Stiri despre anna netrebko

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tosca, Prima alla Scala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tosca, Prima alla Scala

  Deschiderea stagiunii de la Teatro alla Scala pe 7 Decembrie, de ziua Sfântului Ambrozie, patronul oraşului Milano, e o tradiţie bine stabilită, încă din 1951. Prima alla Scala, cum i se spune, a devenit evenimentul cultural numărul unu în Italia, prezenţa preşedintelui republicii sau a premierului fiind o regulă rar încălcată, însă mereu acest spectacol atrage numeroase personalităţi.

 • Opera „André Chénier“, în premieră la Teatrul Colón din Buenos Aires şi la Scala din Milano VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opera „André Chénier“, în premieră la Teatrul Colón din Buenos Aires şi la Scala din Milano VIDEO

  Opera „Andrea Chénier“, compusă de Umberto Giordano, are premiera pe 5 decembrie la Teatrul Colon din Buenos Aires, iar pe 7 decembrie, acelaşi titlu, în altă versiune scenică şi muzicală, va deschide porţile teatrului de operă Scala din Milano. La celebrul Teatru Colon din Argentina premiera este condusă de Christian Badea, cel mai cunoscut dirijor de operă născut în România.

 • VIDEO Anna Netrebko şi
Alice Sara Ott - altfel despre zodia succesului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Anna Netrebko şi Alice Sara Ott - altfel despre zodia succesului

  La începutul lunii septembrie, două noi apariţii discografice: una, plină de glamour, a unui album semnat de soprana Anna Netrebko, altul, mult aşteptat de fanii, nu puţini, ai unei pianiste tinere care stârneşte senzaţie: Wonderland cu Alice Sara Ott.

 • S-au anunţat premiile Echo Klassik 2016. Cvartetul
Belcea, printre premianţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-au anunţat premiile Echo Klassik 2016. Cvartetul Belcea, printre premianţi

  Sunt cele mai importante premii ale industriei discografice germane şi printre cele mai importante ale Europei, în general. Pe 9 octombrie 2016, artiştii vor urca pe scena de la Konzerthaus din Berlin pentru a-şi ridica premiile, într-un spectacol memorabil urmărit de toată lumea bună a muzicii.

 • VIDEO Confirmări, promisiuni – despre muzică cu un
acordeon şi un spectacol de operă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Confirmări, promisiuni – despre muzică cu un acordeon şi un spectacol de operă

  Luna august – timp de relaxare, vacanţă, lenevie (pentru cei care nu şi-au luat deja concediul). Şi timp de reflecţie şi noi descoperiri, inclusiv muzicale; luna când se anunţă şi evenimentele toamnei. Pentru mine, prilej de a o descoperi pe Ksenija Sidorova, o femeie tânără şi frumoasă care cântă la... acordeon.

 • Soprana Anna Netrebko a purtat bijuterii de 1 milion de euro la nunta sa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprana Anna Netrebko a purtat bijuterii de 1 milion de euro la nunta sa

  Soprana Anna Netrebko, în vârstă de 44 de ani, şi tenorul algerian Yusif Eyvazov s-au căsătorit marţi la Coburg Palais din Viena. Ceremonia a avut loc într-un cerc restrâns de prieteni şi de familie, inclusiv tatăl lui Yury Netrebko şi sora ei, Natalia.

 • „Giovanna d'Arco” la Scala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Giovanna d'Arco” la Scala

  Un nou sezon la Scala, început pe 7 decembrie, după cum cere tradiţia. Opera aleasă pentru unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale Italiei a fost Giovanna d'Arco, o raritate. Gândurile duc imediat către Renata Tebaldi şi înregistrarea de senzaţie din 1951, tot la Milano, dar în studiourile RAI, o înregistrare care a propulsat-o, la numai 29 de ani, drept una dintre cele mai bune soprane din lume.

 • Anna Netrebko, strălucitoare în concert la Roma…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anna Netrebko, strălucitoare în concert la Roma…

  … cu trei zile înainte de Crăciun, în marea Sală Santa Cecilia, 2800 de locuri, din complexul Auditorium Parco della Musica al Cetăţii Eterne. Un concert înscris în stagiunea simfonică a renumitei Accademia Nazionale di Santa Cecilia, desfăşurat sub bagheta directorului muzical Sir Antonio Pappano.

 • Noul disc al sopranei Anna Netrebko
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul disc al sopranei Anna Netrebko

  Am văzut-o nu doar în reclame la bijuterii exclusiviste, ci şi la vopsea de păr, deci, da, cred că Anna Netrebko este suficient de cunoscută nu numai ca vedetă a teatrului liric, ci şi ca personalitate promovată la nivel mondial. În 24 noiembrie, ea îşi lansează la nivel mondial cel mai nou disc.

 • Soprana Anna Netrebko nu mai cântă în opera
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprana Anna Netrebko nu mai cântă în opera "Faust", de la Covent Garden

  Soprana de origine rusă Anna Netrebko, distribuită în rolul Marguerite, din opera "Faust", de Charles Gounod, care va avea premiera în luna aprilie la Royal Opera House din Londra, a anunţat că renunţă la acest rol, precizând că nu i se potriveşte, conform Reuters, citat de Mediafax.

 • Verdi
– Verdissimo – La Bellissima
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Verdi – Verdissimo – La Bellissima

  Vă semnalam într-un articol de acum 2 săptămâni lansarea anunţată a unui disc Verdi cu soprana Anna Netrebko. Întrucât se apropie lansarea lui oficială – programată mâine, 9 august 2013, şi difuzarea lui integrală la Radio România Muzical, simt nevoia să scriu din nou despre acest disc care mi s-a părut absolut extraordinar.

 • Mai
avem nevoie de eleganţă şi sobrietate?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai avem nevoie de eleganţă şi sobrietate?

  M-am gândit la întrebarea din titlu când ascultam trei dintre cele mai recente apariţii de pe piaţa discografică: Schubert cu pianistul Rudolf Buchbinder şi albumul „Verdi” al sopranei Anna Netrebko. Şi aş vrea să cred că un răspuns pozitiv nu ar fi decât salvator măcar pentru unii, dacă nu pentru toţi oamenii din jur.

 • Spectacol de adio al directorului Operei din Viena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacol de adio al directorului Operei din Viena

  La finalul mandatului, directorul Operei din Viena a organizat o gală la care au participat nume sonore, precum Plácido Domingo şi Anna Netrebko. Pe scena Staatsoper, 52 de artişti faimoşi au cântat sâmbătă seară, timp de peste şase ore, arii din 38 de opere celebre, sub bagheta a 12 dirijori.

Modifică Setările