Stiri despre andrei ruse

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marijuana. Cartea
VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marijuana. Cartea VIDEO

  „Preoteasa“ actuală a tuturor hipsterilor din Bucureşti şi o figură esenţială a contraculturii româneşti a anilor ’90-2000, Dana Marijuana, are, în sfârşit, cartea ei biografică. Se numeşte „Poveste de cartier“, a apărut recent la editura Hyperliteratura şi este rezultată în urma unui dialog cu un scriitor profesionist: Andrei Ruse.

 • Un roman despre Cristian Vasile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un roman despre Cristian Vasile

  Apărut în 2014 în colecţia Ego Proză a editurii ieşene Polirom, Zaraza, subintitulat roman  de tânărul său autor, Andrei Ruse (născut în anul 1985) suferă de acută criză identitară. În sensul că e greu de spus dacă e vorba despre un roman biografic sau despre o biografie romanţată.

 • Zaraza a-nviat cu cofeină şi tutun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zaraza a-nviat cu cofeină şi tutun

  Impardonabil de tânăr exponent al scriitorimii române, Andrei Ruse, cunoscut pentru titluri ca „Dilăr pentru o zi“ sau „Soni“, e din nou pe val, după ce şi-a lansat oficial,  la începutul acestei luni, romanul „Zaraza“. Îi reţinusem un vers (din volumul de poezii „Black Job“), „Viaţa asta e o zi de luni“, şi îi răsfoisem, fără să apuc să le şi citesc, romanele, fiindcă ziua asta de luni are atât de puţine ore!

 • DOSARUL BANCHERILOR Dan Ruse, liderul grupării de fraudatori bancari, a fost prins
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DOSARUL BANCHERILOR Dan Ruse, liderul grupării de fraudatori bancari, a fost prins

  Liderul grupării de fraudatori bancari, Daniel Ruse, a fost încarcerat, după ce instanţa a emis, sâmbătă seară, un mandat de arestare preventivă pe numele său pentru obţinere ilicită de credite într-o afacere de fraudare a băncilor cu peste 22 milioane de euro, susţin surse judiciare, potrivit Mediafax.

 • Scriitorii români se vând pe Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scriitorii români se vând pe Facebook

  Tot mai mulţi autori îşi promovează cărţile pe reţelele de socializare, unde primesc reacţii în timp real. Dan Lungu, Lucian Dan Teodorovici, Bogdan O. Popescu, Adrian Georgescu, Octavian Soviany, Andrei Ruse şi Daniela Zeca-Buzura vorbesc despre experienţa lor virtuală.

Modifică Setările