Stiri despre ankara

  280 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Atentat soldat cu trei morţi, la Ankara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atentat soldat cu trei morţi, la Ankara

  Trei persoane au fost ucise şi alte 15 rănite, într-un atentat comis ieri în centrul capitalei turce, Ankara, a declarat ministrul turc de Interne, Idris Naim Sahin.

 • FOTOGALERIE Liceanul care a dus Olteniţa la Olimpiada Internaţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Liceanul care a dus Olteniţa la Olimpiada Internaţională

  George Silvian Baltac îşi doreşte o carieră în cercetare la prestigioasa universitate Cambridge. Elev în clasa a XII-a la liceul Neagoe Basarab din micul oraş de pe malul Dunării, este cel mai strălucit produs al şcolii. Adolescentul a uimit, din nou, lumea cu pregătirea sa excepţională.

 • BOX/ Aurul european este tot mai aproape de moldoveanul Veaceslav Gojan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BOX/ Aurul european este tot mai aproape de moldoveanul Veaceslav Gojan

  Sportivul moldovean Veaceslav Gojan și-a confirmat încă o dată statutul de lider actual al boxului autohton. El este unicul component al naționalei tricolorilor care va evolua în finala Europenelor care se apropie de sfârșit la Ankara (Turcia).

 • Şapte liceeni şi doi profesori din Ankara construiesc locuinţe la Beiuş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte liceeni şi doi profesori din Ankara construiesc locuinţe la Beiuş

  Grupul de la Bilkent Univesity din Turcia reprezintă prima echipă de voluntari străini sosită în acest an, pe şantierul asociaţiei Habitat pentru Umanitate Beiuş. În drumul lor spre România, elevii au avut bucuria să-l întâlnească pe Gheorghe Hagi, cu care au călătorit în acelaşi avion. De munca voluntarilor vor beneficia trei familii din Bihor.

 • Prietenii şi inamicii Turciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prietenii şi inamicii Turciei

  Consiliul Naţional de Securitate al Turciei a făcut schimbări la Strategia Naţională de Securitate pe următorii cinci ani. Două foste republici sovietice, Armenia şi Georgia au fost excluse de pe lista statelor care reprezintă o ameninţare pentru Ankara.

 • Rebeli PKK, în armata turcă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rebeli PKK, în armata turcă?

  Procurorii militari din Turcia investighează un posibil act de trădare ce implică doi ofiţeri ai armatei. Rebelii kurzi şi-au înmulţit atacurile după ce liderul lor, Abdullah Ocalan, a declarat, din închisoare, că renunţă la eforturile de dialog cu Ankara.

 • Ankara lansează comunitatea economică turco-arabă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ankara lansează comunitatea economică turco-arabă

  Turcia, Iordania, Siria şi Libanul vor crea o zonă de liber-schimb. Dacă vechile bune relaţii ale Turciei cu Israelul sunt în recul, legăturile cu restul Orientului Mijlociu sunt tot mai strânse.