Stiri despre artizthick

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Geometria femeilor frumoase de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Geometria femeilor frumoase de la Hollywood

  Busby Berkeley a slăvit trupul femeii de-a lungul unei cariere de coregraf de peste 50 de ani. Ideile sale au revoluţionat coregrafia în filme şi i-a transformat pe producătorii de la Warner Brothers în giganţi ai filmului. Busby avea ceva pentru formele femeilor pe sticlă.

 • VIDEO Cel mai romantic dans modern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cel mai romantic dans modern

  În anii ’20, Lindy Hop a devenit cel mai popular dans pentru că propunea cele mai libere mişcări pe care un bărbat şi o femeie le puteau face pe scenă. Lindy Hop a pornit din „casa picioarelor fericite“ şi-a ajuns în sălile de bal din toată lumea. Aceasta este istoria dansului care a apropiat cuplurile pe ringul de dans tocmai pentru că le-a dat libertatea de a se distanţa.

 • VIDEO Cine este Tyrone Proctor, „naşul“ dansului
waacking
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cine este Tyrone Proctor, „naşul“ dansului waacking

  Toată lumea a făcut glume pe seama lui Tyrone Proctor atunci când a exclamat, cu hotărâre, că pleacă în Los Angeles să devină vedetă. Şi prietenii, şi părinţii. Tyrone n-a ascultat pe nimeni. Avea 18 ani, ştia el mai bine. În câţiva ani, cei care râdeau de visul tânărului aveau să fie uimiţi: Tyrone Proctor ajunsese unul dintre cei mai cunoscuţi dansatori din America.

 • VIDEO Cum a apărut twistul, un dans cum nu văzuse Parisul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum a apărut twistul, un dans cum nu văzuse Parisul

  Petrecerile erau o raritate după cel de-Al Doilea Război Mondial. Oamenii se fereau de astfel de activităţi de amuzament, nu îndrăzneau. Însă nu a trebuit decât să apară un grup de tineri curajoşi şi rebeli, care să danseze după propriile reguli, pentru ca Parisul să reînveţe să iubească muzica. Tinerii se numeau Zazou şi dansau twist.

 • VIDEO Şi fetele pot să sară! Rokafella,
prima dansatoare de breakdance
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Şi fetele pot să sară! Rokafella, prima dansatoare de breakdance

  Rolul femeilor în cultura hip-hop a fost mereu subiect de dispută. Ce caută ele într-o cultură, într-o lume a bărbaţilor? De fapt, femeile au jucat mereu cel mai important rol: în jurul lor au apărut primele petreceri de stradă, locul perfect de desfăşurare a viitorilor artişti muzicali, dansatori sau de graffiti. Ana Garcia este prima femeie care a demonstrat acest lucru.

 • Buddha Stretch, primul coregraf hip-hop din lume,
la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buddha Stretch, primul coregraf hip-hop din lume, la Adevărul Live

  Dansul hip-hop (cunoscut şi sub numele de streetdance) n-ar fi ajuns niciodată atât de popular fără munca unui singur coregraf inspirat: Buddha Stretch (Emilio Austin Jr.), primul coregraf de hip-hop din lume. Buddha Stretch a vorbit la Adevărul Live despre cariera sa şi despre inspiraţia pe care o găseşte pentru a crea cele mai frumoase mişcări.

 • VIDEO Ora de dans: Cum
s-a născut era funky?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ora de dans: Cum s-a născut era funky?

  În anii ’60, americanii de culoare şi-au cerut drepturile în stradă. Nu într-un mod violent, ci prin muzică şi dans. Aşa a apărut una dintre celemai colorate perioade din istoria divertismentului din SUA: era funky.

 • VIDEO Fayard şi Harold Nicholas, dansatorii care au transformat jazzul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Fayard şi Harold Nicholas, dansatorii care au transformat jazzul

  Au jucat în peste 40 de musicaluri la Hollywood şi au impresionat de fiecare dată publicul cu mişcările lor de dans executate perfect. Au uimit cei mai renumiţi balerini ai anilor ’40 cu paşii lor de step şi cu acrobaţii care sfidează gravitaţia. Au primit o stea pe bulevardul Hollywood şi au scris istorie în film şi în dans. Fraţii Fayard şi Harold Nicholas au fost cei mai mari dansatori ai tuturor timpurilor. Cel puţin aşa spune Fred Astaire.

 • Cum a ajuns popular dansul hip-hop
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a ajuns popular dansul hip-hop

  Cultura hip-hop a anilor ’70 s-a transformat astăzi într-o industrie de miliarde de dolari. Aceasta este o poveste despre paşii de dans pe care artiştii i-au urmat pentru a aduce hip-hop-ul în lumina reflectoarelor.

 • Primii dansatori care au călcat pe lună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primii dansatori care au călcat pe lună

  Un singur pas de dans, făcut celebru de megastarul Michael Jackson, spune o întreagă istorie despre frământările comunităţii afro-americane din SUA anilor ’60 şi ’70. Moonwalk-ul, cu toată epoca lui, chiar i-a adus pe americanii de culoare pe lună.

 • Vogue, dansul care a salvat homosexualii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vogue, dansul care a salvat homosexualii

  Stilul de dans Vogue a schimbat mentalităţi şi a salvat vieţi. La început, a fost o simplă formă de exprimare a unei comunităţi marginalizate pe baza orientării sexuale şi a culorii pielii. A devenit însă cea mai puternică armă împotriva discriminării de orice fel.

Modifică Setările