ardei gras - ultimele știri
Pregătit din ingrediente de sezon, într-o combinație delicioasă, acest fel de mâncare este savuros vara, când legumele sunt pline de gust.
Ardeiul gras românesc este leguma cea mai preţioasă de pe tarabe, la propriu. Costă dublu faţă de roşii, iar legumicultorii susţin că au argumente să menţină preţul ridicat. Dacă la poarta fermelor ardeiul gras recoltat din solarii costă şapte lei ki...
O cunoscută asociaţie de fermieri a semnalat Ministerului Agriculturii că programul de sprijin a producţiei de legume în spaţii protejate conţine ţinte imposibil de atins, ceea ce ar duce la constrângerea fermierilor de a folosi metode de maturare şi...
Legumicultorii vor beneficia în acest an de un ajutor de minimis de cel mult 4.000 de euro, plafonul maxim alocat pentru această schemă de sprijin fiind de 225 milioane de lei (45 milioane de euro), potrivit unui proiect de Hotărâre publicat pe site-...
Ministerul Agriculturii intenţionmează să aloce anul viitor importante subvenţii fermierilor, nu numai pentru cultivarea roşiilor, ci şi pentru alte legume.
Autorităţile ar trebui să facă mult mai mult pentru agricultura ecologică, dar să subvenţioneze programele care într-adevăr merită, care răspund consumatorului, pentru că „stilul acesta de ajutoare, la fiecare câte puţin, ne-a adus astăzi să subvenţi...
Dr. Mihaela Bilic, medic primar de diabet, nutriţie şi boli metabolice, explică avantajele şi dezavantajele diferitelor forme de siluetă pe care le putem avea. Iată ce spune cunoscutul medic nutriţionist despre forma „ardei gras“....
Banalul ardei gras este o sursă inepuizabilă de vitamina C, fie că este consumat crud, în salate, copt, sau fiert alături de alte legume în ciorbă, supă şi tocăniţă, aduce numai beneficii organismului.
Considerat una dintre legumele cu cele mai mari beneficii pentru sănătate, banalul ardei gras este o sursă inepuizabilă de vitamina C....
Considerat una dintre legumele cu cele mai mari beneficii pentru sănătate, banalul ardei gras este o sursă inepuizabilă de vitamina C. Acest lucru îl face un aliat de nădejde împotriva răcelilor care ne chinuie când se instalează frigul....
Maestrul culinar Gina Bradea ne oferă detalii despre modul cum se pot păstra, până la doi ani, ardeii graşi, fără să fie nevoie de controversaţii conservanţi şi aditivi alimentari.
Dacă nu vrei să petreci mult timp în bucătărie, atunci trebuie să încerci această reţetă şi să te bucuri de combinaţia de ardei gras şi caşcaval....
O cină romantică, ar fi mai săracă fără o friptură din acest muşchi de vită cu ardei gras în trei culori. Iată cum poţi face un preparat special cu numai câteva ingrediente.
Varza călită are numeroase beneficii pentru organism, şi pentru că este sezonul verzei, merită încercate cât mai multe mâncăruri. Varza călită nu îşi pierde din valorile nutriţionale, deci poate fi un ingredient foarte gustos şi sănătos pentru mâncăr...
Este ştiut faptul că unele alimente te ajută să slăbeşti. De aceea, este bine să le incluzi cât mai des în meniu, mai ales că sunt şi sursă de vitamine, minerale, proteine şi alte elemente necesare organismului....
Ardeiul gras, o sursă veritabilă de vitamina E, poate fi cultivat în câmp liber sau în spaţii acoperite. Vă prezentăm câteva din cele mai productive soiuri de ardei gras.