Stiri despre asineta raducan

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Debuturi şi oaspeţi la
Opera bucureşteană (V)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Debuturi şi oaspeţi la Opera bucureşteană (V)

  Ajuns la al cincilea episod, serialul dedicat temei ilustrează în continuare preocupările manageriale - în sensul primenirii distribuţiilor - din cel mai important teatru liric românesc, condus acum ca director general interimar de Ştefan Ignat. Este o orientare necesară, utilă pentru sporirea calităţii.

 • Fidelio, din nou la ONB (şi singura dată)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fidelio, din nou la ONB (şi singura dată)

  După premiera din 2016, care a închis cel mai agitat sezon al ONB din istoria postbelică, Fidelio regizat de Graham Vick a avut al doilea spectacol abia acum, ceea ce pune în discuţie modul în care sunt cheltuiţi banii publici din bugetul Operei.

 • „Fidelio” inedit la Opera Naţională Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Fidelio” inedit la Opera Naţională Bucureşti

  Prima scenă lirică a României l-a reinvitat pe renumitul Graham Vick să monteze şi un alt spectacol, după recentul şi  destul de controversatul „Falstaff”. A recidivat astfel, cu scopul de a avea pe afiş de două ori un nume celebru, de consistentă circulaţie internaţională. A riscat. De această dată, cu consecinţe diferite.

 • Un Fidelio pentru toate vremurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un Fidelio pentru toate vremurile

  Ultima premieră a uneia dintre cele mai zbuciumate stagiuni ale ONB a fost Fidelio, opera lui Beethoven, un manifest idealist incomparabil. Dar ce sezon!

Modifică Setările