Stiri despre asigurari locuinte

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Judeţul Bistriţa-Năsăud, codaş la asigurarea locuinţelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judeţul Bistriţa-Năsăud, codaş la asigurarea locuinţelor

  Potrivit datelor Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor, numărul de asigurări ale locuinţelor este în creştere în întreaga ţară. Bistriţa-Năsăud este printre judeţele codaşe când vine vorba despre asigurarea locuinţei.

 • Oltenii
se feresc să-şi asigure locuinţele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oltenii se feresc să-şi asigure locuinţele

  Locuitorii judeţului Olt nu se grăbesc deloc să-şi asigure locuinţele împotriva dezastrelor. Potrivit datelor Pool-ului de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale, judeţul Olt se află pe unul dintre ultimele locuri pe ţară în ce priveşte numărul celor care şi-au asigurat locuinţele pentru vremuri de restrişte. În mod teoretic, persoanele care au făcut acest lucru ar trebui amendate de primării cu până la 500 de lei.

 • Primăria, prea săracă să someze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria, prea săracă să someze

  Direcţia Publică de Venituri din cadrul Primăriei Târgu-Jiu nu mai are bani pentru a trimite corespondenţă prin poştă. Instituţia nu îi poate pedepsi pe cei 38.590 de cetăţeni care nu au reuşit până la 15 iulie să îşi asigure locuinţele.

 • Braşovenii care nu şi-au asigurat casele nu vor primi amendă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşovenii care nu şi-au asigurat casele nu vor primi amendă

  Braşovenii care nu  şi-au asigurat locuinţele pot răsufla uşuraţi. Primăria nu îi va amenda deocamdată. La Braşov, doar 12% dintre proprietarii de apartamente şi case au încheiat poliţe de asigurare obligatorie.

 • Amenzile pentru neasiguraţi, în pixul Primăriilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amenzile pentru neasiguraţi, în pixul Primăriilor

  Bucureştenii mai au la dispoziţie două săptămâni pentru a încheia o poliţă de asigurare a locuinţei, în valoare de 20 de euro. După data de 5 august, Primăriile de sector ar trebui să treacă la amenzi. Procedurile nu sunt încă foarte clare, iar fiecare administraţe locală are propria interpretare.

 • Şi săracii trebuie să-şi plătească asigurarea pe locuinţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi săracii trebuie să-şi plătească asigurarea pe locuinţe

  Modificările aduse în acest an Legii 416 îi vor lăsa pe săraci şi mai săraci. Locuinţele lor vor fi asigurate automat din venitul minim garantat. Mai mult, săracii nu vor fi întrebaţi ce fel de asigurare preferă să-şi facă sau la ce companie doresc să se asigure. Banii lor vor intra automat în conturile PAID România.

Modifică Setările