Stiri despre apetit

  36 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nu vrei să ţii dietă? Mănâncă normal, dar include la fiecare masă aceste alimente: Îţi reduc imediat pofta de mâncare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu vrei să ţii dietă? Mănâncă normal, dar include la fiecare masă aceste alimente: Îţi reduc imediat pofta de mâncare

  Senzaţia de foame nu îţi dă pace şi ai tot timpul un apetit ridicat? Dacă vrei să îţi menţii greutatea actuală sau poate să scapi de câteva kilograme în plus, poţi încerca prin a introduce în alimentaţia ta zilnică unele alimente care reduc pofta de mâncare, ard rapid grăsimile din organism şi precum depunerea grăsimii. Nu ai nevoie de dietă dacă urmezi aceste sfaturi!

 • Mănânci pe fond de stres? Cum scapi de acest obicei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mănânci pe fond de stres? Cum scapi de acest obicei

  Te numeri şi tu printre acele persoane care atunci când sunt stresate, supărate sau simt că nu mai fac faţă problemelor zilnice se refugiază în mâncare? Pare o soluţie bună, însă pe termen scurt. Kilogramele rămase în urma acestui obicei îţi vor da mari bătăi de cap. Iată cum scapi de mâncatul pe fond de stres.

 • Semne că nivelul de serotonină este scăzut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că nivelul de serotonină este scăzut

  Serotonina este cunoscut ca hormonul care influenţează stările tale, dar este, de asemenea, implicată în mai multe procese care au loc în corp. Însă nivelul scăzut de serotonină poate provoca modificări ale stării de dispoziţie precum tristeţe, depresie, iritabilitate, tulburări de somn şi agresivitate.

 • 6 semne ale stresului care nu trebuie ignorate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 semne ale stresului care nu trebuie ignorate

  Corpul nostru are modurile sale de a ne avertiza atunci când ceva nu este în regulă. Stresul nu este doar ceva care se manifestă la nivel mental, ci poate produce şi semne fizice.

 • Acestea sunt alimentele care te ajută să ţii în frâu apetitul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acestea sunt alimentele care te ajută să ţii în frâu apetitul

  Dacă îţi doreşti să scapi de câteva kilograme sau doar să-ţi păstrezi silueta, renunţarea la mâncare pentru o perioadă de timp nu este deloc o soluţie indicată. Poţi în schimb să consumi regulat anumite alimente care îţi dau rapid senzaţia de saţietate, reuşind să îţi ţină apetitul sub control. Iată care sunt acestea!

 • Cum să reduci pofta de mâncare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să reduci pofta de mâncare

  Atunci când ţii o cură de slăbire eşti mereu cu ochii pe cântar, dar şi pe numărul de calorii consumate. Află aşadar cum să reduci pofta de mâncare!

 • Reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie

  Ghimbirul este cunoscut în întreaga lume pentru puterile lui vindecătoare pe care le are asupra corpului, însă de ani de zile este folosit şi pentru scăderea în greutate. Dacă este consumat în combinaţie cu lămâie, efectele benefice se dublează. Aşadar, iată câteva reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie.

 • Spune-ne ce mărime ai la sutien ca să-ţi spunem cât de cheltuitoare eşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spune-ne ce mărime ai la sutien ca să-ţi spunem cât de cheltuitoare eşti

  Cheltuielile pe care le fac femeile sunt influenţate mai puţin de reclame, cât mai degrabă de mărimea cupei de la sutien. Acest indicator mai puţin obişnuit al obiceiurilor de cumpărături a fost descoperit recent de gigantul de comerţ electronic Alibaba, din China.

 • Cum se schimbă în
timp apetitul sexual al femeilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se schimbă în timp apetitul sexual al femeilor

  Ciocolata, stridiile şi alte alimente afrodisiace nu influenţează în niciun fel dorinţa sexuală a femeilor. În schimb, vârsta şi experienţele de viaţă îşi spun cuvântul asupra sexualităţii feminine.

 • Sindromul mâncatului noaptea, o tulburare
reală şi riscantă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindromul mâncatului noaptea, o tulburare reală şi riscantă

  Nu este un moft, nici o metodă de a mânca pe ascuns a celor cu un apetit exagerat. Oamenii care se trezesc noaptea înfometaţi şi dau iama în mâncărurile din frigider suferă de o tulburare adevărată, arată studiile.

 • Ştii ce beneficii îţi aduc ridichile?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştii ce beneficii îţi aduc ridichile?

  Ridichile roşii de primăvară oferă o mulţime de beneficii nutriţionale, sunt prietenoase cu silueta şi taie apetitul. Iată de ce e bine să le consumi!

 • Cele 5 semne că eşti sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele 5 semne că eşti sănătos

  „Bunăstare de ordin fizic, mental şi social“, aşa defineşte Organizaţia Mondială a Sănătăţii sănătatea. Nu înseamnă numai lipsa unei afecţiuni sau infirmităţi, spun specialiştii.

 • Cum ne putem controla apetitul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne putem controla apetitul

  Apetitul este în mare măsură influenţat de unele evenimente stresante, precum şi de modificările hormonale. În plus, mesele neregulate şi servite în grabă, sărirea peste micul dejun şi absenţa fibrelor din alimentaţie amplifică aşa-zisele pofte alimentare.

 • De ce mâncăm mai mult pe timp de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce mâncăm mai mult pe timp de iarnă

  În perioada rece a anului, apetitul tău creşte. Mulţi te liniştesc şi-ţi spun că este un lucru firesc, deoarece organismul va folosi caloriile acumulate pentru a se proteja de frig.

 • Alimente care taie pofta de mancare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care taie pofta de mancare

  Dacă unele alimente, precum dulciurie, sunt răspunzătoare de creşterea apetitului, altele acţionează exact invers şi-ţi oferă o senzaţie de saţietate pentru mai mult timp. Iată care sunt acestea!

 • De ce îşi pierd
femeile interesul pentru sex după căsătorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce îşi pierd femeile interesul pentru sex după căsătorie

  Că femeile îşi pierd interesul pentru sex pe parcursul unei relaţii stabile este un lucru ştiut şi de mulţi constatat. Se pare că aceasta este o caracteristică biologică a femeii care poate că este supărătoare pentru bărbaţi, dar ajută la supravieţuirea speciei.

Modifică Setările