Stiri despre analiza

  585 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Stilul vedetelor sub microscop. Spune care a trecut proba de foc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stilul vedetelor sub microscop. Spune care a trecut proba de foc

  Nu ești cool pentru că te îmbraci la modă, ci pentru cum pui în practică moda și o apropii de personalitatea ta. Moda este o armă cu două tăișuri și, atunci când vrem să ieșim pe stradă riscăm să o interpretăm cu stil și bun gust sau să facem din look-ul nostru o adevărată cacealma.

 • Piaţa din Moscova îşi revine-Ştiri pe scurt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piaţa din Moscova îşi revine-Ştiri pe scurt

  Potrivit unei analize efectuate de IRN.ru, sectorul imobiliar din Moscova a început să-şi revină după perioada de declin înregistrată pe parcursul anului trecut.

 • Ce arată analiza firului de păr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce arată analiza firului de păr

  Investigaţia este folosită ca test de screening pentru evaluarea nivelului mineralelor esenţiale, dar şi toxice din organism. Cu ajutorul acestei metode neinvazive pot fi determinate şi prevenite oboseala cronică, ateroscleroza, hipercolesterolemia, afecţiunile glandei suprarenale şi tiroidei.

 • CNA va analiza emisiunea în care chitaristul de la Holograf a fost rănit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CNA va analiza emisiunea în care chitaristul de la Holograf a fost rănit

  În şedinţa de mâine a Consiliului Naţional al Audiovizualului va fi analizată emisiunea prezentată, ieri, la TVR, de Dan Bittman. În timpul emisiei chitaristul Romeo Dediu a fost rănit uşor cu o sabie. Postul public riscă o sancţiune pentru încălcarea normelor în vigoare.

 • Cluj-Napoca, oraşul campion la investiţii şi codaş la infrastructură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj-Napoca, oraşul campion la investiţii şi codaş la infrastructură

  „Campion“ în cadrul Galei „Zece pentru România“ la categoria oraşe, Cluj-Napoca s-a impus în special datorită capitolului investiţiilor şi managementului financiar. În schimb, la evaluarea infrastructurii serviciilor publice, oraşul s-a situat abia pe poziţia a 14-a.

 • FMI:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FMI: "România nu trebuie să obosească în implementarea reformelor"

  Bucureştiul ar trebui să se orienteze cu prioritate către implementarea cu succes a setului de reforme impuse de acordul cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi "să nu obosească în implementarea reformelor, a declarat miercuri Marek Belka, director în cadrul FMI, în urma unei întâlniri la Bruxelles a principalelor instituţii financiare internaţionale.