Stiri despre asistente

  177 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Suceava: Asistentele din şcoli,  pe cale de dispariţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Asistentele din şcoli, pe cale de dispariţie

  Cadrele medicale medii din cabinetele şcolare sucevene vor să lucreze în alte ţări pentru că aici au salarii prea mici. Cele mai multe solicită concediu fără plată pentru o perioadă îndelungată ca să nu piardă postul cât sunt plecate.

 • Piteşti: Val de proteste şi demisii în sectorul public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Val de proteste şi demisii în sectorul public

  Ieri, cei peste 50 de angajaţi ai Spitalului TBC din Piteşti au ieşit în curtea unităţii să protesteze, din cauza salariilor mici pe care le iau. Ceilalţi bugetari, care s-au săturat până peste cap de măsurile de austeritate ale Guvernului, îşi dau  demisia pentru a pleca în străinătate sau spre firmele private.

 • Dosar penal pentru angajaţii firmei de pază care au intervenit la Spitalul din Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosar penal pentru angajaţii firmei de pază care au intervenit la Spitalul din Brăila

  În legătură cu modul de intervenţie al angajaţilor societăţii de pază, DIOP Security, care a acţionat ieri la conflictul spontan de muncă de la Spitalul Judeţean pentru Urgenţe Brăila, comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila a dispus constituirea unui colectiv de poliţişti specializaţi de la Serviciul Ordine Publică pentru stabilirea cadrului legal în care aceştia au acţionat.

 • Centrul de Transfuzii de la Galaţi fucţionează în regim de avarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centrul de Transfuzii de la Galaţi fucţionează în regim de avarie

  Prin ordin al ministrului sănătăţii Centrul a pierdut patru posturi, din care trei erau ocupate. Fără medic generalist, cu un singur medic de laborator şi cu jumătate din numărul necesar de asistente medicale, personalul rămas lucrează până la epuizare.

 • Mirajul străinătăţii bântuie halatele albe din Vrancea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mirajul străinătăţii bântuie halatele albe din Vrancea

  Nu mai puţin de 15 cadre sanitare de la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon" şi-au depus deja actele pentru a pleca să muncească în altă ţară. Tăierea drastică a salariilor şi grija zilei de mâine îi îndeamnă pe asitenţii medicali din Vrancea să se orienteze către alte locuri de muncă mai bine retribuite.

 • Bacău: Cadrele medicale vor să plece în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: Cadrele medicale vor să plece în străinătate

  Salariul diminuat cu 25% la sută pe care l-au încasat în această lună îi determină să renunțe. Tot mai mulți medici și asistente din Spitalul Județean de Urgență Bacău sunt interesați de ofertele de lucru din străinătate.

 • O învăţătoare din Brăila, lăsată nesupravegheată la Psihiatrie, s-a spânzurat la 50 de metri de camera asistentelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O învăţătoare din Brăila, lăsată nesupravegheată la Psihiatrie, s-a spânzurat la 50 de metri de camera asistentelor

  Cazul scoate la iveală noi hibe ale sistemului sanitar: două asistente aleargă între saloane la zeci de pacienţi. Problemele financiare din ultima vreme i-au pus capac. Femeia mai avusese şi în trecut probleme dar nu atât de grave încât să necesite internarea. Tragedia s-a consumat - spun medicii şi asistentele - după ce femeia se calmase, într-un interval de15 minute, când cele doar două asistente de serviciu acordau asistenţă

 • Piteşti: Spitalul TBC – o amintire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Spitalul TBC – o amintire

  Într-o lună de zile, Spitalul TBC se va desfiinţa, urmând să devină o secţie subordonată Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

 • Se fac reduceri de personal în sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se fac reduceri de personal în sănătate

  Ministerul Sănătăţii a definitivat un nou normativ de personal pentru unităţile sanitare cu paturi, aflat în dezbatere publică, potrivit căruia va exista un post de medic la 5-15 paturi, şi care dă posibilitatea reducerii de personal.

 • Aberant: 10.000 de lei, salariu de medic legist plătit mai bine decât ministrul Sănătăţii şi decât şeful statului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aberant: 10.000 de lei, salariu de medic legist plătit mai bine decât ministrul Sănătăţii şi decât şeful statului

  La Morgă sunt salarii mai mari decât la Urgenţă, Reanimare şi Chirurgie. Şefa Medicinei Legale câştigă lunar peste 10.000 de lei, la fel ca un medic specialist de la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, unde se fac expertize mult mai elaborate - adesea probe în dosare penale grele. Şi comitetul director al spitalului primeşte mai puţin decât doctorii de la Medicină Legală, iar rezidenţii iau lefuri mai mici şi decât

 • Cursuri în spaniolă pentru cadrele medicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri în spaniolă pentru cadrele medicale

  Un număr de 50 de cadre sanitare medii şi cinci medici din Buzău au participat aseară la cursuri de formare profesională, susţinute de un specialist pe probleme de sănătate din Spania.

 • Străinii ne iau asistentele medicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Străinii ne iau asistentele medicale

       Viitoarele asistente medicale care urmează să iasă pe porţile şcolilor din Piteşti sunt perfect pregătite pentru un sistem sanitar ideal. Străinii le vânează şi abia aşteaptă să le angajeze, pentru că şcoala românească sanitară e privită în continuare cu ochi buni.

 • Spitalul din Năsăud blocat de o grevă spontană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul din Năsăud blocat de o grevă spontană

  Asistentele şi o parte din medicii Spitalului Orăşenesc Năsăud au ieşit astăzi în curtea instituţiei pentru a protesta împotriva programului impus de conducerea interimară.

 • Spitalul Judeţean se confruntă cu un mare deficit de asistente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Judeţean se confruntă cu un mare deficit de asistente

  Unităţile spitaliceşti din Bistriţa-Năsăud au probleme cu personalul mediu, după un adevărat val de pensionări, migrări la unităţi private, ieşiri din sistem, la care s-a adăugat blocarea angajărilor de la nivel guvernamental.

 • Nu se vaccinează nici în ruptul capului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu se vaccinează nici în ruptul capului

  În Caraş-Severin nu s-a înregistrat până acum niciun caz de gripă nouă, dar reşiţenii se feresc de vaccinul antipandemic.

Modifică Setările