Stiri despre ariel interfest

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO VIDEO Programul Festivalului Internaţional de Teatru Ariel Interfest. Ceremonie impresionantă în deschidere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Programul Festivalului Internaţional de Teatru Ariel Interfest. Ceremonie impresionantă în deschidere

  AIF 2018 - Festivalul Internaţional Ariel Interfest şi-a deschis porţile, pentru a opta oară, printr-o ceremonie impresionantă din care n-au lipsit carele alegorice, personajele de basm, şi ritmurile fierbinţi, într-o paradă stradală aşa cum nu au mai văzut vâlcenii până acum. Râmnicu Vâlcea va fi gazda unor piese de teatru din mai multe ţări şi în mai multe limbi, iar programul va fi completat şi cu alte acte de cultură.

 • Vara la Festival
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vara la Festival

  Ariel Interfest e la a IV-a editie. Cu ambiţii şi drag de teatru, organizatorii, Teatrul Municipal Ariel din Râmnicu Vâlcea, au trecut peste greutăţi şi au purces la derularea programului unui nou eveniment festivalier, care încă de anul trecut pare să-şi fi găsit drumul. În ce constă el?

 • Silviu Purcărete revine la Râmnicu Vâlcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silviu Purcărete revine la Râmnicu Vâlcea

  Este al treilea an când festivalul vâlcean Ariel InterFest se bucură de prezenţa cunoscutului regizor. Purcărete nu poate uita, se vede treaba, că aici a găsit în ani grei şi tulburi, dragoste adevarată de teatru, prietenie şi un aer curat , la propriu şi la figurat. A fost mai întâi acel Teatru popular al lui Goange Marinescu pe unde a trecut şi Dan Micu, alt mare prieten al vâlcenilor

Modifică Setările