Stiri despre antrenamente

  197 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elevii buni se antrenează cu U Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii buni se antrenează cu U Cluj

  Un grup de 20 de elevi cu rezultate bune la învăţătură de la Liceul cu Pogram Sportiv au participat la antrenamentele echipei Universitatea Cluj.

 • Lucrările la singurul bazin olimpic din Alba Iulia blocate de cinci luni. Sportivii fac pregătirea la 100 km
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucrările la singurul bazin olimpic din Alba Iulia blocate de cinci luni. Sportivii fac pregătirea la 100 km

  Lucrările de modernizare a singurului bazin olimpic din Alba Iulia, începute în urmă cu un an, erau planificate să se finalizeze în vara acestui an. Numai că, între timp, s-au oprit din lipsă de bani. „Victime“ principale sunt tocmai cei care practică acest sport la nivel de performanţă, nevoiţi să facă naveta pentru şedinţele de pregătire în judeţele limitrofe.

 • Tricolori din obligaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tricolori din obligaţie

  Jucătorii lui Victor Piţurcă au venit plictisiţi în Albania, unde astăzi joacă ultimul meci din actualele preliminarii, partidă fără nicio miză.

 • Şcoala de talente pentru sportul cu mănuşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şcoala de talente pentru sportul cu mănuşi

  Zeci de copii sunt antrenaţi zilnic pentru a deveni cei mai buni în ring, după o selecţie riguroasă în şcolile din judeţ. Valentin Anghel caută copii cu potenţial sportiv şi-i instruieşte pentru a obţine performanţă în sportul cu mănuşi.

 • De săptămâna viitoare puteţi face antrenamente cu delfini GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De săptămâna viitoare puteţi face antrenamente cu delfini GALERIE FOTO

  În casa de iarnă, unde au fost mutaţi astăzi, Ni Ni, Chen Chen şi Pei Pei se vor antrena cu dresorii specializaţi de antrenoarea din America Patricia Kamolnick, dar şi cu publicul prezent în sală. Preţul bbiletului este de 25 de lei pentru adulţi şi 12 lei pentru copii.

 • VIDEO: ”Stejarii”, între antrenamente și vizitele la școlile din Dunedin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: ”Stejarii”, între antrenamente și vizitele la școlile din Dunedin

  Cupa Mondială la rugby nu este numai o competiție sportivă, ci și o ocazie pentru oamenii Ovaliei – așa denumesc francezii lumea sportului cu balonul oval – de a se întâlni, o dată la patru ani, de a se bucura împreună, de a schimba păreri, dar și cravate sau insigne. ”Stejarii” s-au pregătit din vreme nu numai pentru cele patru meciuri cu Anglia, Argentina, Scoția și Georgia, ci și pentru momentele de la ”repriza a trei

 • VIDEO: Primele antrenamente afară pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Primele antrenamente afară pentru "stejari" la Dunedin

  În Noua Zeelandă este primăvară acum. Şi vremea nu este tocmai bună. Din acest motiv, "stejarii" au efectuat abia ieri primele antrenamente în aer liber de când au ajuns la Dunedin, oraşul unde vor înfrunta Anglia, sâmbătă, de la ora 9.00 (în direct la Digi Sport 1).

 • „Arnold” de Giurgiu a reînceput antrenamentele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Arnold” de Giurgiu a reînceput antrenamentele

  Cel mai valoros culturist al judeţului se pregăteşte pentru „naţionalele” de anul viitor. Cosmin Ciuprun (23 de ani), trage din greu în sala de forţă a clubului la care este legitimat, Colosseum. Sportivul se antrenează pentru Campionatul Naţional de Culturism de anul viitor, având la dispoziţie un an de zile pentru a fi în cea mai bună formă.

 • Amalia Tătăran - Drumul spre vârful scrimei mondiale, îngreunat din lipsă de bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amalia Tătăran - Drumul spre vârful scrimei mondiale, îngreunat din lipsă de bani

  Scrimera de la Clubul Sportiv Satu Mare pornește spre naționalele de la Craiova cu gândul de a schimba „prefixul“ medaliilor de aur din palmares. O vrea pe a douăzecea. Seriozitatea ei, dar și rezultatele în competițiile naționale și internaționale de scrimă au propulsat-o pe puștoaica de 16 ani în elita scrimei românești.

 • Juniorii suceveni dau cu pucul pe gheaţa artificială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Juniorii suceveni dau cu pucul pe gheaţa artificială

  Deşi formaţia locală nu stă bine în clasamentul naţional, unii sportivi au fost remarcaţi de echipele mari din ţară şi s-au putut transfera. Performanţele lor se datorează faptului că anul acesta au avut posibilitatea să se antreneze mult mai mult ca înainte, beneficiind de un patinoar cu suprafaţă uscată inaugurat în cadrul Complexului Sportiv „Unirea“.

 • GALERIE FOTO Copiii se antrenează la stadion printre gunoaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Copiii se antrenează la stadion printre gunoaie

  De mai bine de o săptămână, copiii care joacă baseball fac antrenamente printre gunoaie.  Resturile  menajere şi bălegarul au fost lăsate în urmă, chiar pe terenul de la stadion de circul care a poposit în oraş, săptămâna trecută.

 • Performanţă cu micii jucători de baseball
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Performanţă cu micii jucători de baseball

  Desemnat cel mai tehnic jucător al anului 1994, tânărul descoperă noi talente care uimesc prin îndemânare şi perseverenţă. Zilnic, Ion Bălan antrenează şi 80 de copii.

 • MĂSURĂ Boxerii târgovişteni, alungaţi din Sala Sporturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MĂSURĂ Boxerii târgovişteni, alungaţi din Sala Sporturilor

  Sportivii erau aciuaţi într-o sală de fitness, care funcţionează în cadrul Sălii Polivalente, prin bunăvoinţa chiriaşilor plătitori. Cum bunăvoinţa a fost limitată, sportivii s-au văzut cu ringul dezafectat şi cu „jucăriile” scoase în stradă. Administratorii Sălii Polivalente spun că întâietate au cei care plătesc, nu sportivii.

 • Aşii culturismului, în formă maxină pentru naţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşii culturismului, în formă maxină pentru naţionale

  Cei mai buni sportivi din oraş se pregătesc pentru campionatul naţional de seniori. Emilia Pantea, Ştefan Boscornea, Ciprian Solzaru şi Dragoş Corbu se  antrenează zilnic pentru a fi în formă maximă.

 • Ionuţ „Jacques” Iancu - Îi iniţiază pe tineri în tainele motorsportului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ionuţ „Jacques” Iancu - Îi iniţiază pe tineri în tainele motorsportului

  Cunoscut în lumea sporturilor cu motor drept „Jacques”, Ionuţ Iancu este singurul giurgiuvean care a reuşit să impună respect şi să facă performanţă în acest domeniu. În acest moment, campionul giurgiuvean se ocupă de pregătirea mai multor piloţi la clubul Real Racing Team.

 • Stau pe un butoi de pulbere!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stau pe un butoi de pulbere!

  Managerul general, Mihai Stoica, şi tehnicianul Ronny Levy sunt în conflict şi se „sapă“ unul pe altul, dar patronul este tentat să-i dea afară pe amândoi cât de curând. Nici fotbaliștii nu sunt menajați. Deşi roş-albaştrii n-au disputat decât două meciuri oficiale din noul sezon, există deja doi antrenori care s-au autopropus la Steaua: Ilie Stan şi Toni Conceiçao.

 • Galacticele Oltchimului fac balet pe nisip
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galacticele Oltchimului fac balet pe nisip

  Campioanele României la handbal au ales Constanţa pentru zece zile de pregătire. Pe plajă sau în sala de antrenament, fetele lui Radu Voina trag tare pentru cele trei competiţii care le aşteaptă: Liga Campionilor, campionatul şi Cupa României.

 • Campioana mondială la sărituri în înălţime reîncepe antrenamentele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campioana mondială la sărituri în înălţime reîncepe antrenamentele

  Atleta orădeană Ligia Grozav, cea care a reuşit la sfârşitul săptămânii trecute să cucerească medalia de aur la proba de sărituri în înălţime, devenind campioană mondială la junioare, a ajuns acasă.  Ea a adus la Oradea primul titlu mondial din istoria atletismului bihorean, iar ieri a avut programate antrenamente.

Modifică Setările