Stiri despre artere

  38 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Aspirina interferează cu vinul roşu. Alimente care
păstrează inima sănătoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aspirina interferează cu vinul roşu. Alimente care păstrează inima sănătoasă

  Bolile de inimă fac an de an numeroase victime fiind considerate cel mai mare duşman al omului modern. Multe dintre aceste afecţiuni sunt rezultatul unui stil de viaţă şi al unei alimentaţii haotice. Introducerea în dietă a anumitor alimente ne putem păstra inima sănătoasă mai multă vreme.

 • Ce să mănânci mai des pentru a avea artere sănătoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci mai des pentru a avea artere sănătoase

  O mare parte dintre cele mai periculoase afecţiuni sunt cauzate de o circulaţie periferică deficitară. Accidentul vascular cerebral de cele mai multe ori nu prezintă simptome, atacuri de cord şi boli vasculare periferice. Însă din păcate bolile cardiace afecteaza tot mai mulţi ani de la an la an, iar  în SUA reprezintă una dintre principalele cauze de deces.

 • Salata care-ţi curăţă arterele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salata care-ţi curăţă arterele

  Hipertensiunea arterială e o boală insidioasă. Practic, sângele trebuie să treacă prin nişte artere care, între timp, din cauza modului nesănătos de viaţă, s-au strâmtat.

 • Alimentele esenţiale pentru sănătatea arterelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele esenţiale pentru sănătatea arterelor

  Uleiul de măsline extravirgin estea cea mai bună opţiune pentru menţinerea arterelor sănătoase, deoarece compuşii nutritivi ajută la echilibrarea nivelului de colesterol şi combat daunele produse de radicalii liberi. Află care sunt celelalte alimente care îmbunătăţesc sănătatea arterelor

 • Boala obstructivă a arterelor şi tratamentul său adecvat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boala obstructivă a arterelor şi tratamentul său adecvat

  Boala obstructivă a arterelor afectează, în România, 1 din 3 persoane de peste 70 de ani, dar poate să apară cu frecvenţă ridicată chiar şi la vârste mai tinere cum ar fi 40-50 de ani, uneori chiar şi mai devreme, indiferent de sex, statut sau istoric personal. Este una dintre cele mai frecvente şi periculoase boli de care suferă persoanele de vârsta a treia la noi în ţară.

 • Hipertensiunea arterială - boala care te afectează tacit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hipertensiunea arterială - boala care te afectează tacit

  Hipertensiunea, cunoscută şi sub denumirea de tensiunea arterială crescută este o afecţiune din ce în ce tot mai frecventă în care sângele exercită o presiune exagerată asupra pereţilor arteriali, fapt care duce la complicaţii precum boli cardiace, accidente vasculare cerebrale şi insuficienţă renală.

 • Sucul natural ce reduce colesterolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucul natural ce reduce colesterolul

  O dietă adecvată şi bogată poate reduce colesterolul, dar şi riscul de apariţie a atacului de cord şi a accidentului vascular cerebral. De aceea, este foarte important ca fiecare persoană să ştie ce riscuri implică creşterea nivelului de colesterol din organism.

 • Trafic normal pe A2. Ce trebuie să facă şoferii pentru a evita implicarea în accidente pe drumul spre mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trafic normal pe A2. Ce trebuie să facă şoferii pentru a evita implicarea în accidente pe drumul spre mare

  Trafic normal, duminică dimineaţă, pe Autostrada Soarelui. pentru prevenirea accidentelor, având în vedere că spre după-amiază, cel mai circulat drum spre mare se va aglomera, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule prudent. Sâmbătă dimineaţă, din cauza aglomeraţiei, trei accidente în lanţ au avut loc pe A2, 23 de maşini fiind tamponate.

 • Cum scazi tensiunea fără pastille
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scazi tensiunea fără pastille

  Statul prea mult pe scaun, lipsa exerciţiilor fizice şi consumul de alimente foarte sărate contribuie la creşterea tensiunii, chiar şi în rândul tinerilor. Pentru că riscul de infarct, insuficienţă cardiacă şi anevrism aortic este foarte mare, trebuie să iei din timp câteva măsuri care-ţi pot salva viaţa.

 • Moartea inimii poate fi prevenită. Ceaiuri-minune în lupta cu colesterolul „rău”: anghinarea, un aliat redutabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea inimii poate fi prevenită. Ceaiuri-minune în lupta cu colesterolul „rău”: anghinarea, un aliat redutabil

  Nivelul ridicat de colesterol "rău" în sânge este o problemă de viaţă şi de moarte. Dacă nu se iau măsuri, în organism se produc adevărate nenorociri. Ceaiurile, cele mai la îndemână remedii naturiste, previn infarctul cardiac, atacul cerebral, moartea inimii, scleroza vasculară şi tulburările de circulaţie sanguină, toate cauzate de grăsimea depusă în vasele de sânge.