Stiri despre aniela

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Alexandru Papadopol: „Când am făcut telenovele am fost numărul unu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Alexandru Papadopol: „Când am făcut telenovele am fost numărul unu“

  Alexandru Papadopol a vorbit cu mândrie despre meseria de actor, care l-a consacrat în mai multe telenovele difuzate pe Acasă TV. După ce a debutat timpuriu în cinematografie, cariera sa a cunoscut o pantă ascendentă cu altfel de roluri, cele din telenovelele „Numai Iubirea“ sau „Aniela“. Ultima producţie în care a jucat, „Îngeri pierduţi“, a ajuns la final, moment prielnic pentru ca Alexandru Papadopol să rememoreze drumul său de până acum.

 • Craiova: Constantin Cicort, olteanul din „Inimă de ţigan“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Constantin Cicort, olteanul din „Inimă de ţigan“

  Spune despre sine că este „un actor poznaş al scenei şi serialelor TV“. De 20 ani este aplaudat de spectatorii Teatrului Naţional Marin Sorescu, iar din 2007  urmărit de români pe micul ecran în producţiile „Inimă de ţigan“, „Regina“ şi „Aniela“.

 • Clubul devoratorilor de TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul devoratorilor de TV

  Actorul Papadopol, care poate fi văzut în serialul de epocă „Aniela", transmis la Acasă TV de luni până joi, de la ora 20.30, a vizitat Austria.

 • Despre pasiune şi compromisuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre pasiune şi compromisuri

  Pentru Alina Chivulescu şi Răzvan Fodor, „Aniela” este singurul proiect în care sunt implicaţi 100% anul acesta. Ei se iubesc pentru a doua oară pe micul ecran, sunt prieteni buni în viaţa de zi cu zi, iar aniversarea a 12 ani de la apariţia postului Acasă, îi prinde, lesne de înţeles,  în familia de pe platourile de filmare.

Modifică Setările