Stiri despre angelina jolie

  458 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători în Marea Britanie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători în Marea Britanie

  Angelina Jolie şi Brad Pitt au anunţat în luna aprilie că se vor căsători însă până acum au apărut doar speculaţii cu privire la locul unde se va oficia ceremonia. Celebrul cuplu s-a decis până la urmă și a ales Marea Britanie.

 • Kristen Stewart, vedeta cel mai bine plătită de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kristen Stewart, vedeta cel mai bine plătită de la Hollywood

  Kristen Stewart, interpreta personajului Bella Swan din franciza cinematografică Amurg/ Twilight", ocupă primul loc în topul pe 2012 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, întocmit în fiecare an de revista „Forbes".

 • Brad Pitt îşi construişte pistă de aterizare pentru nunta sa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brad Pitt îşi construişte pistă de aterizare pentru nunta sa

  După ce şi-ai anunţat logodna, Brad Pitt şi Angelina Jolie se pregătesc pentru fericitul eveniment care le va oficializa relaţia. Potrivit apropiaţilor, nunta ar putea avea loc pe 11 august, în Franţa, ziua în care părinţii actorului sărbătoresc cea de-a 50 aniversare a mariajului lor.

 • Copiii lor vor nuntă ca a lui Shrek
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copiii lor vor nuntă ca a lui Shrek

  După ce au anunţat oficial că urmează se se căsătorească şi au recunoscut că decizia a venit după nenumărate insistenţe din partea copiilor lor, Brad a dezvăluit şi argumentul folosit de micuţi pentru a-i determina pe cei doi să-şi legalizeze relaţia.

 • Julia Roberts, cadou pentru nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Julia Roberts, cadou pentru nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt

  Julia Roberts a declarat că va avea un cadou de nuntă original pentru colegii ei de breaslă Angelina Jolie şi Brad Pitt - care au confirmat recent faptul că s-au logodit -, actriţa americană oferindu-se să aibă grijă de copiii celebrului cuplu.

 • Angelina Jolie şi Brad Pitt, fascinaţi de cuplul William şi Kate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie şi Brad Pitt, fascinaţi de cuplul William şi Kate

  Angelina Jolie este o mare admiratoare a prinţului William şi a soţiei acestuia, Catherine şi a decis să expună în sufrageria castelului ei din Franţa o fotografie înrămată a cuplului princiar britanic, informează The Sun.

 • Angelina Jolie și Brad Pitt, cu copiii la fast-food
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie și Brad Pitt, cu copiii la fast-food

  După ce sâmbătă, într-o emisiune de televiziune, doctorul Drew Pinksy a afirmat că Angelina Jolie este "periculos de subnutrită", duminică, parcă într-o încercare de a demonta criticile care i se aduc, Angelina Jolie a fost fotografiată în timp ce cumpăra mâncare de tip fast food de la un restaurant McDonald's din Hollywood, potrivit site-ului dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

 • SONDAJ Care a fost cea mai frumoasă rochie de la Oscar?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Care a fost cea mai frumoasă rochie de la Oscar?

  Divele de la Hollywood au păşit pe covorul roşu al celei de-a 84 ediţii a premiilor Oscar, de duminică noapte, în rochii alb-negru, lăsând în urmă roşul mult aclamat al anilor trecuţi.

 • Top 7 cele mai şocante momente din istoria premiilor Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 7 cele mai şocante momente din istoria premiilor Oscar

  Discursul incoerent al lui Gwyneth Paltrow la primirea trofeului, secretul dezvăluit de Tom Hanks, cum că unul dintre profesorii săi din liceu era gay ori sărutul pasional dintre Angelina Jolie şi fratele ei, se numără printre cele mai penibile şapte momente din istoria premiilor Oscar, potrivit unei liste alcătuite de jurnaliştii publicaţiei The Sun.

 • FOTO Frumusețe la Berlinală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Frumusețe la Berlinală

  Ediţia 2012 a Festivalului Internațional de Film de la Berlin s-a desfăşurat în perioada 9 - 19 februarie. Berlinala, al doilea festival de film european după Cannes ca importanţă, este în mod tradiţional deschisă producţiilor cu buget mic.

 • Angelina Jolie, recompensată cu Cinema for Peace Award la Festivalul de la Berlin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, recompensată cu Cinema for Peace Award la Festivalul de la Berlin

  Actriţa americană Angelina Jolie a fost recompensată cu Cinema for Peace Award, luni seară, în cea de-a cincea zi a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin (9 - 19 februarie), pentru lungmetrajul ei de debut în regie, „In The Land Of Blood And Honey", potrivit dailymail.co.uk.

 • Angelina Jolie, în rol de vrăjitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, în rol de vrăjitoare

  Actriţa Angelina Jolie va juca rolul vrăjitoarei într-o adaptare a basmului „Frumoasa din Pădurea adormită", produsă de studiourile Disney, potrivit mediafax.ro.

 • Angelina Jolie, „o fată rea“ în intimitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, „o fată rea“ în intimitate

  Brad Pitt a mărturisit într-un interviu că partenera sa de viaţă, Angelina Jolie, este în continuare „o fată rea" în intimitate, el găsind încântătoare această parte a personalităţii celebrei actriţe americane, potrivit mediafax.ro.

 • Angelina Jolie, din nou însărcinată cu gemeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, din nou însărcinată cu gemeni

  Angelina Jolie şi Brad Pitt se pregătesc să devină din nou părinţi. Potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de revista americană „OK!", Angelina şi Brad au fost şocaţi să afle că vor avea gemeni.

 • Cine a purtat mai bine rochia neagră?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine a purtat mai bine rochia neagră?

  Gala Screen Actors Guild Awards, care a avut loc ieri, în Los Angeles, a fost prilej pentru cele mai frumoase actriţe de la Hollywood să strălucească din nou pe covorul roşu. Iar cele care au purtat negru n-au dat greş!

 • Brad Pitt nu-şi lasă copiii să-l caute pe Google
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brad Pitt nu-şi lasă copiii să-l caute pe Google

  Actorul Brad Pitt a declarat că nu le permite copiilor lui să-l caute pe Google, ca să nu afle lucruri nedorite despre el şi mama micutilor, Angelina Jolie, potrivit people.com.

 • Angelina Jolie ar fi însărcinată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie ar fi însărcinată

  Actriţa Angelina Jolie ar fi însărcinată în trei luni cu partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, cuplul aşteptând astfel cel de-al şaptelea copil, potrivit presei de peste Ocean.

Modifică Setările