Stiri despre anti-coruptie

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • După proteste: Promisiunea neîndeplinită a protestelor româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După proteste: Promisiunea neîndeplinită a protestelor româneşti

  În 2017, protestul anti-sistem a fost înlocuit de protestul faţă de numai o parte a sistemului. Cu sprijinul elitelor intelectuale, elitele politice româneşti au reuşit să deghizeze falia dintre câştigătorii tranziţiei şi perdanţii acesteia într-un fals conflict dintre comunism şi anti-comunism. Cum s-a ajuns aici. De Victoria Stoiciu

 • Protest la foc continuu în centrul Chişinăului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protest la foc continuu în centrul Chişinăului

  Manifestanţii anti-guvernamentali din Republica Moldova şi-au permanentizat protestul: peste 200 de cetăţeni şi-au petrecut noaptea în Piaţa Marii Adunări Naţionale într-un orăşel alcătuit din 50 de corturi. Protestul a continuat în cursul zilei de ieri reunind circa 1000 de persoane, însă nu a fost îndeplinită principala revendicare, respectiv o întâlnire cu conducătorii ţării.

 • Alegeri mexicane: lecţia Kumamoto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri mexicane: lecţia Kumamoto

  Institutul Naţional Electoral mexican a confirmat victoria la alegerile din 7 iunie a partidului aflat la putere, Partidul Revoluţionar Instituţional. PRI ar fi obţinut chiar mai multe mandate în Camera Deputaţilor decât avea înainte de scrutin, adică 261 (de la 250) din cele 500 de mandate. Cu toate acestea, există şi rezultate care arată o schimbare importantă prin căştigarea unor mandate de către independenţi.

 • Partidul X şi domnul X
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidul X şi domnul X

  La începutul lui octombrie 2013, în Spania s-a lansat public Partidul X. Născut din mişcarea de protest a indignados, noul partid îşi propune să susţină un plan de ieşire din criză, care să fie o combinaţie de „Nürnberg financiar şi de plan Marshall”.