Stiri despre andreea bibiri

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Antigona“ de Sofocle, unul din marile texte ale dramaturgiei universale, în premieră pe scena Teatrului Bulandra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Antigona“ de Sofocle, unul din marile texte ale dramaturgiei universale, în premieră pe scena Teatrului Bulandra

  La Teatrul Bulandra au început repetiţiile la spectacolul "Antigona: de Sofocle, a cărui premieră este programată pentru 15 aprilie. Din distribuţie fac parte actori selectaţi de către regizorul grec Stathis Livathinos, în urma unui masterclass, printre care se numără: Andreea Bibiri, Alexandra Fasolă (Antigona, în distribuţii diferite), Cornel Scripcaru, Ana Ioana Macaria, Adrian Ciobanu, Lucian Ifrim.

 • Tinerii actori la linia de start a Galei Hop, sub semnul lui Pirandello. Cine sunt câştigătorii preselecţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii actori la linia de start a Galei Hop, sub semnul lui Pirandello. Cine sunt câştigătorii preselecţiilor

  Sâmbătă a fost ultima zi de preselecţii pentru Gala Hop 2018 şi cea în care au fost anunţaţi cei 22 tineri actori care vor merge la concursul de la Costineşti, din septembrie. „Adevărul” prezintă cum a fost atmosfera din cea de-a doua zi de preselecţii, cum au internalizat câţiva dintre concureţi opera italianului Pirandello. Juriul a fost format din actorii Şerban Pavlu şi Andreea Bibiri, alături de regizorii Andrei şi Andreea Grosu.

 • VIDEO Andreea Bibiri, la Interviurile FNT: „Teatrul a fost salvator. Am fost fascinată că Andrei Şerban picta atmosfera din lumini şi culori“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Andreea Bibiri, la Interviurile FNT: „Teatrul a fost salvator. Am fost fascinată că Andrei Şerban picta atmosfera din lumini şi culori“ VIDEO

  Marţi, la Adevărul Live, Andreea Bibiri a povestit despre spectacolul „O femeie singură” care se regăseşte în programul Festivalului Naţional de Teatru, despre cum a decis să se facă actriţă, despre admiterea la facultate şi despre cât de mult contează premiile pentru ea. Pe 23 şi 27 octombrie, spectacolul se joacă în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, la Bucureşti, în sala din strada Sfântul Ştefan nr. 21.

 • Femei, psihoze, tăcere şi Facebook, pe scenele Festivalului Undercloud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femei, psihoze, tăcere şi Facebook, pe scenele Festivalului Undercloud

  Au trecut cinci zile de la debutul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Independent Undercloud. Spectacolele de excepţie au umplut sălile, printre acestea numărându-se şi reprezentaţiile: „O femeie singură”, „Psycho”, dar şi spectacolele-lectură „Teoria tăcerii” şi „Facebook”.

 • Macbeth şi post-adevărul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Macbeth şi post-adevărul

  Regizorul ceh Michal Dočekal, autorul recentei montări cu piesa Macbeth de Shakespeare la Teatrul Bulandra, invocă într-un comentariu al viziunii sale contextul confuziei în care trăieşte omul contemporan după ce a crezut că internetul şi globalizarea îl vor face mai informat.

 • Andreea Bibiri la Teatrul de artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Bibiri la Teatrul de artă

  Cui îi e dor de Andreea Bibiri, această actriţă specială şi deosebit de talentată poate să o vadă revenind pe scenă după retragerea într-o misterioasă penumbră, la Teatrul de artă.

 • Se aplaudă prea mult şi prea la orice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se aplaudă prea mult şi prea la orice

  Am recitit cu puţină vreme în urmă un interviu mai vechi acordat unei publicaţii on line de binecunoscuta actriţă bucureşteană Andreea Bibiri. Lucidă, tăioasă, rece, caracterizată în primul rând printr-o autoevaluare severă specifică adevăratelor talente,

 • Spectacole-lectură cu Andreea Bibiri și Andi Vasluianu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacole-lectură cu Andreea Bibiri și Andi Vasluianu

  Miercuri, 9 mai, de la ora 19.00, şi joi, 10 mai, de la ora 18.00, la Spaţiul Platforma (Anexa MNAC) - (Calea Moşilor 62-68, etaj 1) vor avea loc ultimele două piese scrise în cadrul atelierului „Scrie despre Tine". Piesele vor fi citite în spectacole-lectură de Andreea Bibiri, Cristian Iacob, Tudor Istodor, Ilinca Harnut, Andi Vasluianu şi Ioana Flora.

Modifică Setările