Stiri despre arest preventiv

  857 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • UPDATE Primii 15 poliţişti de frontieră şi vameşi de la Moraviţa, arestaţi preventiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Primii 15 poliţişti de frontieră şi vameşi de la Moraviţa, arestaţi preventiv

  Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au hotărât astăzi arestarea preventivă a 15 poliţişti de frontieră şi vameşi de la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, la propunerea procurorilor DNA, anunţă Agerpres. Decizia nu este definitiva, ea putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La Curtea de Apel mai sunt încă 30 de lucrători vamali care aşteaptă verdictul judecătorilor.

 • PDL l-a scăpat pe Păsat de cătuşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PDL l-a scăpat pe Păsat de cătuşe

  Cererea DNA de arestare preventivă a deputatului PDL Dan Păsat a fost respinsă de plenul Camerei din cauza a 59 de aleşi ai Puterii. Din rândurile coaliţiei guvernamentale au lipsit 25 de deputaţi, iar 34 s-au pronunţat împotriva arestării. Opoziţia a fost prezentă, dar a refuzat să vină la votul secret cu bile.

 • Andrei Plăcintă rămâne în arest preventiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrei Plăcintă rămâne în arest preventiv

  Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins ieri recursul lui Andrei Plăcintă, fiul senatorului Sorina Plăcintă, deşi acesta a încercat, prin avocaţii săi, să convingă judecătorii că în seara când a avut loc incidentul de pe strada Berzei din Capitală a acţionat în legitimă apărare.

 • Satu Mare: Arest preventiv pentru ucigaşul din Certeze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Arest preventiv pentru ucigaşul din Certeze

  Autorul omorului de la Certeze a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, împreună cu complicele său şi alte aptru persoane care au favorizat infracţiunea prin inducerea în eroare a organelor de poliţie, oferind mărturii false privind autorul.

 • Satu Mare: Taximetristul pericol public a fost arestat preventiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Taximetristul pericol public a fost arestat preventiv

  Taximetristul beat care în data de 1 decembrie a provocat accidentul grav de circulaţie de pe strada Amaţiului a primit ieri mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile. Radu Păsărin s-a urcat la volan cu 1,40 la mie alcool în sânge.

 • UPDATE: Bebeluşul mămicii de 15 ani este rodul unui incest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Bebeluşul mămicii de 15 ani este rodul unui incest

  Copilul de 6 luni de la Centrul de Plasament Bistriţa, internat săptămâna trecută cu traumatisme la cap, are o poveste dramatică. Mama acestuia, o copilă abia trecută de 15 ani, a fost abuzată sexual de propriul tată.

 • Zalău: Şantajistul sexual, arestat preventiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zalău: Şantajistul sexual, arestat preventiv

  Clujeanul Bercsenyi Laszlo este de astăzi în arest preventiv după ce magistraţii Tribunalului Sălaj au admis în urmă cu puţin timp recursul formulat de DIICOT Sălaj împotriva deciziei Judecătoriei Zalău, din 28 octombrie, care a stabilit ca acesta să fie judecat în libertate, având doar interdicţia de a părăsi oraşul de domiciliu, Cluj Napoca.

 • Poliţistul care a omorât un bistriţean rămâne în arest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţistul care a omorât un bistriţean rămâne în arest

  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, ca nefondat, recursul formulat de către comisarul de poliţie Gheorghe Tomescu, la măsura arestării preventive. Curtea s-a pronunţat la finele lunii octombrie şi l-a obligat pe poliţist să plătească statului 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare.