Stiri despre anna wintour

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La 57 de ani, Madonna şi-a expus sânii şi posteriorul la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La 57 de ani, Madonna şi-a expus sânii şi posteriorul la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume FOTO VIDEO

  Zeci de vedete, printre care Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Kim Kardashian şi Taylor Swift s-au numărat printre personalităţile prezente luni seară la Gala Muzeului Metropolitan din New York, supranumit Met Gala, considerat cel  mai important eveniment newyorkez dedicat modei. Tema ediţiei de anul acesta, moda în era tehnologiei, a prilejuit apariţii spectaculoase pe covorul roşu, dar şi unele neinspirate.

 • Serena Williams, aplaudată pentru colecţia vestimentară prezentată la New York, dar şi pentru ţinuta provocatoare în care a apărut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serena Williams, aplaudată pentru colecţia vestimentară prezentată la New York, dar şi pentru ţinuta provocatoare în care a apărut

  Tenismena Serena Williams a păşit cu dreptul şi în industria modei, după ce colecţia sa vestimentară a fost apreciată de temutul critic de modă Anna Wintour, redactor-şef al revistei „Vogue“ SUA, prezentă la eveniment. Pe de altă parte, fanii sportivei au criticat faptul că a folosit în prezentare manechine foarte slabe, deşi ea este un exemplu de fizic atletic şi de stil de viaţă sănătos.

 • FOTO Uşile
deschise ale extravaganţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Uşile deschise ale extravaganţei

  Balul anual, organizat la Muzeul Metropolitan din New York, care aduce la un loc cele mai importante şi cunoscute nume din showbiz-ul internaţional şi-a pierdut aerul intangibil care îl consacrase.

 • FOTO Noaptea celor mai frumoase rochii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Noaptea celor mai frumoase rochii

  Gala MET 2014, evenimentul de modă desfăşurat în cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York, catalogat drept unul dintre cele mai sofisticate şi scumpe evenimente ale anului, a reuşit să satisfacă aşteptările vedetelor, care au scos din buzunare nici mai mult, nici mai puţin, de 25.000 de dolari pentru un bilet.

 • Giorgio Armani despre Anna Wintour: „Este o neprofesionistă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Giorgio Armani despre Anna Wintour: „Este o neprofesionistă”

  Designerul şi omul de afaceri a etichetat-o astfel pe Anna Wintour, redactorul-şef al publicaţiei „Vogue”, pentru că aceasta a ignorat complet show-ul casei de modă condus de Armani, pentru a vedea alţi designeri în locul său.

 • VIDEO
Miley Cyrus, interzisă în „Vogue“ fiindcă a fost
„dezgustătoare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Miley Cyrus, interzisă în „Vogue“ fiindcă a fost „dezgustătoare“

  Cântăreaţa în vârstă de 20 de ani nu va mai apărea în revista supranumită „biblia modei“ din Statele Unite, deşi a realizat pictorialul pentru luna decembrie. Redactorul-şef Anna Wintour nu o mai vrea pe copertă deoarece consideră că spectacolul ei de la MTV VMA a fost „dezgustător“.

 • Victoria Beckham nu dă greş ca designer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victoria Beckham nu dă greş ca designer

  Cel mai recent show al său, prezent la Săptămâna Modei de la New York, a primit, în unanimitate, critici pozitive, inclusiv de la personalităţile prezente, precum Anna Wintour, redactor-şef „Vogue”, şi mereu stilata Rachel Zoe. David Beckham, alături de fetiţa cuplului, au privit din primul rând reuşita Victoriei.

 • Care sunt ritualurile de dimineaţă ale persoanelor celebre şi influente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt ritualurile de dimineaţă ale persoanelor celebre şi influente

  Studiile arată că persoanele care se trezesc de dimineaţă sunt mult mai active, obţin note mai bune şi, în general, au rezultate profesionale mai bune. În ajutorul susţinerii acestor declaraţii vin directorii celor mai mari companii din lume care se trezesc înainte de ora şase. Experţii susţin că persoanele care optează pentru un asemenea stil de viaţă dorm mai bine şi sunt mai fericite.

 • Lucruri pe care nu le ştiai despre Anna Wintour: de la salariu până la copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri pe care nu le ştiai despre Anna Wintour: de la salariu până la copii

  Cine a citit „Diavolul se îmbracă de la Prada” şi a urmărit „Numărul de septembrie” crede că ştie aproape tot despre Anna Wintour, redactorul-şef al publicaţiei „Vogue”. Nu neapărat. „Huffington Post” a scos la iveală nouă lucruri mai puţin sau foarte puţin cunoscute despre cea mai cunoscută femeie din lumea modei.

 • Moda
îşi face loc 
în lista puterii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda îşi face loc în lista puterii

  Opt femei din industria modei au câştigat un loc al lor în Top 100 al celor mai puternice femei din lume, realizat de revista „Forbes“. Spre deosebire de începutul anilor 2000, când nu exista niciun nume afiliat domeniului frumuseţii, astăzi designeri, modele şi femei de afaceri au câştigat dreptul de influenţă în lume.

 • Fashionistele au cucerit lista celor mai puternice femei din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fashionistele au cucerit lista celor mai puternice femei din lume

  Topul anual al celor mai puternice 100 de femei din lume, realizat de „Forbes”, cuprinde numele a opt femei din industria modei. Spre deosebire de acum câţiva ani, moda îşi impune cu succes reprezentantele într-o listă dominată, de cele mai multe ori, de nume consacrate şi moştenitoare celebre.

 • VIDEO Anna Wintour, ambasador
în modă sau în politică?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Anna Wintour, ambasador în modă sau în politică?

  Redactorul-şef  al revistei „Vogue“ Anna Wintour, o imagine reprezentativă în lumea modei, poate să devină amabsadorul Americii la Londra sau Paris. După 24 de ani în modă,  Wintour poate lua cu asalt scena politică, având susţinerea celor de la Casa Albă, potrivit publicaţiei britanice ,,The Guardian“.

 • Redactorul şef de la „Vogue“ ar putea fi numit ambasador al SUA la Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Redactorul şef de la „Vogue“ ar putea fi numit ambasador al SUA la Londra

  Preşedintele american Barack Obama are în vedere nominalizarea redactorului-şef al revistei „Vogue“, Anna Wintour, ca ambasador al Statelor Unite în Marea Britanie. Obama recompensează astfel persoanele care au strâns cele mai multe fonduri pentru campania sa electorală prin oferirea de posturi în ambasade, potrivit publicaţiei „The Age”.

 • „Diavolul“ merge la teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Diavolul“ merge la teatru

  Anna Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane „Vogue“, este mai degrabă femeia care s-ar duce la o piesă de teatru în defavoarea unei prezentări de modă, fie ea şi a casei Prada.

 • Tom Ford, un gentleman de catifea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tom Ford, un gentleman de catifea

  Designerul american a redefinit conceptul de rebel şi i-a împrumutat o eleganţă proprie secolului trecut. Tom Ford are picioarele ţintite în realitatea secolului 21, dar propune un stil de viaţă romantic.

 • VIDEO Memoriile unui
„Michelangelo al modei“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Memoriile unui „Michelangelo al modei“

  Perfecţionistă şi încăpăţânată, Grace Coddington, directorul de creaţie al ediţiei americane „Vogue“, este un „Michelangelo al modei“ pe care doar Anna Wintour îl mai poate egala. În ciuda succesului, viaţa sa nu a fost deloc uşoară.

 • Lady
Gaga, regina trandafirie din „Vogue“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga, regina trandafirie din „Vogue“

  Lady Gaga este protagonista copertei numărului din septembrie al revistei „Vogue“, ediţia americană. Artista şi-a postat pe site-ul de socializare Little Monsters imagini inedite cu o coafură extravagantă şi cu un look de regină.

 • Beyonce strânge bani pentru campania electorală a lui Barack Obama
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beyonce strânge bani pentru campania electorală a lui Barack Obama

  Cântăreaţa Beyonce se implică într-o acţiune de strângere de fonduri pentru campania electorală a preşedintelui american Barack Obama ce candidează pentru un nou mandat la Casa Albă în acest an, potrivit washingtonscene.thehill.com.

 • VIDEO Lady Gaga, produs de marketing
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Lady Gaga, produs de marketing

  Solista americană în vârstă de 23 de ani mizează pe şocul vizual mai mult decât pe voce şi talent. Lady Gaga are imaginea unei fete obraznice şi vulgare. Totuşi, se declară tradiţionalistă în „adâncul inimii“. Ce este adevărat şi ce nu?

Modifică Setările