Stiri despre arte

  134 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Patru noi secţii externe ale Şcolii Populare de Arte Piteşti vor fi deschise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru noi secţii externe ale Şcolii Populare de Arte Piteşti vor fi deschise

  Pentru a promova meşteşugurile tradiţionale argeşene, Consiliul Judeţean Argeş şi Consiliile Locale din comunele Coşeşti, Domneşti, Nucşoara şi Brăduleţ au semnat un contract de asociere pentru înfiinţarea unor noi secţii externe ale Şcolii Populare de Arte şi Meserii Piteşti.

 • Arta, blocată în vânzări artizanale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arta, blocată în vânzări artizanale

  Vânzarea în ateliere ţine cota jos pentru pictorii contemporani. Piaţa de artă s-a triplat la fiecare doi ani, crescând de la 2,6 milioane de euro în 2008 la 11,8 milioane în 2011, însă pictorii contemporani sunt cei care au beneficiat cel mai puţin de această capitalizare.

 • Vezi aici cum ştiu să se
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vezi aici cum ştiu să se "bată" copiii din Iaşi

  Puştii au trebuit să-şi demonstreze îndemânarea şi puterea într-un consurs de taekwondo, desfăşurat duminică la centrul comercial de la ieşirea din Iaşi, pe DE 583.

 • Lucian Stoicoci formează campioni naţionali în arte marţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucian Stoicoci formează campioni naţionali în arte marţiale

  Practicant de 20 de ani al artelor marţiale, Lucian a creat un nou concept de luptă: Keru Kento Sistems. Acum are propria sa şcoală de arte marţiale unde îşi învaţă cursanţii noua tehnică dar şi cele tradiţionale. 

 • Viitorii artişti timişoreni îşi caută clădire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorii artişti timişoreni îşi caută clădire

  Adolescenţii ar putea fi mutaţi în „containere” sau trimişi în alte şcoli din Timişoara până vor avea un sediu al lor. Nu mai vor o situaţie provizorie şi cer un sediu special conceput nevoilor lor. Viitorul Liceului de Arte este în continuare incert.

 • TALENT: Concurenţă strânsă la Festivalul Artelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TALENT: Concurenţă strânsă la Festivalul Artelor

  100 de elevi din judeţ se întrec astăzi pentru un loc pe podiumul celei de-a treia ediţii a Festivalului Art4You, iniţiat de Teatrul Municipal Tâgovişte şi Liceul de Arte „Bălaşa Doamna”.

 • Slobozia: Georgiana Ghindaru - Prietena acuarelelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Georgiana Ghindaru - Prietena acuarelelor

  Fiecare zi din viaţa adolescentei începe în atelierul de pictură. În momentul în care se aşază în faţa şevaletului surprinde în mod inedit fiecare crâmpei al realităţii. 

 • Olimpiada Naţională de Arte ia startul la Târgovişte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Olimpiada Naţională de Arte ia startul la Târgovişte

  Cei mai buni elevi ai liceelor de artă din ţară se vor reuni la Târgovişte, pentru a-şi încerca şansele la “Olimpiada Naţională de Arte Vizuale, Arhitectură şi Istoria Artelor”.

 • Demonstraţii de Krav-Maga, arte marţiale dezvoltate în Israel, la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demonstraţii de Krav-Maga, arte marţiale dezvoltate în Israel, la Cluj

  Evenimentul va avea loc în 17 aprilie, între orele 12:30-16:30, în Sala de sport Gheorghe Roman din Parcul Babeş.Krav-Maga este o arta marţiala de autoaparare dezvoltata în Israel. Datorita eficienţei sale a ajuns să fie predată civililor şi forţelor militarizate din întrega lume.

 • „Primăvara artelor” vine pe 16 aprilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Primăvara artelor” vine pe 16 aprilie

  Cei mici și cei mari, talentați într-ale muzicii, au ocazia să se afirme la Festivalul-Concurs Internațional de Pian “Primăvara artelor”, organizat la Biblioteca Județeană.

 • Tulcea: Club de arte marţiale la Babadag
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Club de arte marţiale la Babadag

  De săptămâna viitoare, la instructorii clubului tulcean de arte marţiale  deschid un nou dojo în Babadag. Antrenamentele se vor ţine la sala mare de sport de lângă stadion. Antrenamentele se ţin sâmbătă între orele 16.oo - 17.30 şi duminică între orele 09.00 - 10.30.

 • Regizorul care a readus Iaşiul în circuitul teatral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul care a readus Iaşiul în circuitul teatral

  Cunoscutul Radu Afrim va pune în scenă la Iaşi o celebră piesă, folosind sută la sută „material“ din Capitala Moldovei.Reputatul regizor Radu Afim a ales Iaşiul pentru a pune în scenă cea mai nouă producţie a sa, „Dawn Way“, după un text de Oleg Bogaev.

 • Tulcea: Cursuri gratuite pentru viitorii artişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Cursuri gratuite pentru viitorii artişti

  Liceul de Artă din Tulcea este în căutare de tinere talente. Elevii de clasa a VIII-a care se vor înscrie la secretariatul şcolii vor beneficia de câte două ore de cursuri gratuite în specializarea pe care doresc să o urmeze

 • Cinci liceeni târgovişteni râvnesc Marele Premiu LicArt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci liceeni târgovişteni râvnesc Marele Premiu LicArt

  Judeţul Dâmboviţa este reprezentat la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni - LicArt de cinci adolescenţi, elevi la Colegiile Naţionale Constantin Carabella, Ienăchiţă Văcăreşti şi Constantin Cantacuzino şi, evident, de la Liceul de Arte Bălaşa Doamna.

 • Slobozia: Ultima săptămână dedicată cărţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Ultima săptămână dedicată cărţilor

  Săptămâna viitoare, Salonul de Carte din Slobozia îşi va închide porţile. Momentul va fi marcat prin trei evenimente speciale, la care sunt aştepaţi să ia parte toţi iubitorii de carte din oraş.

 • Tulcea: Şoala de Arte şi Meserii îşi caută elevi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Şoala de Arte şi Meserii îşi caută elevi

  Dacă vrei să faci cursuri de actorie, folk, jurnalism, dansuri, meşteşuguri sau dacă vrei să înveţi intrumente muzicale, Şcoala de Arte şi Meserii îşi caută elevi. Preţul pentru un semestru este de 200 de lei, astfel că un curs de meşteşuguri ajunge la 1.200 de lei

 • 230 de copii din Sălaj sunt obligaţi să renunţe la artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  230 de copii din Sălaj sunt obligaţi să renunţe la artă

  Din cele 245 de locuri câte au fost până acum la învăţământul suplimentar de la Liceul de Artă vor rămâne, din toamnă, doar 15. Criza loveşte şi în artă. Pentru că învăţământul artistic este unul foarte scump, Ministerul Educaţiei a redus drastic cifrele de şcolarizare din acest domeniu. Liceul de Artă din Zalău a pierdut 269 de locuri.

 • Oana Vintilescu, cea mai frumoasă fată din Slobozia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oana Vintilescu, cea mai frumoasă fată din Slobozia

  În pragul majoratului, adolescenta fură, mai mereu, privirile celor din jur. De cele mai multe ori, admiraţia celor din jur încununează titlul de „Miss Slobozia 2010“, la care multe alte prezenţe feminine doar visează.

Modifică Setările