Stiri despre andrei tandara

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cea mai bună ciorbă de praz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună ciorbă de praz

  Când ai poftă de o mâncare pe bază de legume, încearcă ciorba de praz a chefului Andrei Ţandără, bucătarul emisiunii „Click! Poftă bună!“, cu care te întâlneşti numai la Prima TV, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 11.20.

 • VIDEO Andrei Ţandără la Adevărul Live: „Românii au o cultură culinară foarte bogată, dar nu este valorificată şi exploatată aşa cum trebuie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Andrei Ţandără la Adevărul Live: „Românii au o cultură culinară foarte bogată, dar nu este valorificată şi exploatată aşa cum trebuie“

  Andrei Ţandără, bucătarul pe care îl puteţi urmări la „Click! Poftă bună!“, în fiecare sâmbătă, de la 11.30, la Prima TV, a vorbit la Adevărul Live despre bucătărie şi televiziune. Andrei a povestit cum a început pasiunea lui pentru gastronomie, cum şi-a făcut debutul în televiziune şi cum este viaţa unui chef vedetă, dar ne-a vorbit şi despre bucătăria autentică românească.

 • 3 reţete recomandate de chef Andrei Ţandără
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 reţete recomandate de chef Andrei Ţandără

  Odată cu venirea primăverii ţi-am pregătit o surpriză! Număr de număr te vei întâlni în revistă cu delicioasele reţete, simple şi uşor de preparat, ale tânărului şi talentatului chef Andrei Ţandără. Andrei este bucătarul emisiunii Click!Poftă bună!, care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, la Prima TV.

 • VIDEO Adevărul Live: cum să ne îmbunătăţim stilul de viaţă prin alimentaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Adevărul Live: cum să ne îmbunătăţim stilul de viaţă prin alimentaţie

  În acest weekend, Click pentru femei organizează la Teatrul Excelsior „Weekend în familie”, un eveniment dedicat întregii familii, care pune accentul pe îmbunătăţirea stilului nostru de viaţă. Astăzi, la Adevărul Live am discutat cu nutriţionistul Alin Popescu şi cu chef Cezar Munteanu despre o alimentaţie sănătoasă şi cum să ne dezvoltăm un stil de viaţă benefic.

Modifică Setările