Stiri despre arabia saudita

  1075 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO „Ceauşescu din deşert“, pus pe fugă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Ceauşescu din deşert“, pus pe fugă

  Preşedintele tunisian s-a refugiat în Arabia Saudită. Presa germană compară fuga lui Zine Ben Ali cu aceea a dictatorului român, în 1989. Câteva sute de români care trăiesc în Tunisia au fost martorii revoltelor care au răsturnat regimul lui Ben Ali, numit de „Sueddeutsche Zeitung“ „Ceauşescu din deşert“.

 • VIDEO-FOTO De ce este interzis BlackBerry, singurul telefon care te protejează de cei ce vor să
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO-FOTO De ce este interzis BlackBerry, singurul telefon care te protejează de cei ce vor să "tragă cu urechea"

  În mod ironic, sistemul criptat folosit de Research In Motion (RIM), producătorul smartphone-ului BlackBerry, pe dispozitivele sale este un punct sensibil pentru diverse guverne, care au argumentat că o astfel de criptare îi împiedică să aibă acces şi să monitorizeze date importante pentru securitatea naţională. Serviciile BB au fost interzise într-o companie franceză, în Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite, iar India ş

 • Mecca, o mare afacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mecca, o mare afacere

  Fiecare musulman care se respectă face măcar o dată în viaţă pelerinaj la Mecca, oraşul sfânt al Islamului din Arabia Saudită. La ora aceasta, în lume există aproximativ 1,8 miliarde de musulmani, fapt ce explică creşterea, de la an la an, a numărului pelerinilor.

 • Ion Marin: „SăpăLIGA“ Campionilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Marin: „SăpăLIGA“ Campionilor

  Tehnicianul care a lăsat Dinamo pentru a merge în Orientul Mijlociu e la un pas de a califica o echipă mică din Arabia Saudită în varianta asiatică a competiţiei la care „câinii“ visează de ani buni. Ion Marin a părăsit Dinamo la o zi după acel 1-4 cu Galatasaray. Acţionarii au tras de el să rămănă, însă tehnicianul a refuzat. La un an distanţă, „Săpăligă“ se felicită pentru decizia luată.

 • EXCLUSIV / Managerul lui Al-Hilal:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV / Managerul lui Al-Hilal: "Rădoi nu se retrage de la naţionala României"

  "Adevărul" a dezvăluit în ediţia de miercuri că Mirel Rădoi s-a supărat pe oficialii FRF întrucât aceştia nu au acceptat ca el să joace mai întâi pentru echipa sa de club, la data de 6 octombrie, în Liga Campionilor Asiei, iar abia apoi să se alăture lotului lui Răzvan Lucescu pentru meciul cu Franţa (9 octombrie).

 • Ochi pentru ochi: Instanţa saudită vrea să pedepsească un om provocându-i o paralizie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ochi pentru ochi: Instanţa saudită vrea să pedepsească un om provocându-i o paralizie

  Amnesty International pune presiune pe autorităţile din Arabia Saudită care vor să paralizeze artificial un om ca pedeapsă pentru că a provocat paralizia altei persoane, pe care a înjunghiat-o în timpul unui scandal, scrie CNN în ediţia electronică. Amnesty International afirmă că acest fapt este similar torturii, în ciuda legii saudite.

 • Răzvan Cociş: „Nu pot să zâmbesc nici când sunt fericit“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răzvan Cociş: „Nu pot să zâmbesc nici când sunt fericit“

  Fostul mijlocaş al Timişoarei a explicat de ce este mereu sobru la antrenamente, cum a fost primul contact cu viaţa din Riad şi cum vede duelul cu Rădoi pentru câştigarea titlului în Arabia Saudită. Un tip liniştit şi întrovertit, Răzvan Cociş i-a uimit pe jurnaliştii saudiţi. Motivul? Fotbalistul de 27 de ani nu a fost văzut râzând de când a ajuns sub comanda lui Zenga!

 • EXCLUSIV Zenga îl ia pe Cociş la arabi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Zenga îl ia pe Cociş la arabi

  Viitorul antrenor al celor de la Al-Nasr l-a convins pe mijlocaşul Timişoarei să-l urmeze la Riad. Televiziunea saudită a anunţat că românul a semnat contractul prin fax, iar pe pagina de Wikipedia a clubului fotbalistul de 27 de ani figurează ca fiind jucătorul lui Al-Nasr.

 • „Oli, te vom iubi mereu!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Oli, te vom iubi mereu!“

  La revenirea sa în Arabia Saudită, Cosmin Olăroiu a fost ovaţionat de un stadion întreg. Pe teren, Al-Hilal – Al-Sadd s-a încheiat cu o remiză albă. Totuşi, pentru cei 17.000 de spectatori a existat un învingător: Cosmin Olăroiu.

 • Rădoi a câştigat al doilea trofeu în acest sezon!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rădoi a câştigat al doilea trofeu în acest sezon!

  Mirel Rădoi trăieşte un sezon de vis în Arabia Saudită! A câştigat deja campionatul cu Al-Hilal cu trei etape înainte de final şi, vineri seară, formaţia sa a triumfat şi în Cupa "Coroanei Prinţului".

 • Cristi Balaj a intrat în conflict cu austriecii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristi Balaj a intrat în conflict cu austriecii

  Început de an agitat pentru Cristi Balaj. După ce în Arabia Saudită a făcut parte dintr-o brigadă în care asistentul său, Ionel Popa, a fost făcut „şpăgar”, joi seară a venit rândul centralului din Baia Mare să fie implicat într-un scandal.

 • Valentine’s Day înfurie musulmanii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valentine’s Day înfurie musulmanii

  Teocraţiile din Arabia Saudită şi Iran au ordonat comercianţilor să înlăture din magazine florile, dulciurile, felicitările şi obiectele în formă de inimă. La Riad şi în alte oraşe, orice produs împachetat în roşu reprezintă marfă de contrabandă în aceste zile.

 • VIDEO Cristi Balaj, făcut „şpăgar“ în Arabia Saudită!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cristi Balaj, făcut „şpăgar“ în Arabia Saudită!

  Centralul din Baia Mare a condus derby-ul Al-Nasr – Al-Hilal la Riad. El l-a eliminat pe Rădoi, dar a fost făcut praf de antrenorul uruguayan al gazdelor, care a spus că românii sunt corupţi. Jorge da Silva a făcut gesturi prin care a insinuat că arbitrul român a luat bani pentru a facilita calificarea celor de la Al-Hilal în semifinalele Cupei „Coroanei Prinţului“.

 • VIDEO Ion Marin: „La arabi, n-am vrut să aud de Dinamo!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ion Marin: „La arabi, n-am vrut să aud de Dinamo!“

  La patru luni după ce a ajuns în Orient, „Săpăligă“ a acordat primul său interviu, pentru „Adevărul“. A plecat de la Dinamo după acel 1-4 cu Galata. „«Săpăligă» la arabi? Nu rezistă nicio lună!“, au spus mulţi. Între timp însă, Ion Marin a urcat Al-Ettifaq pe locul 8 şi şi-a prelungit contractul.

 • Iran: Fiica lui Osama ben Laden nu poate părăsi Teheranul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iran: Fiica lui Osama ben Laden nu poate părăsi Teheranul

  Arabia Saudită a solicitat Iranului să-i permită uneia dintre fiicele lui Osama ben Laden să părăsească ţara, după ce autorităţile de la Teheran au recunoscut că aceasta se află pe teritoriul iranian, relatează BBC News Online.

Modifică Setările