Stiri despre atentat

  796 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Proiect de atentat la New York: un bosniac inculpat în complot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect de atentat la New York: un bosniac inculpat în complot

  Un bosniac arestat vineri în cadrul anchetei asupra unei tentative prezumtive de atentat la New York legat de Al Qaida a fost inculpat sâmbătă de complot în vederea comiterii de crime de către un tribunal federal din Brooklyn.

 • Obama promite din nou că închide închisoarea de la Guantanamo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama promite din nou că închide închisoarea de la Guantanamo

  Preşedintele american Barack Obama a promis din nou că închide închisoarea de la Guantanamo, în pofida unor întârzieri datorate deciziei de suspendare a transferului de deţinuţi yemeniţi spre ţara lor, în contextul atentatului eşuat contra unui avion la 25 decembrie.

 • Statele Unite au revocat vize după atentatul eşuat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statele Unite au revocat vize după atentatul eşuat

  Statele Unite au anulat câteva vize, după atentatul eşuat la bordul unui zbor comercial în ziua de Crăciun, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Philip Crowley.

 • Statele Unite: Obama, la un pas să fie atacat de terorişti, la învestire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statele Unite: Obama, la un pas să fie atacat de terorişti, la învestire

  Serviciile americane de informaţii aveau dovezi că un grup de extremişti somalezi provenind din Canada urma să comită un atentat cu explozibili în timpul ceremoniei de învestire a preşedintelui Barack Obama, în urmă cu un an, relatează New York Times, în ediţia electronică.

 • Cinci mituri despre lupta împotriva terorismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci mituri despre lupta împotriva terorismului

  După tentativa ratată de un membru al Al-Qaida de a arunca în aer avionul care asigura zborul între Amsterdam şi Detroit în 25 decembrie, Barack Obama a estimat că ea a fost posibilă din cauza unor deficienţe în sistemul de securitate al SUA.  Un articol publicat în cotidianul american Washington Post subliniază că argumentele evocate cel mai des de cei care denunţă slăbiciunile serviciilor de securitate sunt aceleaşi de la

 • Atentatul ratat de la Detroit, excelentă oportunitate pentru noi afaceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atentatul ratat de la Detroit, excelentă oportunitate pentru noi afaceri

  Atentatul ratat din avionul de pe ruta Amsterdam-Detroit ar urma să aibă drept consecinţă o ploaie de contracte pentru întreprinderile specializate în securitate aeriană, în special fabricanţii de scanere corporale care s-ar putea generaliza pe aeroporturi, comentează AFP.

 • Autorităţile spaniole se tem de un nou atentat terorist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorităţile spaniole se tem de un nou atentat terorist

  În Spania a fost declarat nivel 2 de alertă antiteroristă. Ministerul de Interne spaniol deţine informaţii potrivit cărora există riscul ca în Spania să se producă un alt atentat terorist, în perioada următoare.

 • Scanerele corporale ar putea fi instalate în aeroporturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scanerele corporale ar putea fi instalate în aeroporturi

  Testate în câteva aeroporturi din lume, dar foarte controversate întrucât ele desenează pe ecran corpul dezbrăcat, scanerele corporale ar putea invada zonele de îmbarcare în urma atentatului eşuat comis într-un avion ce se apropia de Detroit vineri.

 • Atentatul de la Atena a fost revendicat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atentatul de la Atena a fost revendicat

  Poliţia greacă examina luni seară o revendicare pe internet din partea unui grup anarhist pentru atentatul cu bombă contra imobilului celei mai mari companii de asigurări elene la Atena, care a provocat importante pagube duminică seară fără să facă victime.