Stiri despre asociatia caleidoscop

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fiecare ONG pe limba ei piere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiecare ONG pe limba ei piere

  O regulă nescrisă, dar teribil de puternică, a convieţuirii într-un grup (firmă, comunitate, societate) este că valorile comune dau rezultate până când se găseşte unul mai „deştept“ să abuzeze de ele. Unele organizaţii non-guvernamentale (ONG) au ajuns să facă abuz de încrederea civică şi sunt pe cale să compromită chiar esenţa asocierii de tip voluntar care stă la temelia acestor construcţii, astfel că vor pieri sau ar trebui să dispară.

 • UPDATE Preşedinta Asociaţiei Caleidoscop, incriminată în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel. Referendumul, pe 6 octombrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Preşedinta Asociaţiei Caleidoscop, incriminată în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel. Referendumul, pe 6 octombrie

  Preşedinta Asociaţiei Caleidoscop, Carmen Secăreanu, a venit vineri la Parchetul General pentru a fi audiată în dosarul în care se fac cercetări privind împrejurările în care a murit Ionuţ Anghel, unul dintre câinii care l-au muşcat fiind adoptat în 2008 de ONG-ul condus de aceasta. Avocatul acesteia a declarat, la ieşirea de la audieri, că femeia este incriminată în acest dosar, însă nu a fost pusă sub acuzare.

 • Câinele care a ucis un copil în parc este al unui ONG. Şefa asociaţiei: „Este greu de ţinut urma fiecărui câine”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câinele care a ucis un copil în parc este al unui ONG. Şefa asociaţiei: „Este greu de ţinut urma fiecărui câine”

  Autoritatea pentru Protecţia şi Supravegherea Animalelor (ASPA) a anunţat că maidanezul murdar de sânge pe bot, cel mai agresiv dintre cei şase câini ridicaţi de ASPA, a fost identificat ca aparţinând unui ONG. În mod normal, câinele nu ar fi avut ce să caute acolo, după cum povesteşte coordonatorul ASPA, Răzvan Băncescu. Acesta a mai spus că animalul a fost dat spre adopţie Asociaţiei „Caleidoscop“.

 • Un câine şi mai multe javre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un câine şi mai multe javre

  Nimic nu părea a agita începutul blând al toamnei, dominat de pseudotragedia promovabilităţii scăzute la bac. Şi, din senin, o ştire ne tulbură ziua: un copil este sfâşiat de o haită de câini vagabonzi, pe un teren care poate aparţine sau nu domeniului public.

 • FOTO Copil sfâşiat de câini, ucis de ignoranţa autorităţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Copil sfâşiat de câini, ucis de ignoranţa autorităţilor

  Un copil de 4 ani a murit, luni, sfâşiat de câini vagabonzi în zona Parcului Tei din Capitală. Responsabilitatea tragediei este pasată de la o instituţie la alta, în timp ce, pe străzile Capitalei, se află peste 60.000 de maidanezi.

Modifică Setările