Stiri despre anonim

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trei moduri de a naviga pe internet în mod anonim, în era Google
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei moduri de a naviga pe internet în mod anonim, în era Google

  Tehnologia şi-a dovedit şi îşi doveşte în continuare utilitatea. Când însă este folosită de alţii pentru a spiona şi a afla datele personale ale utilizatorilor, se pune întrebarea: cum navigăm în siguranţă, departe de ochii „curioşilor”.

 • Portretul unui anonim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portretul unui anonim

  La început, nu-l bagi în seamă. Când îl remarci, îl consideri lipsit de importanţă, fără fundaţie, fără potenţial sau, altfel spus, „cantitate neglijabilă“.

 • GHID Cum să fii complet invizibil pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GHID Cum să fii complet invizibil pe internet

  Suntem în anul 2018. Facebook tocmai a “depăşit” un scandal legat de confidenţialitatea datelor, în România e o discuţie pe tema unui număr de 311.000 de autorizaţii de interceptare emise de SRI. Uniunea Europeană printr-o lege din aprilie 2016, GDPR (General Data Protection Regulation), intrată în vigoare în 25 mai 2018, încearcă, în teorie, să ne ajute.

 • Răzleţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răzleţe

  Ce bine e să fii cu adevărat Cineva şi să mori Anonim – îmi spunea un octogenar hărăzit să lase un nume pe urma sa...

 • Din nou despre mizeria morală a postărilor anonime de pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din nou despre mizeria morală a postărilor anonime de pe internet

  Dacă eşti persoană publică într-o ţară, într-un oraş sau chiar într-un cătun, ai imensul dezavantaj că bravii tăi concetăţeni sau consăteni simt nevoia să aibă o stare sufletească faţă de persoana ta. Nu numai s-o aibă, dar s-o şi exprime.

 • Viaţa lui Caragiale în exil: a scris fabule ca anonim şi a respins orice sprijin din ţară. Vagonul mortuar cu trupul scriitorului s-a rătăcit în drum spre ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa lui Caragiale în exil: a scris fabule ca anonim şi a respins orice sprijin din ţară. Vagonul mortuar cu trupul scriitorului s-a rătăcit în drum spre ţară

  Caragiale şi-a petrecut ultimii ani din viaţă la Berlin, în exil, părăsind România, dezgustat şi scârbit. În exil a scris fabule şi poezii pe care le-a semnat ca anonim. A refuzat să participe la sărbătorile din ţară, organizate cu ocazia aniversării a 60 de ani de viaţă. A scris o petiţie prin care a interzis ca piesele sale să fie puse în scenă. A murit în 1912, iar trupul său a fost adus în ţară la câteva luni de la deces.

 • Viaţa dublă a „postacilor“ români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa dublă a „postacilor“ români

  De când presa online a luat avânt, a înflorit alături de ea o tagmă nouă: comentatorii anonimi, vigilenţi la orice oră, gata de atac la persoană, şi nu la subiect.

 • Viaţa
(moartea?) ca o ţeapă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa (moartea?) ca o ţeapă

  Două întrebări îmi vin în minte cam deodată. La prima vedere fără vreo legătură între ele. Şi, tot la prima vedere, amândouă fără niciun sens.

 • Cum poţi deveni anonim datorită giganţilor internetului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi deveni anonim datorită giganţilor internetului

  Barack Obama, preşedintele SUA, a cerut Congresului să implementeze o lege privind dreptul la intimitate pe internet, iar o coaliţie a giganţilor internetului, printre care şi Google, a convenit să includă în browsere „butonul anonimului“.

 • Anonimii timișoreni care fac gesturi frumoase îndeamnă să le fie repetat exemplul GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anonimii timișoreni care fac gesturi frumoase îndeamnă să le fie repetat exemplul GALERIE FOTO

  Un act aleatoriu de bunătate, în engleză denumit „random act of kindness", poate însemna absolut orice gest care aduce un zâmbet sau un moment de fericire unei persoane de obicei necunoscute. Un astfel de curent, care în lume face valuri de mai mulți ani, a ajuns și la Timișoara prin intermediul mai multor oameni grupați în Asociația „Look Inside".

 • Cronică de film: Shakespeare n-a existat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film: Shakespeare n-a existat

  Noul thriller istoric al lui Roland Emmerich argumentează convingător ipoteza că opera shakespeariană este scrisă de Edward de Vere, conte de Oxford.

Modifică Setările