Stiri despre andreea esca

  174 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Andreea Esca, suspendată pentru imnul Pro TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Andreea Esca, suspendată pentru imnul Pro TV

  Andreea Esca, Iulia Vântur, Pavel Bartoş, Jojo, Mihai Petre, Mihai Dedu, Monica Dascălu, Oana Andoni şi Amalia Enache au simţit la propriu ce înseamnă să fii sus, la filmările imnului Pro TV, când au fost suspendaţi în aer cu ajutorul unor corzi.

 • A murit jurnalistul Răzvan Huzuneanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit jurnalistul Răzvan Huzuneanu

  Jurnalistul Răzvan Huzuneanu a murit vineri, 21 octombrie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la vârsta de 46 de ani.

 • Andreea Esca, cu copiii în croazieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Esca, cu copiii în croazieră

  Andreea Esca, prezentatoarea ştirilor Pro TV, şi-a petrecut vacanţa împreună cu cei doi copii ai ei, Alexia şi Aris, într-o croazieră Disney, în insulele Bahamas.

 • Andreea Esca a povestit cum decurge o zi din viaţa ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Esca a povestit cum decurge o zi din viaţa ei

  Vedeta Ştirilor PRO TV îşi ţine viaţa intimă ferită de privirile curioşilor, aşa că un interviu cu ea în care-şi expune preferinţele în materie de sport, mâncare sau vacanţă, poate fi considerat ceva inedit.

 • Cum reuşeşte Andreea Esca să aibă un chip ca de porţelan, în fiecare seară la ştirile Pro TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum reuşeşte Andreea Esca să aibă un chip ca de porţelan, în fiecare seară la ştirile Pro TV

  Vedeta de televiziune arată perfect de fiecare dată când prezintă ştirile. Chipul ei este luminos, fără niciun fel de umbre, nu are cearcăne sau alte imperfecţiuni care să-i afecteze imaginea. Prezentatorii TV sunt nevoiţi să respecte „ritualuri" de pregătire înainte de a apărea pe sticlă, iar secretul lor este oferit de produse speciale de cosmetică.

 • Vedetele Pro au talent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedetele Pro au talent

  Andreea Esca, Dana Rogoz, Florin Busuioc, Oana Cuzino şi Jojo se numără printre „pictorii“ de la Pro TV, în timp ce Smiley, Laura Cosoi şi George Vintilă sunt „bucătarii“ din trust. În aşteptarea show-ului „Românii au talent“, cu premiera în această vineri, vedetele din trustul MediaPro îşi împărtăşesc şi ele abilităţile ascunse.

 • Andreea Esca şi-a deschis magazin de înfrumuseţare la Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Esca şi-a deschis magazin de înfrumuseţare la Constanţa

  Alături de soţul ei, Alexandre Eram (40 de ani), vedeta Pro TV a inaugurat magazinul Melkior în centrul comercial Tom. Magazinul poartă numele băiatului vedetei şi oferă produse cosmetice profesionale, aparatură şi accesorii.

 • VIDEO Pro TV, la 15 ani de la prima emisie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Pro TV, la 15 ani de la prima emisie

  1 Decembrie, Ziua Naţională a României, a căpătat, în ultimii ani, şi conotaţia unei sărbători a televiziunii care „gândeşte liber“. După 15 ani de la celebrul salut al Andreei Esca, „Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!“, postul de televiziune rămâne pe primul loc în preferinţele publicului. Câţiva dintre pionierii Pro TV-ului sunt şi astăzi prezenţi pe micul ecran la aceeaşi televiziune.

 • Pro TV - şi înger, şi demon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pro TV - şi înger, şi demon

  Cum astăzi se împlinesc exact 15 ani de la lansarea în eter a Pro TV, nu putem să nu ne referim la acest eveniment, mai ales că el a însemnat un moment de cotitură pentru audiovizualul românesc. Să ne amintim peisajul de pe vremea aceea. TVR domina totul.

 • Andreea Esca, cea mai promovată ştiristă pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Esca, cea mai promovată ştiristă pe internet

  Prezentatoarea ştirilor Pro TV de la ora 19.00 este cea mai mediatizată în mediul online, în ultimele şase luni. Vedeta este urmată în clasament de colega ei de televiziune Iulia Vântur şi de Simona Pătruleasa de la Kanal D.