Stiri despre antrenor

  1117 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cosmin Olăroiu: „Românii nu ţin la băutură“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cosmin Olăroiu: „Românii nu ţin la băutură“

  Oli spune că, spre deosebire de englezi şi de italieni, jucătorii noştri sunt prea firavi ca să-şi piardă şi nopţile şi să dea apoi randament pe teren. În Qatar, Oli a devenit campion de toamnă, dar e foarte preocupat înainte de retur. „Îmi fac planurile de acum, fiindcă deciziile cele mai bune le iei când ai rezultate”, explică el.

 • Mark Wotte a ajuns la Craiova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mark Wotte a ajuns la Craiova

  Antrenorul olandez Mark Wotte a sosit ieri în România pentru a negocia preluarea Universităţii Craiova. El s-a întâlnit aseară cu patronul Adrian Mititelu pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului său cu oltenii.

 • Fotbal:Dacia caută antrenor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotbal:Dacia caută antrenor

  Conducerera clubului din Mioveni se află în tratative cu mai mulţi tehnicieni pentru acoperirea postului de antrenor principal rămas vacant după demiterea lui Iordan Eftimie.

 • Craiova: Wotte vine în Bănie să bată palma cu Mititelu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Wotte vine în Bănie să bată palma cu Mititelu

  Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, se va întâlni faţă în faţă cu Mark Wotte, tehnicianul favorit să preia gruparea din Bănie. Surse din cadrul clubului susţin că olandezul va sosi diseară la Craiova şi că, dacă nu vor apărea probleme, va semna contractul cu Universitatea.

 • Bucureşti: Andy Szekely te antrenează să ai succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Andy Szekely te antrenează să ai succes

  „Pentru început, vreau să inspir 100.000 de oameni să îşi descopere şi să îşi trăiască la maximum potenţialul” – aceasta este viziunea infoprenorului care ştie să ghideze orice individ pe drumul spre succes.

 • Urzică, debut ca antrenor la lotul de gimnastică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urzică, debut ca antrenor la lotul de gimnastică

  Campionul olimpic la cal cu mânere de la Sydney îi va pregăti pe gimnaşti  la două aparate. Pentru prima dată nu va exista un tehnician coordonator. La primul antrenament al anului, în sală au fost prezenţi 11 sportivi, trei antrenori şi preşedintele forului naţional, Adrian Stoica.

 • Un „Piţurcă olandez“ vine în Oltenia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un „Piţurcă olandez“ vine în Oltenia

  Olandezul Mark Wotte va fi noul antrenor al Universităţii Craiova. Chiar dacă nu s-a înţeles cu Victor Piţurcă, patronul „Ştiinţei", Adrian Mititelu, a adus la echipă un tehnician care se aseamănă cu cel poreclit „Satana".

 • Marius Urzică: „Cea mai mare dorinţă: încă un aur olimpic“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Urzică: „Cea mai mare dorinţă: încă un aur olimpic“

  Cooptat în stafful tehnic al lotului masculin de gimnastică, Marius Urzică vrea ca măcar unul dintre băieţii pe care îi pregăteşte să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la JO. Campion olimpic, mondial şi european la cal cu mânere, Marius va pregăti lotul olimpic la paralele şi la aparatul său preferat.

 • Ruşii l-au dat de gol pe Dan Petrescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruşii l-au dat de gol pe Dan Petrescu

  Aşa cum „Adevărul“ a informat ieri, fostul antrenor al Unirii se înţelesese de două luni să plece la Krasnodar, fapt confirmat de preşedintele lui Kuban. Dan Petrescu a fost prezentat oficial la clubul din liga a doua rusească şi a fost asemuit de gazde cu celebrul personaj din serialul „Dosarele X“, agentul Mulder.