Stiri despre ananas

  37 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Reţeta inedită de prăjitură cu
cocos, ananas şi fistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţeta inedită de prăjitură cu cocos, ananas şi fistic

  O prăjitură simplă şi rapidă, cu un amestec special de arome şi gusturi, prăjitura cu cocos, ananas şi fistic este uşor de preparat. Vă prezentăm în cele ce urmează paşii necesari pentru a prepara această prăjitură delicioasă.

 • Zece plante utile în caz de indigestie. Ardeiul iute şi ananasul se numără printre remedii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece plante utile în caz de indigestie. Ardeiul iute şi ananasul se numără printre remedii

  Exisă mai multe tipuri de indigestie, de la cea organică, determinată de boli ale unor organe, la cea funcţională, cauzată de scăderea capacităţii stomacului de a digera alimentele şi de a le trece în intestinul subţire, ori indigestia cauzată de stilul de viaţă. Cauza şi tratamentul acestor probleme trebuie stabilite de medic, cel care poate prescrie sau nu şi administrarea unor ceaiuri din plante medicinale.

 • Topul fructelor benefice împotriva
depresiei şi stresului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul fructelor benefice împotriva depresiei şi stresului

  Conform mai multor statistici făcute de universităţi din America în ultimii ani, cel puţin 25% din populaţie suferă de stres sau depresie. Însă atât stresul, cât şi depresia, pot fi tratate inclusiv cu fructe aflate la îndemâna oricui..

 • Slăbeşti uşor cu ghimbir şi ananas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slăbeşti uşor cu ghimbir şi ananas

  Consumate împreună în salate sau în smoothie-uri, ananasul şi ghimbirul te ajută să slăbeşti, îţi îmbunătăţesc digestia, previn balonarea şi accelerează metabolismul.

 • Dieta cu ananas te ajută să slăbeşti 5 kilograme în 5 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu ananas te ajută să slăbeşti 5 kilograme în 5 zile

  Pierderea în greutate într-un timp atât de scurt sună tentant atunci când nu mai ai răbdare să porţi hainele preferate, pe care le-ai abandonat, din păcate, deoarece au rămas prea mici. Ce e de făcut? Dieta cu ananas te poate ajuta!

 • Remedii naturale pentru retenţia de fluide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru retenţia de fluide

  După cum sugerează şi numele, retenţia de fluide este o acumulare de substanţe în diferite ţesuturi ale corpului, care provin în general din ceea ce consumăm în fiecare zi. În timp ce fluidele sunt dificil de eliminat, se pare că există câteva remedii naturale care oferă rezultatele dorite.

 • Dieta cu ananas te ajută să topeşti kilogramele în plus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu ananas te ajută să topeşti kilogramele în plus

  Pe lângă faptul că este o cură de slăbire delicioasă, pentru că îţi permite să te delectezi cu acest fruct savuros, dieta care durează 10 zile îţi promite să îţi subţieze talia cu câţiva cetimetri. Dacă ai metabolismul bun şi nu suferi de constipaţie, la finalul dietei poţi constata că ai pierdut aproximativ 5 kilograme.

 • Rulouri de pui cu şuncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rulouri de pui cu şuncă

  Iată un preparat delicios, care combină gustul aromat al ananasului cu şunca presată. Cei dragi nu vor putea rezista în faţa acestei „ispite”.

 • Cum să faci cel mai bun chec cu suc de ananas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să faci cel mai bun chec cu suc de ananas

  Exoticul fruct este delicios în prăjituri. Un desert uşor de preparat, dar absolut delicios este un chec cu suc de ananas. Nu te speria dacă checul va crăpa puţin la suprafaţă în timpul coacerii, deoarece este perfect normal. Iar rezultatul final va fi delicios.

 • Cea mai bună prăjitură cu ananas şi frişcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună prăjitură cu ananas şi frişcă

  Cauţi cel mai bun desert? Ce-ai zice de cea mai bună prăjitură cu ananas şi frişcă? Ce-ai zice de una dintre cele mai rapide prăjituri care va fi mâncată la fel de repede? Trebuie să faci mai multă, pentru că sigur vei avea nevoie pentru a potoli poftele celor apropiaţi.

 • Dă kilogramele jos cu dieta cu ananas!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dă kilogramele jos cu dieta cu ananas!

  Cauţi o cură de slăbire, pe care să o poţi ţine până la final? Încearcă regimul cu ananas. Cu această cură nu vei simţi că ai restricţie de la unele alimente.

 • 5 sucuri care te ajută să slăbeşti rapid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 sucuri care te ajută să slăbeşti rapid

  Decizia de a slăbi este luată de cele mai multe ori în ultimă instanţă, când schimbările sunt vizibile cu ochiul liber. Din lipsă de informare şi manifestare a „efectului de turmă”,  majoritatea persoanelor aflate în această situaţie se îndreaptă spre raftul cu fructe şi mai puţin spre cel cu legume, căzând din nou în plasă... de zahăr!

 • Alimente care te ajută să ai un somn odihnitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care te ajută să ai un somn odihnitor

  Ştiai că alimentele pe care le consumi seara, la cină, îţi pot influenţa calitatea somnului? Pentru a favoriza apariţia somnului, este important să consumi alimente bogate în triptofan, cum ar fi legumele, carnea de curcan şi pui sau mierea, dar şi în melatonină, un hormon care reglează ritmului circadian.

 • Ce efecte impresionante are bromelaina, substanţa conţinută în cantităţi mari de gustosul ananas: „Îl putem folosi în prevenirea diferitelor boli ale inimii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce efecte impresionante are bromelaina, substanţa conţinută în cantităţi mari de gustosul ananas: „Îl putem folosi în prevenirea diferitelor boli ale inimii“

  Consumul de ananas ajută la întărirea sistemului respirator ţinându-ne departe de răceli, stări gripale, sinuzite şi bronşite, dar cea mai mare dintre virtuţile sale terapeutice este aceea că fluidizează sângele şi stimulează circulaţia sanguină, ceea ce-l face un excelent aliat în prevenirea infarctului şi accidentelor vasculare.

 • Sucuri naturale antistres
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucuri naturale antistres

  Sarcinile de serviciu, la care se adaugă trebuirile casnice sunt uneori, surse de stres. Există câteva sucuri naturale, ideale pentru a-ţi începe ziua şi să te menţii cu un tonus bun. Iată care sunt acestea.

 • Fructe
recomandate celor care vor să-şi dezvolte masa musculară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructe recomandate celor care vor să-şi dezvolte masa musculară

  Fructele nu fac parte de cele mai multe ori din dietele celor care merg la sală pentru a-şi mări masa musculară sau pentru a-şi defini corpul, dar acest tip de alimente sunt indicate pentru conţinutul lor de vitamine, minerale şi antioxidanţi.

Modifică Setările