Stiri despre antidot

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Daniel David, psiholog: „Când facem cadouri, ne considerăm generoşi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Daniel David, psiholog: „Când facem cadouri, ne considerăm generoşi“

  Psihologul şi psihoterapeutul Daniel David (45 de ani) explică de ce împărţim daruri de Crăciun şi cum, uneori, alegerea acestora modifică relaţiile cu noi înşine şi cu ceilalţi. Aduce vorba şi despre felul în care s-au schimbat aşteptările unor oameni, privitor la cadouri, după căderea regimului comunist

 • Recursul tranşant la valori, antidotul unic la otrăvirea prin impostură, în timpul „rinocerilor României de lemn“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recursul tranşant la valori, antidotul unic la otrăvirea prin impostură, în timpul „rinocerilor României de lemn“

  „A venit momentul să arătăm tuturor că a fi judecător înseamnă a fi curajos şi demn. [...] Vă este frică? Plecaţi. Aveţi un trecut care vă urmăreşte? Plecaţi. Vreţi să trăiţi confortabil, în mediocritate şi supuşi? Plecaţi.“ Mesajul sec, devenit viral, al preşedintei Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu, pune chirurgical diagnosticul unei societăţi bolnave cronic, în inima fiinţării sale. Dacă VALORI nu sunt, nimic nu e.

 • Ebola ajunge în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ebola ajunge în Europa

  Un preot spaniol care a contractat virusul în Liberia va fi repatriat miercuri. Preotul romano-catolic în vârstă de 75 de ani va fi tratat în condiţii de carantină strictă, la Madrid, operaţiune pentru care spaniolii vor cheltui un milion de euro. Alte două persoane infestate au fost repatriate în SUA, un bărbat suspectat de infestare stă în carantină la New York, iar un potenţial infestat a murit în Arabia Saudită.

 • Remediul
neaşteptat împotriva efectului radiaţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remediul neaşteptat împotriva efectului radiaţiilor

  Cercetătorii au demonstrat că o dietă bogată în legume crucifere - varză, broccoli, varză de Bruxelles etc. - a fost asociat cu un risc redus de a dezvolta diferite tipuri de cancer, dar un ultim studiu arată că aceasta poate fi un antidot puternic în cazul radiaţilor.

 • Fondată sau nu, gelozia e toxică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fondată sau nu, gelozia e toxică

  Nu putem iubi fără să fim măcar un pic geloşi, dar, dacă ar fi să pot alege, mi-aş dori să existe un antidot pentru toate momentele când imaginaţia mea o ia razna.

 • VIDEO 60 de oameni au murit într-un oraş irakian atacat de şerpi veninoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO 60 de oameni au murit într-un oraş irakian atacat de şerpi veninoşi

  Oraşul irakian Sayid Dkheel a fost atacat în ultimele zile de zeci de şerpi veninoşi, iar 60 de oameni au murit din cauza muşcăturilor veninoase. Locuitorii se aşteaptă la un număr mai mare de şerpi în următoarele zile, pe măsură ce temperaturile vor creşte şi vor forţa reptilele să caute locuri mai răcoroase.

 • De ce e bine să mâncăm zilnic usturoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să mâncăm zilnic usturoi

  Una dintre cele mai vechi leacuri este usturoiul. În Egipt, era utilizat ca fortifiant, îi erau cunoscute proprietăţile de antiseptic, vermifug şi antidot contra turbării şi a muşcăturilor de viperă.

 • Drogurile legale, fără antidot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drogurile legale, fără antidot

  „Magazinele de vise“ de la colţul străzii se închid, dar consumatorii îşi cumpără „marfa“ de pe internet, inconştienţi de pericolele la care se supun. Victimele prafurilor sintetice din „spice shopuri“ sunt cel mai greu de tratat pentru că, deocamdată, nu există medicamentaţie pentru această dependenţă, spun specialiştii.