Stiri despre andrei majeri

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O
ultimă îmbrăţişare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O ultimă îmbrăţişare

  La 28 de ani, cât are astăzi, şi la numai patru ani de la absolvirea Secţiei de specialitate a Facultăţii de Teatru şi Televiziune din Cluj-Napoca, regizorul Andrei Măjeri deţine o fişă de creaţie impresionantă. Poate mai puţin din punct de vedere numeric, deşi 11 spectacole în 4 ani reprezintă mult, dacă ţinem cont de condiţiile actuale, cât mai ales din perspectiva titlurilor pe care a ales să le pună în scenă.

 • Între măsurători şi rugăciune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între măsurători şi rugăciune

  O spun încă de la începutul cronicii. Nu mă număr printre cei care, la un moment dat, ar fi dispuşi să facă parte dintr-un eventual „fan club“ ad hoc înfiinţat în vederea susţinerii necondiţionate a spectacolului cu „Meşterul Manole“, montat la Teatrul Naţional „Lucian Blaga“ din Cluj-Napoca de regizorul Andrei Măjeri. Pe un scenariu propriu, inspirat de piesa omonimă a lui Lucian Blaga.

 • Confirmări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Confirmări

  Pesemne că foarte curând va fi nevoie de investigaţii detectiviste în regulă spre a se putea stabili cu oarecare rigurozitate parcursul pe harta teatrală a României a celei mai cunoscute piese a Ludmilei Razumovskaia.

 • Premiere la
Craiova, Oradea şi Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiere la Craiova, Oradea şi Bucureşti

  Comentez în rândurile următoare trei recente premiere. De la Teatrul Naţional Marin Sorescu din Craiova, de la Teatrul Regina Maria din Oradea şi de la Teatrul de Comedie din Bucureşti.

 • Spectacolul şlagăr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacolul şlagăr

  Pe Andrei Măjeri, foarte tânărul regizor al spectacolului cu piesa „Cutia Pandorei“ de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, l-am cunoscut înainte de a-l cunoaşte cu adevărat. Cum altfel decât prin intermediul înşelătorului, făţarnicului şi frivolului Facebook?

Modifică Setările