Stiri despre anemie

  124 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cura cu spirulină, indicată în hepatită şi anemie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cura cu spirulină, indicată în hepatită şi anemie

  Găseşti spirulină în magazinele cu produse naturiste sub formă de comprimate, granule, capsule, pudră. Nu are efecte secundare, în schimb îţi oferă 280 de substanţe nutritive, care se asimilează în organism în proporţie de 80%.

 • 5 probleme de sănătate pe care le ascunde oboseala cronică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 probleme de sănătate pe care le ascunde oboseala cronică

  Auzim că tot mai mulţi oameni suferă de oboseală cronică. Stresul, munca excesivă, problemele personale, lipsa somnului, toate duc în final la apariţia oboselii cronice. Ea poate fi moderată sau intensă, însă atunci când persistă mai mult timp poate ascunde probleme de sănătate.

 • Cel mai bun remediu pentru anemie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun remediu pentru anemie

  Primăvara îţi pune la dispoziţie o serie de plante extrem de bogate în vitamine şi minerale, esenţiale unui organism puternic, mai ales dacă te confrunţi cu anemie.

 • Mituri despre cancerul colorectal. Semnele
şi simptomele bolii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mituri despre cancerul colorectal. Semnele şi simptomele bolii

  În foarte multe cazuri, cancerul colorectal poate fi prevenit. Este unul din top cinci cancere la femeile şi bărbaţii din SUA. American Cancer Society a întocmit o listă a celor mai frecvente mituri care circulă pe seama acestui tip de cancer şi care îi determină pe oameni să nu meargă la controale medicale regulate.

 • Năutul, alimentul-medicament pentru boli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Năutul, alimentul-medicament pentru boli

  Năutul a fost cultivat în Mesopotamia şi a făcut parte din bucătăria stradală din Roma antică de-a lungul timpului. Atrăgând atenţia cu aroma sa şi substanţele nutritive pe care le conţine, năutul şi-a găsit locul printre cele mai recente tendinţe alimentare şi a câştigat popularitate în întreaga lume.

 • La ce probleme te expune lipsa de calciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce probleme te expune lipsa de calciu

  Calciul este un element esenţial din componenţa organismului ce poate avea efecte grave atunci când se produc carenţe, mai ales în cazul copiilor.

 • Uleiul de cătină îţi reduce riscul de cancer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiul de cătină îţi reduce riscul de cancer

  Datorită substanţelor nutritive conţinute, uleiul de cătină acţionează ca un tonic general, ajută la întărirea sistemului imunitar, combate stresul şi contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire.

 • Cauzele căderii părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauzele căderii părului

  În general, carenţa de proteine şi anemia sunt două dintre principalele cauze ale căderii părului. Dacă şi tu te confrunţi cu pierderea podoabei capilare dar nu suferi de aceste condiţii, ar trebui să acorzi atenţie. S-ar putea să fie altele cauzele!

 • Plante-remediu împotriva anemiei. Cum se prepară cea mai bună băutură tonică, eficientă pentru stări de leşin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante-remediu împotriva anemiei. Cum se prepară cea mai bună băutură tonică, eficientă pentru stări de leşin

  Cu toate că fierul se găseşte atât în produse de origine animală (ficat, carne, peste, ouă), cât şi în cereale, legume, leguminoase, pâine şi fructe, elementul chimic considerat principalul aliat în lupta cu anemia este mult mai bine absorbit de organism dacă provine din produse de origine animală decât din cele vegetale. Există totuşi o serie plante eficiente în combaterea anemiei.

 • Factori care indică lipsa de calciu din organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori care indică lipsa de calciu din organism

  Calciul joacă un rol extrem de important în menţinerea sănătăţii oaselor şi, dacă nu ai suficient, organismul are de suferit şi poţi dezvolta în timp osteoporoză. Cum îţi poţi da seama dacă ai deficienţe de calciu?

 • Pofta de gheaţă, un indiciu al carenţelor nutritive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pofta de gheaţă, un indiciu al carenţelor nutritive

  Organismul este mecanismul în care funcţiile sunt îndeplinite în acelaşi timp. Însă, câteodată, se întâmplă să aibă nevoie de ajutor din exterior. Dacă vrem ca prevenim din timp afecţiuni mai grave, nu trebuie să ignorăm următoarele simptomele.