Stiri despre antrenor

  1117 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • PORTRET / Adrian Giurgiu, matematicianul care predă tenis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET / Adrian Giurgiu, matematicianul care predă tenis

  Adi Giurgiu este născut în aceeaşi zi, lună şi an cu marele tenismen Pete Sampras şi a jucat tenis din copilărie. A ales însă Facultatea de Matematică, renunţând la sportul de performanţă.

 • Walter Zenga a fost „linşat“ de sicilieni!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Walter Zenga a fost „linşat“ de sicilieni!

  La doar patru zile de la naşterea fiicei sale, „Omul-Păianjen" a primit cu stupefacţie vestea debarcării sale de la Palermo. „Este o greşeală a conducerii", a spus Dorin Goian. Doar 13 etape a rezistat Walter Zenga în curtea sicilienilor patronaţi de Maurizio Zamparini, un fel de Gigi Becali al fotbalului italian.

 • Ovidiu Nica, un maestru al aeromodelelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ovidiu Nica, un maestru al aeromodelelor

  Ceea ce pentru mulţi pare doar o joacă de copii, pentru Ovidiu Nica este o profesie, şi nu una oarecare ci una cât se poate serioasă. Construieşte machete de avioane de când era mic, iar de ani buni îi învaţă şi pe alţii meşteşugul aeromodelelor la Palatul Copiilor. A făcut performanţă în domeniu, a adunat peste 1 000 de premii şi este pretutindeni apreciat şi respectat. Ca recunoaştere a meritelor în aeromodelism i s-a fos

 • Mihai Oprişan a obţinut titlul naţional la fotbal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Oprişan a obţinut titlul naţional la fotbal

  PROFIL NĂSCUT 18 august 1949 STUDII Şcoala de Antrenori FRF Bucureşti OCUPAŢIE Antrenor la CSM Focşani FAMILIE Căsătorit După 23 de ani de la câştigarea Campionatului naţional de fotbal, cu echipa de juniori  II a clubului Unirea Focşani, antrenorul acesteia îşi aminteşte nostalgic acele vremuri.  

 • Nouă tineri români la Academia de Tenis Sanchez - Casal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nouă tineri români la Academia de Tenis Sanchez - Casal

  Foştii jucători de tenis, Emilio Sanchez Vicario şi Sergio Casal au pus, în anul 1998, la Barcelona, bazele unei şcoli de tenis care a reuşit, în scurt timp, să propulseze în sportul de performanţă nume importante precum Anna Ivanovici, Feliciano López sau Joan Balcells.

 • Târgovişte: Nicu Tamaş pregăteşte campioni într-o grotă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgovişte: Nicu Tamaş pregăteşte campioni într-o grotă

  Nicu Tamaş nu şi-a început cariera de sportiv în ringul de box, ci pe salteaua de lupte, sub îndrumarea profesorului Seidamet Aszis. „În 1968, profesorul Tincău Ioan din Arad a înfiinţat secţia de box în cadrul clubului Metalul Târgovişte. Copil fiind, când am văzut ringul, m-am hotărât să practic acest sport”.