Stiri despre analiza

  601 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Operaţiile la privat care costă ca la stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operaţiile la privat care costă ca la stat

  Sectorul de sănătate privat este perceput de pacienţi peste posibilităţile lor financiare. De fapt, pentru unele specialităţi, costurile sunt aceleaşi. Ambulatoriul din clinicile medicale private le-a captat inte­resul românilor. Cu toate acestea, ei aleg în continuare să se opereze la stat, de tea­ma costurilor mult prea mari.

 • Mielografia «vede» starea măduvei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mielografia «vede» starea măduvei

  Metodă invazivă de investigare a măduvei spinării, mielografia este rareori folosită astăzi şi doar în situaţia în care IRM-ul şi CT-ul sunt irelevante.

 • Unde să-ţi ţii banii ca să păcăleşti inflaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde să-ţi ţii banii ca să păcăleşti inflaţia

   Pentru a acoperi creşterea preţurilor, românii ar trebui să-şi plaseze economiile în instrumente ce au randamente de peste 6%, nivelul estimat pentru inflaţie la finele anului. Depozitele în lei sunt încă o soluţie pentru cei care vor să economisească fără să fie afectaţi de inflaţie. Fondurile mutuale şi aurul sunt alte soluţii.

 • Forbes: GfK - Presiunea de la locul de muncă îi demotivează pe tineri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forbes: GfK - Presiunea de la locul de muncă îi demotivează pe tineri

  Tinerilor le lipsește angajamentul față de organizațiile în care lucrează și sunt cei mai afectați de presiunile pe care le percep la locul de muncă. Efectul: probleme pentru companii în ceea ce privește managementul și retenția angajaților.

 • INFOGRAFIE Harta industriei în UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Harta industriei în UE

  În timp ce industria devine principalul motor de creştere în statele europene, sectorul construcţiilor rămâne, în cele mai multe ţări, în criză. Doar construcţiile civile au avansat în luna martie 2011 faţă de aceeaşi lună a anului trecut în zona euro şi în Uniunea Europeană. Însă numai 13 state au transmis date.

 • Liga I în cifre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liga I în cifre

  „Adevărul“ îţi prezintă bilanţul complet al sezonului 2010 – 2011. „Adevărul“ a făcut o „radiografie“ a acestei ediţii a Ligii I, analizând trei capitole: jucătorii, antrenorii şi golurile.

 • Analiză: lumea după Strauss-Kahn
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Analiză: lumea după Strauss-Kahn

  Fără Dominique Strauss-Kahn la şefia FMI, echilibrul fragil din Europa se va rupe. Urmările sunt greu de prezis dar un lucru e sigur: va fi şi mai dificil pentru economiile naţionale să iasă din criză.

 • Liga I a făcut găuri în bugetele posturilor tv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liga I a făcut găuri în bugetele posturilor tv

  Din cele 85 de milioane de euro plătite pentru drepturile TV, fostul consorţiu Intact – RCS&RDS a recuperat doar 6,38 milioane de euro din publicitatea TV. Drepturile TV pentru Liga I au fost o afacere proastă pentru Antena 1, GSP TV şi Digi Sport. Televiziunile nu şi-au amortizat investiţiile în difuzarea meciurilor.

 • IT play: Info-grafic CANON vs NIKON
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  IT play: Info-grafic CANON vs NIKON

  Info-graficele sunt de regulă destul de populare şi ne aduc o sinteză destul de obiectivă pe segmentul pe care îl analizează. Astăzi vă propunem un info-grafic mai amuzant CANON vs. NIKON, realizat de către olandezii de la besteproduct.nl.

 • ANALIZĂ: TIFF, un model de succes pentru festivalul Crossing Europe din Linz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ: TIFF, un model de succes pentru festivalul Crossing Europe din Linz

  În contrapartidă, Clujul ar putea învăţa de la oraşul austriac cum să devină Capitală Culturală Europeană. La 850 de kilometri de Cluj-Napoca, într-un oraş austriac care numără jumătate din populaţia Clujului, din 2004 încoace are loc un festival de film care se uită înspre TIFF ca spre un model de succes.

 • Brăila: Adolescenţii, între comportament rebel şi dorinţa de evadare. 21 de minori au fugit de acasă de la începutul anului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Adolescenţii, între comportament rebel şi dorinţa de evadare. 21 de minori au fugit de acasă de la începutul anului

  De la începutul anului şi până în prezent, 21 de minori au părăsit în mod voluntar domiciliile şi au fost daţi dispăruţi de familiile lor. Toţi minorii, cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, majoritatea fete, au fost daţi dispăruţi şi puşi în urmărire la nivel naţional, fiind găsiţi de poliţişti şi reîncredinţaţi familiilor, ulterior, urmând să fie consiliaţi de specialişti din cadrul Direcţiei Generale de A