Stiri despre anat

  124 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Preţuri mai mici pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preţuri mai mici pentru "o săptămână la munte"

  Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Agenţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansat programul "O săptămână la munte", prin care românii pot achiziţiona , în perioada 4 martie-22 iunie, sejururi mai ieftine în staţiunile montane.

 • Arena Leilor vine în Constanţa! Se caută antreprenori!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arena Leilor vine în Constanţa! Se caută antreprenori!

  Cunoscuta emisiune de la TVR2 „Arena Leilor“ îşi caută noi participanţi la competiţie, printr-o caravană naţională care ajunge la Constanţa joi, 23 februarie. Întâlnirea cu potenţialii candidaţi are loc la Hotel Malibu, sala Callatis, la ora 9.30.

 • “O săptămână la munte”, pe bani puţini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “O săptămână la munte”, pe bani puţini

  Şi dâmboviţenii pot beneficia de programul “O săptămână la munte”, care se desfăşoară în perioada 16 octombrie – 16 decembrie 2011. Un sejur de cinci nopţi costă între 161 de lei şi 368 de lei, în funcţie de condiţiile de cazare.

 • FOTO Cum le este indusă românilor ideea că trebuie să cumpere vacanţe în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cum le este indusă românilor ideea că trebuie să cumpere vacanţe în străinătate

  În plin sezon estival, când românii caută cele mai bune oferte turistice pentru a-şi petrece concediul de vară, este de înţeles că în presa creşte numărul articolelor referitoare la turismul din ţară. Însă, deseori, prezintă o singură faţă a monedei: cea negativă. Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România a atras atenţia că articolele de tipul "Litoralul românesc, înecat în alge" influenţează negativ

 • ANAT: „Cum îi încurajăm pe oameni să călătorească în țara lor?” Despre ofertele turistice din țară de care nu știu românii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANAT: „Cum îi încurajăm pe oameni să călătorească în țara lor?” Despre ofertele turistice din țară de care nu știu românii

  Am învățat de mici că România este una dintre cele mai bogate țări ale Europei, din prisma varietății reliefului. Avem mare, avem munte, avem deltă, orașe medievale și nu numai. Dar când intrăm pe site-urile agențiilor de turism suntem întâmpinați, pe aproape fiecare homepage, de oferte în Grecia, Italia, Spania și, bineînțeles, nelipsita Bulgarie. Nimeni nu contestă frumusețea locurilor din străinătate și nici prețuri

 • ANAT a prelungit programul „Înscrieri timpurii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANAT a prelungit programul „Înscrieri timpurii”

  Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a anunţat că programul „Înscrieri timpurii”, prin care pot fi cumpărate cu reduceri de până la 20% servicii turistice pentru sezonul de iarnă, inclusiv cele pentru Crăciun şi Revelion, a fost prelungit până la 1 decembrie.

 • „România ta!“, la Muzeul Ţăranului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „România ta!“, la Muzeul Ţăranului

  La Muzeul Ţăranului Român, se va discuta astăzi, de la ora 19.00,  despre potenţialul turistic al României. Evenimentul, organizat cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), face parte din campania „Arată-ne România ta!“, începută în luna septembrie de ziarul „Adevărul“ în parteneriat cu National Geographic.

 • Începe Turism Winter Holiday
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe Turism Winter Holiday

  În perioada 07 - 10 octombrie 2010, în cadrul Centrului Internaţional de Conferinţe al Palatului Parlamentului, se va desfăşura cel de al doilea eveniment internaţional organizat de Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Târgul Internaţional de Turism Winter Holiday.

 • Vacanţele chilipir sunt ţepele perfecte, atrag atenţia patronatele din turism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţele chilipir sunt ţepele perfecte, atrag atenţia patronatele din turism

  Patronatele din turism au pus tirul pe ţeparii de la Your Next Holiday din Timişoara. Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) din România le atrage atenţia turiştilor timişoreni cu privire la firmele ţepare care promit vacanţe de vis cu bani puţini. Cei care speră să cumpere confort şi siguranţă din categoria chilipiruri se înşală.

 • Agenţiile de turism nu vor creşte preţurile după majorarea TVA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agenţiile de turism nu vor creşte preţurile după majorarea TVA

  Agenţiile de turism care fac parte din Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) nu vor creşte preţurile la pachetele pentru sezonul estival după majorarea TVA, în condiţiile în care cererea din partea turiştilor a scăzut foarte mult.

 • Constanța: Zile gratuite de vacanță la 20 de hoteluri de pe litoral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanța: Zile gratuite de vacanță la 20 de hoteluri de pe litoral

  Până pe 15 iulie, dar și după 15 august, la un sejur plătit de 5 zile, mai stai gratis o noapte sau două la mare. În afară de Vama Veche și Cap Aurora, în toate stațiunile se poate prelungi sejurul la mare; însă oferta este valabilă numai prin agențiile de turism și nu la recepțiile hotelurilor.

 • Patronatele acuză Guvernul că întârzie promovarea turismului intern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patronatele acuză Guvernul că întârzie promovarea turismului intern

  Guvernul, prin ministerul de resort, amână reluarea campaniilor interne şi internaţionale de promovare a turismului românesc, în timp ce destinaţiile de turism cu care România ar putea concura au astfel de acţiuni în derulare, susţin reprezentanţii patronatelor de profil.

 • Zile gratuite de vacanţă: plăteşti 5 şi stai 7
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zile gratuite de vacanţă: plăteşti 5 şi stai 7

  Un nou program este lansat prin agenţiile de turism: Zile gratuite de vacanţă, prin care, la un sejur plătit primeşti nopţi de cazare gratuit. Programul a fost lansat astăzi, la Mamaia, de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România.

 • Ultima şansă pentru timişoreni să plece în vacanţă la munte şi la mare cu doar puţin peste 150 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultima şansă pentru timişoreni să plece în vacanţă la munte şi la mare cu doar puţin peste 150 de lei

  Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a prelungit termenul limită pentru înscrierea în programul „Înscrieri Timpurii" până la jumătatea lunii aprilie. Astfel timişorenii pot profita încă de ofertele ANAT pentru a fugi o săptămână la mare, la munte sau la băi şi să plătească cu 30 la sută mai puţin ca pentru un sejur normal.

 • Vacanţe la preţ redus la Holiday Market
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţe la preţ redus la Holiday Market

  În perioada 18 - 21 martie se desfăşoară la Palatul Parlamentului prima ediţie a Târgului Internaţional de Turism Holiday Market, de unde vizitatorii pot cumpăra concedii cu până la 40% mai ieftine decât de obicei.

Modifică Setările