Stiri despre angelina jolie

  457 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Angelina Jolie va adopta încă un copil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie va adopta încă un copil

  Actriţa Angelina Jolie vrea să adopte o fetiţă din Haiti, în vârstă de 4 ani, al cărei nume este Leah, relatează presa internaţională, citată de contactmusic.com.

 • VIDEO Angelina şi Johnny Depp, superstaruri fără chimie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Angelina şi Johnny Depp, superstaruri fără chimie

  Filmul „Turistul“, primul care-i reuneşte pe actori pe marile ecrane, a fost un eşec din cauza lipsei de atracţie dintre cei doi. Jolie şi Depp au avut numai cuvinte bune de spus unul despre celălalt, dar criticii susţin că relaţia amoroasă de pe ecran e lipsită de credibilitate.

 • Angelina Jolie, Brad şi copiii, „turişti“ de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, Brad şi copiii, „turişti“ de Crăciun

  Actriţa americană plănuieşte sărbători exotice, dar tradiţionale, pentru partenerul ei şi pentru cei şase micuţi ai clanului Jolie-Pitt. Aproape în fiecare an, cuplul îşi duce copiii să locuiască în altă parte a lumii. Crăciunul acesta nu va fi diferit: îi aşteaptă aventuri într-un loc exotic.

 • Angelina Jolie are templu cu numele ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie are templu cu numele ei

  Liderii hinduşi din Cambodgia au fost fermecaţi de Angelina Jolie, atunci când actriţa s-a aflat în ţara lor pentru a filma „Tomb Raider“, în anul 2000.

 • Dilemă la Hollywood: Angelina Jolie, din nou însărcinată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dilemă la Hollywood: Angelina Jolie, din nou însărcinată

  Actriţa americană în vârstă de 35 de ani mai are şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi. Angelina Jolie  se pregăteşte să devină din nou mamă, susţine presa americană care citează un apropiat al actriţei şi al partenerului său de viaţă, Brad Pitt.

 • Războiul stelelor Ediţia Joan Collins
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul stelelor Ediţia Joan Collins

  Legendara actriţă Joan Collins a deschis ostilităţile într-un „război al divelor“. Ea susţine că, în momentul de faţă, nu mai există actriţe cu adevărat frumoase la Hollywood. Cu o unică excepţie.

 • VIDEO Actori în spatele camerei de filmat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Actori în spatele camerei de filmat

  Staruri de la Hollywood precum Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow şi Ben Affleck n-au vrut doar să spună replici, ci şi să creeze poveşti cinematografice. Angelina Jolie este cel mai recent exemplu din numeroşii actori care au ales să treacă în spatele camerei de luat vederi.

 • Angelina, o nouă viaţă la Budapesta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina, o nouă viaţă la Budapesta

  Actriţa americană s-a mutat pentru o perioadă mai mare în capitala Ungariei,unde a început filmările pentru un nou lungmetraj. În timp ce partenerul ei, Brad Pitt, filmează în SUA, Angelina şi-a luat cei şase copii şi s-a instalat într-o vilă luxoasă. Patru copii vor merge la grădiniţă şi la şcoală în Budapesta.

 • Sălaj: Film cu Angelina Jolie la Cinema Silvania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sălaj: Film cu Angelina Jolie la Cinema Silvania

  Zălăuanii o pot vedea pe Angelina Jolie în cel mai recent film al său - "Salt". Filmul va rula de la ora 19.00, la Casa Municipală de Cultură, preţul unui bilet fiind de 10 lei.

 • Angelina Jolie, în sprijinul sinistraţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, în sprijinul sinistraţilor

  Actriţa americană Angelina Jolie a ajuns, ieri, în Pakistan, pentru a se întâlni, în calitate de ambasadoare a bunăvoinţei a Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU, cu sinistraţii inundaţiilor care afectează ţara de o lună şi jumătate şi cu voluntarii care lucrează la reconstrucţia ţării.

 • Angelina Jolie, film despre războiul din Bosnia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, film despre războiul din Bosnia

  Actriţa a anunţat că va regiza şi va juca într-un film a cărui acţiune se petrece în timpul Războiului Bosniac (1992 - 1995), într-o declaraţie dată publicităţii de Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (ICNUR), organizaţie pentru care Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei.

 • Angelina Jolie, noua Marilyn Monroe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, noua Marilyn Monroe

  Actriţa americană va juca rolul celebrei dive în ecranizarea romanului „The Life and Opinions of Maf the Dog and of His Friend Marilyn Monroe“, scris de Andrew O’Hagan. Cartea urmăreşte ultimii doi ani de viaţă ai lui Marilyn prin ochii câinelui acesteia, Maf, un terrier maltez care i-a fost dăruit de Frank Sinatra.

 • VIDEO „Salt“, un nou film de acţiune pentru Angelina Jolie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Salt“, un nou film de acţiune pentru Angelina Jolie

  Thrillerul de spionaj, în care actriţa deţine rolul principal, are astăzi premiera în cinematografe. Jolie revine la personajele care au consacrat-o, eroinele de acţiune, cu rolul unei agente CIA acuzate de trădare.

 • Liz Taylor nu vrea ca altcineva să-i joace rolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liz Taylor nu vrea ca altcineva să-i joace rolul

  Actriţa britanică Elizabeth Taylor (foto), în vârstă de 78 de ani, a negat zvonurile din ultimele săptămâni potrivit cărora Angelina Jolie şi Catherine Zeta-Jones ar concura pentru a interpreta rolul vieţii ei într-un lungmetraj despre relaţia pe care a avut-o cu actorul Richard Burton.

 • Perfecţiunea Angelinei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Perfecţiunea Angelinei

  Angelina Jolie este o fiinţă complexă, cu multe gânduri, mulţi copii, cu un suflet de aur şi cu un partener arătos. Actriţa încearcă să ne convingă că este întruchiparea perfecţiunii de fiecare dată când promovează un produs.

 • Angelina Jolie, film cu Brad Pitt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, film cu Brad Pitt

  Actriţa Angelina Jolie (foto) a declarat, cu ocazia premierei lungmetrajului „Salt“ în care joacă rolul principal, că şi-ar dori să mai lucreze la un film alături de partenerul său de viaţă, starul american Brad Pitt.

 • Angelina Jolie, o altfel de Cleopatra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, o altfel de Cleopatra

  Actriţa Angelina Jolie (foto), care o va interpreta pe regina Cleopatra într-un lungmetraj ce are la bază biografia „Cleopatra: A Life“, a declarat că îşi doreşte să joace un rol complet diferit de cel interpretat de predecesoarea sa, Elizabeth Taylor, în filmul din 1963.

 • Angelina Jolie, „mama“ refugiaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, „mama“ refugiaţilor

  Actriţa americană a vizitat zilele trecute câteva tabere de refugiaţi din Ecuador şi Haiti. Deşi are un program încărcat pe platourile de filmare, starul şi-a făcut timp pentru a da o mână de ajutor unor oameni defavorizaţi.

 • Preoţii au înfuriat jelitorii „Angelinei de România”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preoţii au înfuriat jelitorii „Angelinei de România”

  Gabriela Giocaşi (22 de ani), supranumită şi Angelina de România, a fost înmormântată ieri în cimitirul Ghencea 3. Fata s-a spânzurat în a treia zi de Paşte, în magazia casei, şi, cu toate că morala creştină nu permite ca un sinucigaş să beneficieze de slujbă religioasă, preoţii bisericii Sfântul Ioan Botezătorul din Militari au acceptat să ţină ieri o scurtă pledoarie religioasă în memoria Gabrielei.

 • EXCLUSIV Sosia Angelinei Jolie în biletul de adio: „Fericirea nu era pentru mine!“ / Preoţii i-au criticat părinţii în timpul funeraliilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Sosia Angelinei Jolie în biletul de adio: „Fericirea nu era pentru mine!“ / Preoţii i-au criticat părinţii în timpul funeraliilor

  Asta a lăsat scris Gabriela Gioacaşi, supranumită sosia Angelinei Jolie, pe biletul de adio, marţi, înainte de a se spânzura. Decizia de a-şi curma zilele nu mai este o enigmă pentru apropiaţii fetei. Aceştia spun că a fost prea chinuită de ideea că prietenul ei, Florin Ghinda, n-o mai iubeşte, şi ar fi intrat într-o depresie.

 • Clona Angelinei s-a spânzurat pentru Florin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clona Angelinei s-a spânzurat pentru Florin

  Gabriela Gioacaşi, studenta din Bucureşti care semăna izbitor cu faimoasa actriţă Angelina Jolie, şi-a luat viaţa din dragoste. Tânăra se despărţise de iubitul său, Florin, în ziua de Paşte, şi a decis să se spânzure fix cu două săptămâni înainte să împlinească vârsta de 22 de ani. 

 • VIDEO Sosia Angelinei Jolie din România s-a spânzurat UPDATE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sosia Angelinei Jolie din România s-a spânzurat UPDATE

  Inexplicabil! Una dintre cele mai reuşite sosii ale Angelinei Jolie, bucureşteanca Gabriela Gioacaşi, s-a sinucis. Tânăra din Militari, manechin şi studentă la două facultăţi, s-a spânzurat în a treia zi de Paşti, cu fix două săptămâni înainte să împlinească 22 de ani.

 • VIDEO Tatuaje: din lagărele naziste, la Angelina Jolie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Tatuaje: din lagărele naziste, la Angelina Jolie

  Motivele pentru care oamenii îşi tatuează corpul sunt dintre cele mai diverse, ca şi oamenii care aleg să se exprime astfel. De la vedete, la evreii din lagărele de concentrare naziste şi până la persoanele obişnuite, tatuaje reprezintă o formă de exprimare în spatele căreia sunt poveşti zguduitoare sau dintre cele mai emoţionante.

 • Întâlnirea unui artist român cu Angelina Jolie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întâlnirea unui artist român cu Angelina Jolie

  Autorul de colaje Ion Bârlădeanu, prezent la Paris pentru expoziţia sa, a cunoscut-o pe actriţa Angelina Jolie (foto) şi a discutat cu aceasta în jur de două ore, potrivit unui comunicat al postului HBO România.

 • Gyuri, meditaţii cu Seling pentru Eurovision - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gyuri, meditaţii cu Seling pentru Eurovision - Revista presei mondene

  Presa mondenă de astăzi scrie despre meditaţiile făcute de Paula Seling pentru Eurovision, relaţia Angelinei Jolie cu tatăl său sau noua prezentatoare a ştirilor mondene de la Antena 1. Printre alte subiecte, Andreea Mantea s-a distrat în club cu un necunoscut, iar Jermaine Jackson ştie cine l-a ucis pe Michael.

Modifică Setările