Stiri despre asociatia arbor

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dostoievski
200, omagiu la Bucureşti, printr-un performance la
Arbor.art.room
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dostoievski 200, omagiu la Bucureşti, printr-un performance la Arbor.art.room

  Elena Bria, autoare a unei Încoronări gigantice, pictoriţă cu o tuşă de Sargent, revelaţie a artei basarabene, vine în România pentru a expune la Arbor.art.room. Cu această ocazie, va fi omagiat şi genialul scriitor rus, universul pictoriţei având evidente afinităţi cu opera acestuia.

 • INTERVIU Elena Bria: „Mă ocup
de pictură, nu de marketing. Pictura înseamnă altceva“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Elena Bria: „Mă ocup de pictură, nu de marketing. Pictura înseamnă altceva“

  În ce constă fenomenul unei personalităţi talentate, cât de efemeră este inspiraţia, cum să îţi transformi creaţia într-un instrument al conştiinţei de sine şi ce trebuie să faci ca despre Familia Regală a României să vorbească toată Academia de Arte din Sankt Petersburg. Despre toate acestea şi multe altele, în interviul acordat de talentata portretistă din Basarabia Elena Bria, a cărei expoziţie se va deschide joi, 27 mai, la galeria Arbor.

 • Elena
Bria, autoare a unei Încoronări gigantice, pictoriţă cu o tuşă de Sargent, revelaţie a artei basarabene, vine în România pentru a expune
la Arbor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena Bria, autoare a unei Încoronări gigantice, pictoriţă cu o tuşă de Sargent, revelaţie a artei basarabene, vine în România pentru a expune la Arbor

  Vernisajul expoziţiei de pictură a Elenei Bria, intitulată „Pursuit of Beauty“ (curatori: Natalia Şmurgun, Iosif Şaţ), va avea loc joi, 27 mai 2021, începând cu ora 17.00, în spaţiul de expoziţii Arbor.art.room (str. Transilvaniei, nr. 11, sector 1, Bucureşti), coordonat de Victoria Nagy Vajda. Expoziţia va rămâne deschisă timp de o lună, până pe 27 iunie.

 • Invitaţie în Nardinia. O nouă expoziţie de tip feerie la Arbor.art.room
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invitaţie în Nardinia. O nouă expoziţie de tip feerie la Arbor.art.room

  Joi, 11 februarie, între orele 17.00 şi 21.00, la Arbor.art.room (str. Transilvaniei, nr. 11), va avea loc deschiderea expoziţiei unui artist tânăr şi original, Giuliano Nardin, expoziţie intitulată misterios „Nimic nou la Podul Săbăreni“ (perioadă de vizitare: până pe 7 martie 2021), o inedită propunere expoziţională realizată împreună cu curatorul Doinel Tronaru, la propunerea managerului cultural Victoria Nagy Vajda.

 • Sistemul solar „Mark Verlan“.
Jurnalista Natalia Şmurgun despre felul în care l-a cunoscut pe regretatul
artist plastic Mark Verlan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sistemul solar „Mark Verlan“. Jurnalista Natalia Şmurgun despre felul în care l-a cunoscut pe regretatul artist plastic Mark Verlan

  Au trecut 40 de zile de la neaşteptata dispariţie a apreciatului artist plastic Mark Verlan, care-a trăit toată viaţa la Chişinău, iar jurnalista Natalia Şmurgun, curatoarea ultimei sale expoziţii, cea în VR de pe portalul TheOpen-Art.com, îşi aminteşte cum (nu) l-a cunoscut pe regretatul artist. Inaugurăm cu această ocazie un program de publicare şi la Bucureşti a celor mai bune articole apărute în presa de limbă rusă din Republica Moldova.

 • La despărţirea de
Mark Verlan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La despărţirea de Mark Verlan

  Artistul basarabean care ne-a părăsit subit la sfârşitul anului trecut, la vârsta de 57 de ani, a fost un campion al underground-ului şi al subversivităţii, neputând fi încadrat în nici un sistem, artistic sau politic. Soarta unor astfel de nume este însă că nu pot fi niciodată „oficializate“, continuând să rămână, pentru cei care vin după ei, cu statutul de legende sau artişti-cult.

 • Artistul
underground şi nonconformist Mark Verlan, cadou pentru români de Anul Nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Artistul underground şi nonconformist Mark Verlan, cadou pentru români de Anul Nou

  Artistul underground şi nonconformist Mark Verlan, locuitor al Chişinăului de etnie rusă, care-a fost expus în 2019 la Bucureşti de către Asociaţia Arbor la Galeria Posibilă (alături de un alt artist neconvenţional, Ghenadie Popescu), se întoarce în atenţia iubitorilor de artă români prin expoziţia sa în „realitate virtuală“ care poate fi văzută începând de astăzi pe platforma TheOpen-Art.com, dedicată acestui tip de expoziţii.

Modifică Setările