FBI a trimis o echipă de anchetatori în Pakistan şi India pentru a culege informaţii suplimentare privind implicarea locuitorului oraşului Chicago, David Headley, în punerea la cale a atentatului terorist de la Mumbai din noiembrie 2008, relatează postul de radio Vocea Israelului, citat de Agerpres.

 • ONU condamnă atentatele de la Bagdad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ONU condamnă atentatele de la Bagdad

  Secretarul general al ONU Ban Ki-moon şi Consiliul de Securitate au condamnat ieri "în termenii cei mai puternici" atentatele de la Bagdad care au făcut cel puţin 127 de morţi şi 448 de răniţi.